Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2015 στις 14:49 Η Alma Libre: #33.961 25-03-15 14:49 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κοριτσια καλημερα και καλη αργια σημερα! Θα φατε μπακαλιαρο σκορδαλια? Εμενα μου αρεσει γενικα αλλα σημερα δεν τον κανω ορεξη.... Παρελαση? Μπα... οικογενειακες υποχρεωσεις σημερα! Ευχαριστες ευτυχως! Οσο για τις ξενες γλωσσες, καλη επιτυχια δωστε τα δυνατα σας και mαθετε τωρα γιατι αυριο δε θα χετε χρονοοοο! Ραμαζοτι wherever, αγαπη.... Δεν τον ειχα σε υποληψη, τελευταια τον ακουω πολυ, πολυ ερωτιαρης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aye: Με λίγα λόγια ύπνος δεν Άσε, έχει έτοιμη την σοκολατόπιτα από χτες και δεν μας αφήνει να την φάμε Μιας και είπατε για ramazzotti, αν και δεν ξέρω γρι ιταλικά μου φαίνονται πολυ ερωτικά τα τραγούδια του. Γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια άμα μάθαινα ιταλικά ίσως και να άκουγα για να έχω περισσότερη επαφή με την γλώσσα. αλλά για τώρα δεν. Άμα ερωτευτώ, το ξανασυζητάμε Click για ανάπτυξη... Εγώ θεωρώ πιο ερωτιάρη τον Jovanotti. Εμείς είχαμε πέρκα σήμερα. Αρχική Δημοσίευση από wherever: @Alma εγω στο ιντερνετ το εχω βρει και το ακουω γιατι δεν μπορεις κι εσυ;; Click για ανάπτυξη... αχ νόμιζα έλεγες πιάνει το ράδιο σου και τρελάθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 19:19 Η wherever έγραψε: #33.962 26-03-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από aye: Με λίγα λόγια ύπνος δεν Άσε, έχει έτοιμη την σοκολατόπιτα από χτες και δεν μας αφήνει να την φάμε Μιας και είπατε για ramazzotti, αν και δεν ξέρω γρι ιταλικά μου φαίνονται πολυ ερωτικά τα τραγούδια του. Γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια άμα μάθαινα ιταλικά ίσως και να άκουγα για να έχω περισσότερη επαφή με την γλώσσα. αλλά για τώρα δεν. Άμα ερωτευτώ, το ξανασυζητάμε Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 21:09 Η aye έγραψε: #33.963 26-03-15 21:09 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Click για ανάπτυξη... Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:15 Η wherever έγραψε: #33.964 27-03-15 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aye: Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Click για ανάπτυξη... Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 21:29 Η wherever έγραψε: #33.965 27-03-15 21:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κοριτσια καλημερα και καλη αργια σημερα! Θα φατε μπακαλιαρο σκορδαλια? Εμενα μου αρεσει γενικα αλλα σημερα δεν τον κανω ορεξη.... Παρελαση? Μπα... οικογενειακες υποχρεωσεις σημερα! Ευχαριστες ευτυχως! Οσο για τις ξενες γλωσσες, καλη επιτυχια δωστε τα δυνατα σας και mαθετε τωρα γιατι αυριο δε θα χετε χρονοοοο! Ραμαζοτι wherever, αγαπη.... Δεν τον ειχα σε υποληψη, τελευταια τον ακουω πολυ, πολυ ερωτιαρης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aye: Με λίγα λόγια ύπνος δεν Άσε, έχει έτοιμη την σοκολατόπιτα από χτες και δεν μας αφήνει να την φάμε Μιας και είπατε για ramazzotti, αν και δεν ξέρω γρι ιταλικά μου φαίνονται πολυ ερωτικά τα τραγούδια του. Γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια άμα μάθαινα ιταλικά ίσως και να άκουγα για να έχω περισσότερη επαφή με την γλώσσα. αλλά για τώρα δεν. Άμα ερωτευτώ, το ξανασυζητάμε Click για ανάπτυξη... Εγώ θεωρώ πιο ερωτιάρη τον Jovanotti. Εμείς είχαμε πέρκα σήμερα. Αρχική Δημοσίευση από wherever: @Alma εγω στο ιντερνετ το εχω βρει και το ακουω γιατι δεν μπορεις κι εσυ;; Click για ανάπτυξη... αχ νόμιζα έλεγες πιάνει το ράδιο σου και τρελάθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 19:19 Η wherever έγραψε: #33.962 26-03-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από aye: Με λίγα λόγια ύπνος δεν Άσε, έχει έτοιμη την σοκολατόπιτα από χτες και δεν μας αφήνει να την φάμε Μιας και είπατε για ramazzotti, αν και δεν ξέρω γρι ιταλικά μου φαίνονται πολυ ερωτικά τα τραγούδια του. Γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια άμα μάθαινα ιταλικά ίσως και να άκουγα για να έχω περισσότερη επαφή με την γλώσσα. αλλά για τώρα δεν. Άμα ερωτευτώ, το ξανασυζητάμε Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 21:09 Η aye έγραψε: #33.963 26-03-15 21:09 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Click για ανάπτυξη... Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:15 Η wherever έγραψε: #33.964 27-03-15 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aye: Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Click για ανάπτυξη... Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 21:29 Η wherever έγραψε: #33.965 27-03-15 21:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: Με λίγα λόγια ύπνος δεν Άσε, έχει έτοιμη την σοκολατόπιτα από χτες και δεν μας αφήνει να την φάμε Μιας και είπατε για ramazzotti, αν και δεν ξέρω γρι ιταλικά μου φαίνονται πολυ ερωτικά τα τραγούδια του. Γενικά δεν είναι του στυλ μου. Βέβαια άμα μάθαινα ιταλικά ίσως και να άκουγα για να έχω περισσότερη επαφή με την γλώσσα. αλλά για τώρα δεν. Άμα ερωτευτώ, το ξανασυζητάμε Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 21:09 Η aye έγραψε: #33.963 26-03-15 21:09 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Click για ανάπτυξη... Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:15 Η wherever έγραψε: #33.964 27-03-15 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aye: Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Click για ανάπτυξη... Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 21:29 Η wherever έγραψε: #33.965 27-03-15 21:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Γιατι δεν σας την εδινε;; νηστευατε;; Εμεις σημερα φτιαξαμε κεικ με κακαο!! Γιατι ερωτικα τραγουδια ακουνε μονο οι ερωτευμενοι; Αγαπαμε Eros!! Σημερα μας πηρε και μας σηκωσε στην κυριολεξια ο καιρος!! Λονδινο γιναμε !! Click για ανάπτυξη... Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:15 Η wherever έγραψε: #33.964 27-03-15 12:15 Αρχική Δημοσίευση από aye: Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Click για ανάπτυξη... Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 21:29 Η wherever έγραψε: #33.965 27-03-15 21:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: Όχι. Ήθελε να φάμε πρώτα και μετά Δεν είπα ότι ακούνε μόνο οι ερωτευμένοι. Απλά εγώ θα άκουγα μόνο σε αυτή την περίπτωση, και αν Μη λες για τον κωλοκαιρό. Θέλει ξύλο Click για ανάπτυξη... Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 21:29 Η wherever έγραψε: #33.965 27-03-15 21:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μαλλον μας ακουσε (ο καιρος ) και σταματησε να φυσαει και να βρεχει ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω! Καλημερα !! Click για ανάπτυξη... Ακυρο, το απογευμα εβρεχε και σταματησε πριν λιγο! Καλησπερα!!Παει νεκρωσε παλι το θεμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 08:42 Ο Klaus έγραψε: #33.966 28-03-15 08:42 Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες και χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:06 Η mindcircus: #33.967 28-03-15 09:06 Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαρτίου 2015 kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερες και καλησπερες σε ολους! Νεκρωνει και ξαναγιεννεται wherever, οπως παντα! Τι κανεις φιλε klaus? Εγω καλά, πρωινη πρωινή! Περιμενω να φτιάξει λιγάκι ο καιρός! Τι κάνετε ολοι? σ/κ ηρθε, ωρα για ξεκουραση και προγραμματισμο. Προς το παρον θα κανω το εβδομαδιαιο μποτε. Μετα δουλειες κλασσικα, μετα δουλεια, μετα δεν ξερω, καμμια βολτιτσα? Χθες ειδα τον Νεμο παντως κι εφαγα σουβλακια! Τι λεει το σ/κ σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:08 Η kleop έγραψε: #33.968 28-03-15 12:08 Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σ/κ μας ξεικινησε μα διαβασμα φυσικης και θα συνεχιστει με το 5ο κεφαλαιο της βιολογιας κατευθυνσης.