Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μπήκε το Αρκ;
Αρτς!
Όχι, θέλει πολλές ώρες δουλειά και δεν έχω -τουλάχιστον σήμερα- το χρόνο. Σκέφτηκα και για Sidux (Debian Sid) για τσάκα τσάκα καταστάσεις. Απ την άλλη έχω καεί να βάλω Arch και στον καινούριο! (Το χω βάλει στον 3ο τον μικρό τον Pentium 2 εδώ και κανα μήνα αλλά μου έκανε κάτι κόλπα ο δίσκος γιατί είναι χαλασμένος!)
Απ' την παρ-άλλη το Sidux θα το βάλω τσάκα τσάκα αλλά είναι ακόμα σε preview 1 η νέα έκδοση και το σκέφτομαι... Τι λες εσύ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφού ψήνεσαι για Sid μια χαρα μου ακουγεται.Και η ιδεα για freeBSD καλή είναι.Αρτς!
Όχι, θέλει πολλές ώρες δουλειά και δεν έχω -τουλάχιστον σήμερα- το χρόνο. Σκέφτηκα και για Sidux (Debian Sid) για τσάκα τσάκα καταστάσεις. Απ την άλλη έχω καεί να βάλω Arch και στον καινούριο! (Το χω βάλει στον 3ο τον μικρό τον Pentium 2 εδώ και κανα μήνα αλλά μου έκανε κάτι κόλπα ο δίσκος γιατί είναι χαλασμένος!)
Απ' την παρ-άλλη το Sidux θα το βάλω τσάκα τσάκα αλλά είναι ακόμα σε preview 1 η νέα έκδοση και το σκέφτομαι... Τι λες εσύ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αφού ψήνεσαι για Sid μια χαρα μου ακουγεται.Και η ιδεα για freeBSD καλή είναι.
Όχι, για το Preview εννοώ τι λες! Λένε σε 1 βδομάδα θα βγάλουν τη final αλλά έχω σκάσει και βαριέμαι να περιμένω!
Όχι, για το Preview εννοώ τι λες! Λένε σε 1 βδομάδα θα βγάλουν τη final αλλά έχω σκάσει και βαριέμαι να περιμένω!
Εγώ θα περίμενα βασικά,αφού είναι για μια βδομάδα.Αλλα άμα βιάζεσαι ριχτην και το πολύ πολύ μετα από μια βδομάδα βάζεις τη final!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα περίμενα βασικά,αφού είναι για μια βδομάδα.Αλλα άμα βιάζεσαι ριχτην και το πολύ πολύ μετα από μια βδομάδα βάζεις τη final!
Χμμμ βρήκα τι θα κάνω!!! Θα βάλω αυτή αλλά μόλις βγεί η final θα σκάσω ένα apt-get dist-upgrade για να έρθει στα ίσα της! Ρέουσα διανομή είναι, οπότε θα πιάσει! Πάω στο 2ο πισί να κατεβάσω και να γράψω το DVD!
Χμμμ βρήκα τι θα κάνω!!! Θα βάλω αυτή αλλά μόλις βγεί η final θα σκάσω ένα apt-get dist-upgrade για να έρθει στα ίσα της! Ρέουσα διανομή είναι, οπότε θα πιάσει! Πάω στο 2ο πισί να κατεβάσω και να γράψω το DVD!
Έτσι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
1) Ακούς μουσική και χορεύεις
2) Ρίχνεις ένα γερό σεσίδι και σήμερα αν και φοβερά δυσκοίλιος
3) Γράφεις το cd του sidux και επειδή είσαι δημιουργικός και ορεξάτος, κάνεις τσάκα τσάκα και τα 2 πισιά ένα δίκτυο και αντιγράφεις όλα σου τα υπάρχοντα απ' το παλιό στο νέο, αναβάλλοντας για λίγο την εγκατάσταση του Sidux!
Και μην ξεχνάμε:
Nu ani Anquietas hic qua videeum!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Μπράααααααβο Βαλντερινίδιο!!
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Άσχημες οι κακομοίρες ε;
mania
Επιφανές μέλος
Μπα μάλλον κάνει νύστα γιατί και εγώ νυστάζω ελαφρώς...
Μπά πιάνει μέχρι και πειραιά;
Άσχημες οι κακομοίρες ε;
Ναι αφού δεν ξέρω πώς να τις παρηγορήσω τι τέκναροι είναι αυτοί αγόρι μου; να απιστήσεις μαζί σου και καλά θα κάνεις μαζί σου
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Όχι αλλά είναι άχαρεςΆσχημες οι κακομοίρες ε;
Κίνηση είναι αυτή;
borat
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Μας ανάβεις βραδιάτικα
borat
Επιφανές μέλος
Το ξέρω με θες!Ρε Γιάννη τι σου κάναμε; γιατί μας το κάνεις αυτό;
Μας ανάβεις βραδιάτικα
kalypso
Περιβόητο μέλος
Έχω βγάλει άφτρα και τσούζει όοοολη μέρααα... Ξέρετε αν υπάρχει κανένα φάρμακο ή αλοιφή για να περάσει;...
borat
Επιφανές μέλος
Να κάνεις πλύσεις με χαμομηλάκι.Καλησπέρες...
Έχω βγάλει άφτρα και τσούζει όοοολη μέρααα... Ξέρετε αν υπάρχει κανένα φάρμακο ή αλοιφή για να περάσει;...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 51 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.