Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:32 Η Myrtle έγραψε: #30.701 04-01-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τσακώνεστε;;;;;;; ωραία πάω να φέρω ποπ κορν......και κόλα..... Click για ανάπτυξη... Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:37 Ο Apro έγραψε: #30.702 04-01-11 15:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:41 Η MissKit έγραψε: #30.703 04-01-11 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Apro έγραψε: #30.704 04-01-11 15:45 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Click για ανάπτυξη... αν θέλετε..., εξηγήστε μου και εμένα.... τί εννοείτε και θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου..., σύμφωνοι...; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί..., αλλά το στέκι διαθέτει και διερμηνέα για ανάλογες περιπτώσεις.... οπότε άσε τί νομίζεις εσύ και απευθύνσου στο δήμαρχο..., εεε στη διεύθυνση ήθελα να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Η MissKit έγραψε: #30.705 04-01-11 15:49 Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τσακώνεστε;;;;;;; ωραία πάω να φέρω ποπ κορν......και κόλα..... Click για ανάπτυξη... Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:37 Ο Apro έγραψε: #30.702 04-01-11 15:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:41 Η MissKit έγραψε: #30.703 04-01-11 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Apro έγραψε: #30.704 04-01-11 15:45 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Click για ανάπτυξη... αν θέλετε..., εξηγήστε μου και εμένα.... τί εννοείτε και θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου..., σύμφωνοι...; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί..., αλλά το στέκι διαθέτει και διερμηνέα για ανάλογες περιπτώσεις.... οπότε άσε τί νομίζεις εσύ και απευθύνσου στο δήμαρχο..., εεε στη διεύθυνση ήθελα να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Η MissKit έγραψε: #30.705 04-01-11 15:49 Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:41 Η MissKit έγραψε: #30.703 04-01-11 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Apro έγραψε: #30.704 04-01-11 15:45 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Click για ανάπτυξη... αν θέλετε..., εξηγήστε μου και εμένα.... τί εννοείτε και θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου..., σύμφωνοι...; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί..., αλλά το στέκι διαθέτει και διερμηνέα για ανάλογες περιπτώσεις.... οπότε άσε τί νομίζεις εσύ και απευθύνσου στο δήμαρχο..., εεε στη διεύθυνση ήθελα να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Η MissKit έγραψε: #30.705 04-01-11 15:49 Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Apro έγραψε: #30.704 04-01-11 15:45 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Click για ανάπτυξη... αν θέλετε..., εξηγήστε μου και εμένα.... τί εννοείτε και θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου..., σύμφωνοι...; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί..., αλλά το στέκι διαθέτει και διερμηνέα για ανάλογες περιπτώσεις.... οπότε άσε τί νομίζεις εσύ και απευθύνσου στο δήμαρχο..., εεε στη διεύθυνση ήθελα να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Η MissKit έγραψε: #30.705 04-01-11 15:49 Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Click για ανάπτυξη... αν θέλετε..., εξηγήστε μου και εμένα.... τί εννοείτε και θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου..., σύμφωνοι...; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί..., αλλά το στέκι διαθέτει και διερμηνέα για ανάλογες περιπτώσεις.... οπότε άσε τί νομίζεις εσύ και απευθύνσου στο δήμαρχο..., εεε στη διεύθυνση ήθελα να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Η MissKit έγραψε: #30.705 04-01-11 15:49 Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:53 Ο Apro έγραψε: #30.706 04-01-11 15:53 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είσαι σίγουρος πως θες να την πεις; Κι αν παρασυρθείς και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να την αλλάξεις; Εμείς θα έχουμε ήδη καταλάβει κάτι άλλο, ενώ εσύ θα έχεις σκεφτεί κάτι λάθος και θα πας να το πεις αλλιώς. Και πάλι δε θα βγάλουμε άκρη. Αλλά σύμφωνοι. Click για ανάπτυξη... ναι..., η γνώμη μου είναι ότι τελικώς η myrtle, έχει δίκιο.... και αν χρειαστεί να αλλάξω γνώμη, θα γράψω καινούριο μύνημα.... εντάξει...; λύθηκε; η μήπως πρέπει να αλλάξω πάλι το μήνυμά μου....; Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Ποιος τσακώνεται ρε παιδιά; Εγώ πάντως όχι! Μια γνώμη είπα! Βένι άκυρα τα ποπ κορν, αναβάλλεται το θέαμα για σήμερα! Click για ανάπτυξη... ελπίζω να είσαι και εσύ σίγουρη για το πως διατυπώνεις τη γνώμη σου.... εγώ νομίζω, είμαι απόλυτα σίγουρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:56 Η MissKit έγραψε: #30.707 04-01-11 15:56 Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Apro έγραψε: #30.708 04-01-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν αλλάξεις το μήνυμά σου δε θα έχει λυθεί και δε θα έχεις κάνει άλλο, για να πεις την άλλη γνώμη. Θα έχουν μείνει όλα τα ίδια και ο κύκλος θα συνεχίζεται. Κι εμείς θα έχουμε παγιδευτεί