borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο αγορίνα μου!Έκανα σεκς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρααααααα Φοιμπς!!!! Ναι, δίκιο έχεις...Ας μην το πολυψάξω καλύτερα αρκεί που έχω κέφια μετά από πολύυυυυ καιρό (ελπίζω να κρατήσουν μόνο )
Θα κρατήσουν τα κέφια σου!!!!! Σκέψου θετικά!!!! ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.-
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρααααααα Φοιμπς!!!! Ναι, δίκιο έχεις...Ας μην το πολυψάξω καλύτερα αρκεί που έχω κέφια μετά από πολύυυυυ καιρό (ελπίζω να κρατήσουν μόνο )
Και στα δικά μας κέφια.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=959288&lngDtrID=244
Klaus
Διάσημο μέλος
Έκανα σεκς.
.... άξιος, άξιος .....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πφφ πάνε οι καφέδες
Χαχα το μπούλο!
Για κάτσε, τι χαίρομαι εγώ; Αφού κι εγώ καφέ είχα κανονίσει!
Γαμώ τις απεργίες τους γαμώ!!!
Πφφ πάνε οι καφέδες
Χαχα το μπούλο!
Για κάτσε, τι χαίρομαι εγώ; Αφού κι εγώ καφέ είχα κανονίσει!
Γαμώ τις απεργίες τους γαμώ!!!
Μουάχαχαχαχαχα.... καθίστε και λίγο μέσα!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μουάχαχαχαχαχα.... καθίστε και λίγο μέσα!!!!!
Για το Νικολάκη το τζιτζίκι πάει αυτό. Εγώ είμαι μέσα και προσπαθώ να βγω έξω!!!
Αλλά αυτή είσαι, προσπαθείς να με κρατήσεις μέσα για να μη με φάει κανένα γκομενάκι από σένα!
Για το Νικολάκη το τζιτζίκι πάει αυτό. Εγώ είμαι μέσα και προσπαθώ να βγω έξω!!!
Αλλά αυτή είσαι, προσπαθείς να με κρατήσεις μέσα για να μη με φάει κανένα γκομενάκι από σένα!
Δεν τρώγεσαι .... είσαι χοντρόπετσος!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κανείς εδω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Δεν τρώγεσαι .... είσαι χοντρόπετσος!!!!!!!
Αμ τρώγομαι! Κι απ τις καλές μάλιστα! 29 σχολές πανεπιστημίων χρησιμοποιούν Valder για τις φοιτήτριές τους. Εσύ δεν έχεις δόντια γιαγιάκα γι αυτό σου φαίνομαι χοντρόπετσος!
Αμ τρώγομαι! Κι απ τις καλές μάλιστα! 29 σχολές πανεπιστημίων χρησιμοποιούν Valder για τις φοιτήτριές τους. Εσύ δεν έχεις δόντια γιαγιάκα γι αυτό σου φαίνομαι χοντρόπετσος!
γιαγιάκα, γιαγιάκα .... και την ψυχή σου στο διάολο όμως θα πούλαγες να σε φάει η γιαγιάκα!!!!
Μην ανησυχείς όμως, δεν δαπανάω χρόνο για να μασάω "μεζεδάκια", προτιμώ πάντα τα ολοκληρωμένα πιάτα!!!!!!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φορά είπα να κοιμηθώ μεσημέρι και με ξυπνήσανε...Για όνομα!
Ωραία ποιος σε ξύπνησε, ελπίζω όχι εγώ δεν φώναξα....
και τι θα κάνεις τώρα?
Klaus
Διάσημο μέλος
Ωραία ποιος σε ξύπνησε, ελπίζω όχι εγώ δεν φώναξα....
και τι θα κάνεις τώρα?
Έχω μία πρόοδο να ασχοληθώ.Είπα να το κάνω πιο ξεκούραστος αλλά δεν!
Έχω μία πρόοδο να ασχοληθώ.Είπα να το κάνω πιο ξεκούραστος αλλά δεν!
καλή πρόοδο τότε!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ σε λίγο θα κοιμηθώ.... γιατί δεν έχω να κάνω τίποτα.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Έκανα σεκς.
αχου θα τονε δείρω αυτόν
πς. καλέ πήρε φωτιά η κουβεντούλα :X
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.