Το απογευμα θα βγω εξω βολτα(επιτελους) μετα απο τοση βροχη... Εσεις θα περασετε καλυτερα απο μενα δηλαδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 12:43 Η wherever έγραψε: #33.969 28-03-15 12:43 Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημεραααα!!Τι κανετε;; Εγω πριν λιγο ξυπνησα γιατι εχτες ειχα υπερενταση και χαζευα και αργησα που κοιμηθηκα! @Mindcircus Ε τελικα το 13 ειναι γρουσουζικο για την κουβεντουλα (οπως λεει και το πρωτο ποστ) ολο "διακοπες"εχει.. Ειδες τον γνωστο νεμο;;Ε ενταξει δεν ειμαι η μονη που και που δηλαδη βλεπω παιδικα! Εγω θελω το σ/κ να διαβασω τα σηματα για οδηγηση γιατι το εχω ψιλοπαρατησει ..Τουλαχιστον να ξερω τα θεωρητικα για τα πρακτικα βλεπουμε!Να κοιταξω λιγο τα ιταλικα και να παω καμια βολτα γιατι προς το παρον εχει ηλιο εδω!! Καλη περιποιηση λοιπον!! @kleop σε νιωθω!!Υπομονη και καλο διαβασμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 01:50 Η Alma Libre: #33.970 29-03-15 01:50 γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεεεεεεεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:27 Η wherever έγραψε: #33.971 29-03-15 15:27 Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειααααα!!! Τι κανετε;; Σημερα ηπια κρασακι!Γεια μας!!! Ειμαι ηδη ζαλισμενη που να επινα κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #33.972 29-03-15 15:41 Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα ζηλεεεεεύω, σταματήστε να πίνετε πια, λυπηθείτε με. Ήπια και γω χτες, μπύρα με την νονά. Ζωάαρα κάνω. Την Πέμπτη πάμε εκδρομή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:13 Η wherever έγραψε: #33.973 29-03-15 18:13 Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμα θες εμεινε κρασακι,σπιτικο ειναι και σε πιανει αμεσως το ατιμο!! Ελπιζω η νονα σου να μην σε κερασει μονο μπυρες το Πασχα!! Τι θας μας φερεις απο την εκδρομη;;εγω θελω κανενα μαγνητακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 18:41 Η Alma Libre: #33.974 29-03-15 18:41 Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχα και μεις σπιτικό έχουμε, απο τον θείο μου. Κόκκινο και ροζέ, το λευκό δεν το πίνω. Αν έρθει, ας με κεράσει αλλά χλωμό το βλέπω. Ήρθε προχτές για δουλειές και είπε οτι μπορεί και να μην έρθει το Πάσχα και σκιάζομαι, τι θα κάνω αν δεν έρθει; Κοίτα, αν στη Πλάκα και το Μοναστηράκι έχει μαγνητάκια τέτοια εποχή, μπορεί να φέρω και κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 21:31 Η wherever έγραψε: #33.975 29-03-15 21:31 Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω κοκκινο και ροζε πινω !!Ωραια τα σπιτικα κρασια ομως!! Θα πας εσυ στην νονα σου!! Στην Πλακα ειναι τελεια ,αν και ειχα παει πριν χρονια τωρα δεν ξερω πως ειναι. Μοναστηρακι ειναι πολυ ωραια επισης,βρισκεις τα παντα!!!Να περασεις τελεια Αλμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 22:18 Η Alma Libre: #33.976 29-03-15 22:18 Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2015 στις 23:10 Η venividivici: #33.977 29-03-15 23:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 19:54 Η Deutsch... Lover: #33.978 30-03-15 19:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:00 Η Alma Libre: #33.979 30-03-15 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1697 1698 1699 1700 1701 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1699 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 20:06 Η Deutsch... Lover: #33.980 30-03-15 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Γεια σου! Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις Ρένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.