πάλι στα παιχνίδια που κάνει το δικό σου μυαλό. Σκέψου καλά. Click για ανάπτυξη... θες να μου πεις ότι κρύβω κάποιο γρίφο η τί...; άποψή σου, σεβαστή και αν θες μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.... εγώ ασχολούμαι με αυτούς που θέλω..., όχι με αυτούς που δεν.... γκέγκε...;(το κατάλαβες στα κινέζικα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:04 Η MissKit έγραψε: #30.709 04-01-11 16:04 Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:09 Ο Apro έγραψε: #30.710 04-01-11 16:09 γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί το κάνετε θέμα...; αν δεν έπρεπε να το κάνω..., είμαι σίγουρος πως θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα ήδη.... εσείς προσπαθείτε να μάθετε σε ένα αγόρι πως παίζεται το ποδόσφαιρο.... έλεος..., αν δε σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι γυναικείο....(ραπτική π.χ.) και μιλάω συγκεκριμένα για εσάς τις δύο.., γιατί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα..., αλλά δεν το δείχνουν.... εσάς τί σας έπιασε...; ξαφνικά σας ενόχλησε η σκέψη μου, ή η δικιά σας μήπως.... (αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της σκέψης μου...., μου επιτρέπετε φαντάζομαι....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Ο Γιώργος έγραψε: #30.711 04-01-11 16:16 H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Άννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. Είναι 19 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,313 μηνύματα. Click για ανάπτυξη... Πωπω, γρουσούζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 16:20 Η MissKit έγραψε: #30.712 04-01-11 16:20 Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου (πρβ ραπτική). Πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Ζωρζ, α να χαθείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:05 Ο Apro έγραψε: #30.713 04-01-11 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... και εγώ δεν κατάλαβα το μήνυμά σου..., πρέπει να το κάνω θέμα....; σου κάνω αναφορά στα καπάκια.... Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Αpro, γράφεις από το πισί της MissKit; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα γρι από το ποστ σου αυτό! Click για ανάπτυξη... εγώ θα έλεγα να προσέχεις πως εκφράζεσαι εσύ.... και τί είναι αυτό...; εγώ το ερωτηματικό, το κάνω θαυμαστικό.... τι θέλεις να πεις...; ότι εγώ μπαίνω σε άλλους υπολογιστές...; είμαι από χωριό..., δεν το έπιασα.... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μα τον τυχόν αναγνώστη τον βρίσκεις σε εμένα. Επιπλέον, με τόσες σκέψεις που κάνεις καθημερινά, νομίζω πως εσύ βάζεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ περισσότερο από όσο σε έβαλα εγώ να σκεφτείς. Και τι τελικά είναι η σκέψη; Εγώ κάνω εσένα να σκεφτείς ή εσύ εσένα; Δε θέλω να καταλάβεις αυτά που γράφω αλλά να καταλάβω αυτά που γράφεις. Click για ανάπτυξη... και να σου πω κάτι και εσένα.... αφού θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω, γιατί δε με ρωτάς...; περιμένεις να καταλάβεις κάθε σκέψη μο9υ και κάθε τί που γράφω...; είσαι λάθος..., εγώ όταν έχω μια απορία, θα σε ρωτήσω και ας φάω και κλωτσιές.... αλλά μάλλον ξέχασες ένα ακόμα δε θέλω στην δεύτερη πρότασή σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Η MissKit έγραψε: #30.714 04-01-11 17:25 Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υγεία! Put it on the right track, get it right back.. ^-^ Σαλαλαλαααλαλαλααα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:25 Ο Apro έγραψε: #30.715 04-01-11 17:25 ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξέχασες να μου κάνεις παρατήρηση, που γράφω πάνω από 3 συνεχόμενα μηνύματα.... μάλλον εσύ μπλοφάρεις μικρή μου.... και για να μη ξανασβήσω μήνυμα μου, θα γράφω ώσπου να φάω κάρτα.... ικανοποιηθήκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο koum έγραψε: #30.716 04-01-11 17:31 Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:31 Ο Apro έγραψε: #30.717 04-01-11 17:31 εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εντάξει, ας το κάνουμε έτσι.... Αρχική Δημοσίευση από koum: Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, τέκνα μου. Ας μην γινόμαστε κατίνες. >.< Άπρο-γραμμάτιστε, άσε τη νεολαία να ξεθυμάνει. Back στις σκέψεις σου! Click για ανάπτυξη... δε μπορώ να πω όχι στον Κύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:11 Η Myrtle έγραψε: #30.718 04-01-11 18:11 Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά MissKit είσαι φοβερή! Δεν παίζεσαι μιλάμε! Έρχεται αίτημα φιλίας όλο δικό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #30.719 04-01-11 18:13 Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1534 1535 1536 1537 1538 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1536 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 18:15 Η Myrtle έγραψε: #30.720 04-01-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Myrtle, πρασίνισες τώρα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; Με γεια!!! Καλή αρχή!!! Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ναι! Πρασίνισα! Ευτυχώς όχι από το κακό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.