Γεια σου γλυκια μου wherever! Να σου στειλω ενα πιατο φασολακια γιατι εγω τα τρωω με το ζορι??

Ναι με φρεσκια ντοματουλα τα εκανα και πατατουλα, ριχνω και λιγο κυμινο παντα για νοστιμια και κυβο μοσχαριου και γινεται πολυ νοστιμο. Παρολο που δεν ειναι το καλυτερο μου, με παραδεχομαι

Οποτε Wherever εγω δε θα σε ρωτησω ποτέ πότε θα παντρευτείς για να μη μου φέρεις τιποτα στο κεφαλι χεχχ
Κι εμενα με ρωτουσαν και οντως ηταν σπαστικο ειδικα σε μια ηλικια που ουτε κaν θα μπορουσα να κανω λογο, αλλα οκ ετσι ειναι ο κοσμος κι εγω εχω πατησει την μπανανοφλουδα και το λεω σε νεοτερες κοπελες και τις καταλαβαινω χαχχ
Αχ γραφεις απο χωριο, τι ησυχια θα εχετε εκει φανταζομαι... Ελπιζω να εχετε καλο καιρο
Οχι βρε δε φευγω εγω δεν παω πουθενα, οι αλλοι φευγουν εγω παντα εδω μενω ολο και καποιος θα με χρειαστει χεχχ εκτος αν διωχθω απο τις αρχες γκουχου γκουχου επειδη λεω κακιες κουβεντες καμμια φορα τζιζ

Αστειευομαι ψιλο, ο καθενας τη δουλεια του κανει και υπαρχουν οροι αλλα εγω δεν ειμαι παντα ατομο που μπαινει σε ορια οποτε δυσκολευει το πραμα

Να κοιμηθεις, κοιμησου και για μενα λιγο γιατι εγω αδυνατον και να περνας υπεροχα κοριτσακι!!!
Φιλια!!!! See you around!!