kalypso
Περιβόητο μέλος
καλώς το
Ποιος δεν σου μηλάει καρδιά μου να τον δείρω;
Καλυψούυυυυυυλι!!!
Καλώς το!
:
Καλά είστε;; Μου λείψατεεεεε
Μάνια μου όλα εντάξει εκεί με τον σεισμό;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
:
Καλά είστε;; Μου λείψατεεεεε
Μάνια μου όλα εντάξει εκεί με τον σεισμό;;
Καλά καλυψώ μου, απλά κάποια στιγμή νόμιζα ότι έπευτε το σπίτι, πρώτη φορά στην ζωή μου που φοβήθηκα τον σεισμό και για όλα έφτεγαν τα ρημαδοπλακάκια που έπεσαν στην κουζίνα κατα τα άλλα μια χαρά προσπαθούμε να επιβιοώσουμε, κάποιοι είπαν πώς θα κοιμηθούν στα αμάξια τους απόψε
εσύ πώς πάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Ήρθε το Καλυψούλι!
ας ελπίσουμε όχι για λίγο
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ασε που στην αρχη νομιζα οτι θα εγινε καμια λαλακια με κανα πλοιο στο λιμανι και για αυτο κουνιομουν, μετα καταλαβα οτι ητανε σεισμος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλώς την! Πως πέρασες που ήσουν, για γράψε μας στο θέμα με τις διακοπές να μαθαίνουμε και άλλα μέρηΓειααααα σααααςςς
Γύρισα
Καλησπέρα σας! Πριν κάνα μισάωρο ξύπνησα
kalypso
Περιβόητο μέλος
Εγώ Μάνια μου είμαι πααααρα πολύ καλά! Πέρασα παρα παρα πολύ ωραία (δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο σουπερ) και γύρισα μαυρισμένη, χαρούμενη και ανανεωμένη!
Γεια σου Ρηνούλι!! Τι κάνεις; Πώς πάει το διάβασμα;; :
kalypso
Περιβόητο μέλος
Καλώς την! Πως πέρασες που ήσουν, για γράψε μας στο θέμα με τις διακοπές να μαθαίνουμε και άλλα μέρη
Καλησπέρα σας! Πριν κάνα μισάωρο ξύπνησα
Καλώς σας βρήκα!
Πού είναι το θέμα με τις διακοπές; βάζεις ένα λίνκι;;
Σέριφο είχα πάει...
fandago
Διακεκριμένο μέλος
https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=494868
Καλώς σας βρήκα!
Πού είναι το θέμα με τις διακοπές; βάζεις ένα λίνκι;;
Σέριφο είχα πάει...
Nininaou
Διάσημο μέλος
Αχ μωρε, αφού είστε καλά, μη λέτε τίποτα... Όλα τα άλλα φτιάχνονται!
Εγώ Μάνια μου είμαι πααααρα πολύ καλά! Πέρασα παρα παρα πολύ ωραία (δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο σουπερ) και γύρισα μαυρισμένη, χαρούμενη και ανανεωμένη!
Γεια σου Ρηνούλι!! Τι κάνεις; Πώς πάει το διάβασμα;;
Αχ αυτό που λες στην πρώτη πρόταση μου έχει λείψει! Το πιο αισιόδοξο παιδί...
Τέλεια που πέρασες τέλεια στην τέλεια Σέριφο!
Μια χαρά το διάβασμα. Τελειώνω σε μια βδομάδα, και μετά διακοπές.
Μόνο το άγχος να μου φύγει κι όλα εντάξει.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ρηνούλα σκέψου ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα βαρεθείς να κάθεσαι! Δε θα ξέρεις τι να κάνεις με τόσο ελεύθερο χρόνο, που θα αρχίσεις το πλέξιμο!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εκτός κι αν δεν μπει στο ΕΜΠ!
Πραγματικά πόσο ζηλεύω γνωστούς μου από άλλα ιδρύματα που μου λένε "εμείς διαβάζουμε μόνο την εξεταστική και τα περνάμε χαλαρά".
Έχω αρχίσει και πεθυμώ την Γ' Λυκείου, ΠΟΛΥ πιο χαλαρά ήταν τότε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Γεια σας!!!
Γεια Γιώργούλι! (Γεωργούλη? )
Ευχαριστώ Καλυψούλι.
Θ'αρχίσω το πλέξιμο??? Καλύτερα να πηγαίνω βόλτα τα εγγόνια μου...
Έλεγα να προσπαθήσω για ΕΜΠ, αλλά λίγο ακόμα και αλλάζω ρότα...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Έλεγα να προσπαθήσω για ΕΜΠ, αλλά λίγο ακόμα και αλλάζω ρότα...
Δε μιλάω...
Με βλέπεις που δε μιλάω!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ξεαγχώθηκες;
Nininaou
Διάσημο μέλος
έντιτ.
Είναι θέμα χρόνου...
Θέλω να πιστεύω...
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Επανήλθα κι εγώ ανανεωμένη, ξεκούραστη και μαυρισμένη αρκετά Πολύ ζέστη έχει η Αθήνα γμτ, μέχρι χθες τα βράδια φορούσα ζακετούλα και κρύωνα κιόλας...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα σας!!!!
Επανήλθα κι εγώ ανανεωμένη, ξεκούραστη και μαυρισμένη αρκετά Πολύ ζέστη έχει η Αθήνα γμτ, μέχρι χθες τα βράδια φορούσα ζακετούλα και κρύωνα κιόλας...
Ιιιιιιιιιιιι!!!!! Φιλντάκι!!!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.