Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια χαρα τοτε !:P Αντε θα πινουμε και μπυρες αλα γερμανια!:drunk:
Κι αλλος που καταλαβε οτι δεν τα παω καλα με την γεωγραφια!:P:redface:
Ωραια θα ειναι η διαδρομη τρεις ωρες μια χαρα!

Εχω παθει κριση ταυτοτητας: οι μισοι με φωναζουν λες κι ειμαι μικρη πχ κατερινακι και οι αλλοι μου λενε να βρω κανενα να παντρευτω επειδη περασαν τα χρονια!!:confused: Τι τους λες τωρα ;!?:hehe:(το κακο ειναι οτι υπαρχουν ατομα που λενε και τα δυο με διαφορα λιγων ωρων!:P)
Τι νεα εσεις; Εδω εχει συννεφια!:(

''Ξεσκόνισα'' τα Ολλανδικά μου και τώρα ακούω μουσικούλα:D
Δεν είχα διάβασμα σήμερα... 2 πρώτες ώρες θα παρουσιάσουμε το Project στα γερμανικά, μετά στα υπόλοιπα δεν είχαμε διάβασμα οπότε χαλάρα! Ετοιμάζομαι για 3ημερο ξεκούρασης:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου λαέ! :P :D

Θα σας κερνούσα λίγη καρμπονάρα αλλά μόλις έπλυνα τις κατσαρόλες. :P
Πως είστε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου λαέ! :P :D

Θα σας κερνούσα λίγη καρμπονάρα αλλά μόλις έπλυνα τις κατσαρόλες. :P
Πως είστε;

Πάνε κάνε καρμπονάρα:(

Πάνε κάνε καρμπονάρα:(

Χαχαχα τιμή μου να έκανα μια κατσαρόλα ακόμη, αλλά θα μου μείνουν όπως βλέπω. :P Απο τα 6 πιάτα που βγήκαν, έφαγα τα 3. Πόσο ακόμη. :hehe:

Χαχαχα τιμή μου να έκανα μια κατσαρόλα ακόμη, αλλά θα μου μείνουν όπως βλέπω. :P Απο τα 6 πιάτα που βγήκαν, έφαγα τα 3. Πόσο ακόμη. :hehe:

Μωρέ κάνε εσύ και στείλε την μας με ΚΤΕΛ:redface::redface:
Το καλό φαι ποτέ δεν πάει χαμένο:P:P
Κι εγώ θέλω να κάνω ένα φαγητό για μια παρουσίαση αλλά βαρίεμαι αφάνταστα να πάω μέχρι την κουζίνα:P:P

Μωρέ κάνε εσύ και στείλε την μας με ΚΤΕΛ:redface::redface:
Το καλό φαι ποτέ δεν πάει χαμένο:P:P
Κι εγώ θέλω να κάνω ένα φαγητό για μια παρουσίαση αλλά βαρίεμαι αφάνταστα να πάω μέχρι την κουζίνα:P:P

Την επόμενη φορά θα τρέξω στα ΚΤΕΛ να παραδώσω δυο κατσαρόλες τότε.:P:P

Τι καλή :inlove: :hug:
369841-960x720-obazda.jpg
442757-960x720-hoaba-datschi.jpg

Θα σας στείλω και εγώ αυτά μόλις τα κάνω

Το σήμα μου έχει πρόβλημα και στέλνει 39492 φορές το ένα μήνυμα. :look:

Τελευταία επεξεργασία:
Κανε τρεις!:whistle:

Με κρεμα και κερασια/βατομουρα;;
Καλο φαινεται !!:D

Αχα! Κλασσικό βαυαρικό είναι:D:D
Το έκανα για το Project των γερμανικών μου:redface:

Αχα! Κλασσικό βαυαρικό είναι:D:D
Το έκανα για το Project των γερμανικών μου:redface:
Κανενα κομματακι εμεινε;:redface:
Διαγωνισμο μαγειρικης κανατε ;;:P

Κανενα κομματακι εμεινε;:redface:
Διαγωνισμο μαγειρικης κανατε ;;:P

Ολόκληρο το έχω ακόμα. Αύριο είναι η παρουσίαση:P
Όχι το προγιέκτ έχει θέμα: ''η αγαπημένη μου γερμανική πόλη''
Έχω πάρει το Μόναχο πρέπει να παρουσιάσω: αξιοθέατα, ιστορία, διάλεκτο, εκπαιδευτικό σύστημα, γιορτές, σπόρ, πανεπιστήμιο και φυσικά να μαγειρέψουμε κάτι παραδοσιακό:P

Παω για ύπνο :inlove: με περιμένει το κρεβατάκι μου! Τα λέμε αύριο!!

Ολόκληρο το έχω ακόμα. Αύριο είναι η παρουσίαση:P
Όχι το προγιέκτ έχει θέμα: ''η αγαπημένη μου γερμανική πόλη''
Έχω πάρει το Μόναχο πρέπει να παρουσιάσω: αξιοθέατα, ιστορία, διάλεκτο, εκπαιδευτικό σύστημα, γιορτές, σπόρ, πανεπιστήμιο και φυσικά να μαγειρέψουμε κάτι παραδοσιακό:P

Παω για ύπνο :inlove: με περιμένει το κρεβατάκι μου! Τα λέμε αύριο!!
Μετα να περασεις απο το σπιτι μου να σου βαλω κι εγω βαθμολογια οκ;;:P
Αντε καληνυχτα μας!!:sleep:

Μετα να περασεις απο το σπιτι μου να σου βαλω κι εγω βαθμολογια οκ;;:P
Αντε καληνυχτα μας!!:sleep:
Νομίζω πως την αποστόμωσα 8)

Κανε τρεις!:whistle:

Σκεφτείτε την κυτταρίτιδα και τη κοιλιά που θα κάνετε τέλος πάντων. :look:

Σκεφτείτε την κυτταρίτιδα και τη κοιλιά που θα κάνετε τέλος πάντων. :look:
Θα την βαλουμε στι ψυγειο και θα τρωμε λιγο καθε μερα !!:P Εγω παντως περιμενω το πακετο συντομα και δεν θελω δικαιολογιες!!:P:whistle:
@deutsch μπραβο!!!:D Το κερασμα που ειναι το εφαγε ολο η κυρια σου;;:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back