Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πάλι έβλεπες όνειρα και χτυπιόσουν;;;; Σου έχω πει το βράδυ να μην τρως πολύ!!!!!
Θα πρέπει να βλέπαμε το ίδιο όνειρο μάλλον!
ΥΓ: Γειά σου σέξυ μάνια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέραααααααααα
Τι τραγουδάμε;
Ο Βαλ ακούει Πετρέλη και ονειρεύται ..... ότι με δέρνει!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
ΥΓ: Γειά σου σέξυ μάνια!
Εγώ είμαι η σέξυ;
Τι θές; λέγε τι χάρη θές, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση να με λές έτσι
mania
Επιφανές μέλος
Ο Βαλ ακούει Πετρέλη και ονειρεύται ..... ότι με δέρνει!!!!
Αμα τον πιάσω θα σου πώ εγώ, κούκλα καθαρίζω για σένα, φέρτον να το σκισω λέμε
Αμα τον πιάσω θα σου πώ εγώ, κούκλα καθαρίζω για σένα, φέρτον να το σκισω λέμε
Ευχαριστώ για την προσφορά .... αλλά τον Βαλ μου αρέσει να τον δέρνω μόνη μου!!!
ψιτ έκοψα το καπνισμα!!!!!!!!! Που είσαι Κακή Επιρροή...
Συγχαρητήρια Σοφία! Κι εγώ έχω 1 μήνα και βάλε που το χω κόψει και δε μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία νιώθω!
Πάμε γερά!
Μπράβο ρε παίδες!
Βαριέμαι..Μέχρι και τη βεράντα καθάρισα για να γλιτώσω λίγο διάβασμα.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Κρόνε, η παράσταση είναι sqrt(3)/3 +3/3 όπου sqrt το σύμβολο της τετραγωνικής ρίζας ή sqrt(3/3) + 3/3; Αν είναι το πρώτο απλά κάνεις ομώνυμα και η ρίζα 3 είναι 1,73 περίπου απ' ότι θυμάμαι, αποτέλεσμα 2,73. Αν είναι το δεύτερο, τότε 1/1=1 και η ρίζα του 1 είναι το 1, οπότε 3/3 =1 και έχεις 1+1=2.
Και 'γω βαριέμαι λίγο να διαβάσω σήμερα...
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ τους δέρνω όλους.
Κρόνε, η παράσταση είναι sqrt(3)/3 +3/3 όπου sqrt το σύμβολο της τετραγωνικής ρίζας ή sqrt(3/3) + 3/3; Αν είναι το πρώτο απλά κάνεις ομώνυμα και η ρίζα 3 είναι 1,73 περίπου απ' ότι θυμάμαι, αποτέλεσμα 2,73. Αν είναι το δεύτερο, τότε 1/1=1 και η ρίζα του 1 είναι το 1, οπότε 3/3 =1 και έχεις 1+1=2.
Και 'γω βαριέμαι λίγο να διαβάσω σήμερα...
Που είσαι ντε!!!! σε ψάχνανε.. το ήξερα οτι θα έχεις την λύση...
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια που έκοψες το κάπνισμα btw. Και στον Valder.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όσους κόβουν το κάπνισμα!!!
Ρίχνετε τις τιμές!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ για την προσφορά .... αλλά τον Βαλ μου αρέσει να τον δέρνω μόνη μου!!!
Ααααχ... Ρεμπεσκέ, παίρνε μάτι, παίρνε μάτι, ζω ιστορικές στιγμές! Η γκόμενα σέρνεται στα πατώματα για πάρτη μου!
Το ξερα ότι με το να βλέπει κανείς Battlestar Galactica τις ρίχνει όλες!
Ααααχ... Ρεμπεσκέ, παίρνε μάτι, παίρνε μάτι, ζω ιστορικές στιγμές! Η γκόμενα σέρνεται στα πατώματα για πάρτη μου!
Το ξερα ότι με το να βλέπει κανείς Battlestar Galactica τις ρίχνει όλες!
Από αυτό το έπαθες!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Από αυτό το έπαθες!!!!!
Δε θα σε πείραζε λοιπόν όσο εσύ χαζεύεις κανα επεισόδιο εγώ να κοιμάμαι με άλλες ε; Εξάλλου εξαιτίας της σειράς σέρνεσαι για μένα!
ΥΓ: Το παραπάνω εστί απόσπασμα από το πόνημα του Τζον Φυστίκη "Πως να κάνετε μια ναζιάρα γατούλα, να μετατραπεί σε αχαλίνωτο mustang επάνω στα σουστάκια από το διπλό σας κρεββάτι." - Εκδόσεις Ο Χοροπηδηχτούλης 1999
Δε θα σε πείραζε λοιπόν όσο εσύ χαζεύεις κανα επεισόδιο εγώ να κοιμάμαι με άλλες ε; Εξάλλου εξαιτίας της σειράς σέρνεσαι για μένα!
ΥΓ: Το παραπάνω εστί απόσπασμα από το πόνημα του Τζον Φυστίκη "Πως να κάνετε μια ναζιάρα γατούλα, να μετατραπεί σε αχαλίνωτο mustang επάνω στα σουστάκια από το διπλό σας κρεββάτι." - Εκδόσεις Ο Χοροπηδηχτούλης 1999
Έχω αποδεχτεί πλήρως το γεγονός ότι ανήκεις στην κατηγορία του άντρα, που οφείλει μια γυναίκα να τον μοιράζεται!!!
Μη στερήσω τις υπόλοιπες γυναίκες από το μεγαλείο σου!!!
Υ.Γ. Τα μάσταγκ έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τι σοΐ γκαντεμια εχει πεσει πανω μου;...
έχει σόι η γκαντεμιά;;; ....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Με πονάει το στομάχι μου γμτ...
borat
Επιφανές μέλος
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όσους κόβουν το κάπνισμα!!!
Ρίχνετε τις τιμές!!
Με τι χαρά να πέφτουν οι τιμές σε βλέπω να πεθαίνεις.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 93 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.