Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Να δω τι δώρο θα ζητήσω φέτος απ τον Αη Βασίλη
(Bill Μην τρομάζεις, δεν εννοώ εσένα )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρες παιζάκια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
καλημέρα
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Τα νέυραν μου.Ξέρει κανείς;;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Καγίρι πες το!Άι θινκ - από παλιότερες συζητήσεις που 'χαμε κάνει - ο ιδιοκτήτης, αλλά περίμενε μέχρι να το δε κάποιος δικηγόρος.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Άντε γιατί μου φαίνεται ότι όταν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου κ ευγενική σε ταυτίζουν με ηλίθια. Θα τα σπάσω όλα.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Είδα σήμερα ένα πολύ περίεργο όνειρο... Γυρνούσα λέει στο σπίτι και ένα λευκό σκυλί σχετικά μικρό μου επιτέθηκε και με δάγκωσε στο πόδι. Για να αμυνθώ το κλότσησα και ύστερα δεν ξέρω γιατί αλλά το πάτησα στο κεφάλι και άρχισε να αιμορραγεί. Μόλις το είδα άρχισα να οδύρομαι και στη συνέχεια έπεσα σε βαθιά θλίψη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είδα αυτό το όνειρο... Τα λατρεύω τα ζώα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σου Λαγουδάκι!καλησπέρα
Επειδή λειτουργώ με μια διαφορά φάσης το κέντρο της Αθήνας ξέρετε εάν είναι πια προσπελάσιμο για τον άμαχο πληθυσμό;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και ήρθε η ώρα για την άσχετη ερώτηση της ημέρας από μια κακομοίρα φοιτήτρια.. Όταν σε μία πολυκατοικία (μικρή 3 όροφοι) πάθει ζημιά η πόρτα της εισόδου, ποιος έχει ευθύνη να πληρώσει το μερίδιο του διαμερίσματος για την επισκευή; Εγώ ή ο ιδιοκτήτης;; Γιατί όλοι μου τα μασάνε και τα έχω πάρει άσχημα. Έχω λερώσει και τις παντόφλες γουρουνάκια απ το πέρα δώθε κ πάνω κάτω. Ο διαχειριστής δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης και απ τα 8 διαμερίσματα η 1 δεν πρόκειται να πλερώσει γιατί έρχεται 1 φορά το χρόνο και το από πάνω που είναι άδειο, ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να πληρώσει;Η κοπελιά που λείπει θα γυρίσει και θα βρει φτιαγμένη πόρτα.
Τα νέυραν μου.Ξέρει κανείς;;
Θεωρητικά πληρώνουν οι ιδιοκτήτες κι όχι οι ενοικιαστές. Είναι υποχρέωσή τους να διατηρούν το μισθίο σε καλή κατάσταση όταν πρόκειται για τέτοιους εξωτερικούς χώρους.
Καλημέρες, πεινάω.
Ζωρζ κιου σου!
ΚΕ κονσόλα αν είδα η πιο φθηνή που κάνει για το wii είναι η sony playstation
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ζωρζ κιου σου!
Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ-πολύ!
Το κέντρο είναι εντάξει;
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Nα ρωτήξω; Αυτό το wii fit που πουλάνε και κάνεις γυμναστική σπίτι σου το αγοράζεις σκέτο ή πρέπει να έχεις και κονσόλα - παιχνιδομηχανή; Γενικά ξέρει κανείς τι παίζει με δαύτο;
Το wii fit είναι μια μούφα. Αν σκοπεύεις να γυμναστείς με αυτό, ξέχνα το. Γράψε στο youtube "wii fit parody" να δεις.και επειδή εγώ βασικά ενδιαφέρομαι και η Ντίνα ρώτησε, για πείτε και ποια κονσόλα πρέπει να έχω
Να δω τι δώρο θα ζητήσω φέτος απ τον Αη Βασίλη
Αν τα σπάσεις εσύ δεν θα τα πληρώσει ο ιδιοκτήτηςΡώτηξα και μ είπαν ο ιδιοκτήτης! Έγκυρη πηγή, μεγαλοδικηγορίνα.
Άντε γιατί μου φαίνεται ότι όταν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου κ ευγενική σε ταυτίζουν με ηλίθια. Θα τα σπάσω όλα.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.