borat
Επιφανές μέλος
Ρώτα ρε.
Διατηρώ το δικαίωμα να μην απαντώ σε όσες κρίνω ακατάλληλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πς. σιμπ περίσσεψε λιγο μπριός, να το πακετάρω ή θα το πάρεις έτσι;
Με ρέγγα ή χωρίς;;; Αν είναι με ρέγγα να το πακετάρεις, μη γεμίσω και λάδια!!!! ....
πς: Αν είναι να αρχίσετε τις "ζουμερές" ερωτήσεις ... περιμένετε ... να πάρω ποπκορν!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Πάρε ταβόρ καλλίτερα!Με ρέγγα ή χωρίς;;; Αν είναι με ρέγγα να το πακετάρεις, μη γεμίσω και λάδια!!!! ....
πς: Αν είναι να αρχίσετε τις "ζουμερές" ερωτήσεις ... περιμένετε ... να πάρω ποπκορν!!!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ρε συ τέτοιες γυναίκες δε βρίσκεις εύκολα.
Πυρόξανθα μαλλιά, καστανά και υγρά μάτια έτοιμα να καθρεφτίσουν όλες τις ομορφιές της γης, μύτη όμορφη σχεδόν γαλλική αλλά με προφανείς τις αρχαιοελληνικές καταβολές (Μηρμιδόνες, Μέγας Αλέξανδρος, Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ.λ.π.), σαρκώδη και όμορφα χείλη, λευκά και ίσια δόντια.
Λεπτός και κατάλευκος λαιμός, στήθος...
... σταματάω, κάψωσα.
Α... τρώει και τα νύχια της.
Μασάει και τις μπουκλες τις;
Παλιοτόμαρο, ωραίες και χαζες τις θέλεις, σε μισώ εκ μέρους όλων των υπολοίπων
7 σχολάω.
Ελεολ 12ωρο κλείνεις;
Διατηρώ το δικαίωμα να μην απαντώ σε όσες κρίνω ακατάλληλες.
Σα δε ντρέπεσαι, για τέτοιον με έχεις;
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Αν είναι με ρέγγα να το πακετάρεις, μη γεμίσω και λάδια!!
Μπα?
Όλη μέρα "λαδωνόμαστε" στη δουλειά, και σε ενοχλεί το σπιτικό λαδάκι της μαγειρικής μου;
borat
Επιφανές μέλος
Ορισμένες φορές νομίζω πως είναι περισσότερο έξυπνη και από εμένα...
Έχει και πτυχίο (πτυμυτιλήνη)...
9 ώρες γαμώτο.
Μπα?
Όλη μέρα "λαδωνόμαστε" στη δουλειά, και σε ενοχλεί το σπιτικό λαδάκι της μαγειρικής μου;
Δεν "λαδώνομαι", είμαι αδιάφθορη .....
Το σπιτικό λαδάκι δεν με ενοχλεί .... της ρέγγας το λαδάκι με ενοχλεί!!!!!!
borat
Επιφανές μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Δεν είναι χαζή η μανδάμ ωρέ ρεμπ.
το ξέρουμε αυτό, διάλεξε καλό ταίρι...
Ορισμένες φορές νομίζω πως είναι περισσότερο έξυπνη και από εμένα...
...το οποίο δεν μπορώ να πω και για σένα
Έχει και πτυχίο (πτυμυτιλήνη)...
...τι λες! έχω σόι εκεί.
(με ξεκλήρισαν από το 2003 όμως )...
9 ώρες γαμώτο.
...και ταξίδι με το "Δημητρούλα". Α ρε μαν... Κάθε σ/κ?
Που δουλεύεις μανδάμ αδιάφθορη;
Δε σας λέω, είναι μυστικό!!!!
πς: "αποκλήρωσαν" ρεμπ, το ξεκλήρισμα είναι
borat
Επιφανές μέλος
Από Μυτιλήνη βαστάει η ρεμπεσκέδικη σκούφια σου;
borat
Επιφανές μέλος
Δε θα το πούμε πουθενά...
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Δεν λαδώνομαι... είμαι αδιάφθορη
και πως θα προωθήσω εγώ τις δουλειές μου;
Πς. καλά, ίσως είμαι λίγο απ(ο)λυτος.
μα τη ρέγγα την ξεροψήνω στην εφημερίδα, δε λαδώνει
(μόνο μυρίζει λίγο )
(εώς πολύ)
(εως πάρα πολύ)
(κοινώς, μην φιλήσεις κανέναν μετα )
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Από Μυτιλήνη βαστάει η ρεμπεσκέδικη σκούφια σου;
Ο πατέρας.
----------------------------
πς: "αποκλήρωσαν" ρεμπ, το ξεκλήρισμα είναι
αμάν, το πνεύμα του μπαμπινιώτη κατέλαβε τη σιμπυ, έναν εξορκιστή ασαπ
borat
Επιφανές μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Εσύ, αθήνα; Μέσα;
borat
Επιφανές μέλος
Χαμένε αδελφέ μου...
Ο πατέρας από πειραιά.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Εύβοια
Ωχ, και σε είχα συμπαθήσει...
Από που κοντά;
Χαμένε αδελφέ μου...
Σι-.
Λες να έρθει κάνα Πακέτο από Χατζηβασιλείου;
Μπόρατ; Μάι μπράδερ, μον φρέγ, φρατέλλο μίο;
Πειραιά
Ε δεν πάμε καλά.
Που πήγες σχολείο;
borat
Επιφανές μέλος
Εσύ;
πς: δε πιστεύω να το παίζεις αδελφός για να μου φας τη περιουσία (ακα ένα ντιβανοκρέβατο διπλό, ένα κρεποτήγανο και τον αδελφό μου)!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.