Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 09:59 Ο Tetragrammaton: #14.661 14-07-08 09:59 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 09:59 Η mania έγραψε: #14.662 14-07-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα και σε σένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Καλημέρα τετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:00 Η Phoebe έγραψε: #14.663 14-07-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Καλημέρα Tetra!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:01 Η mania έγραψε: #14.664 14-07-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα smely cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:08 Ο fandago έγραψε: #14.665 14-07-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 09:59 Η mania έγραψε: #14.662 14-07-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα και σε σένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Καλημέρα τετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:00 Η Phoebe έγραψε: #14.663 14-07-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Καλημέρα Tetra!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:01 Η mania έγραψε: #14.664 14-07-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα smely cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:08 Ο fandago έγραψε: #14.665 14-07-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα και σε σένα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Καλημέρα τετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:00 Η Phoebe έγραψε: #14.663 14-07-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Καλημέρα Tetra!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:01 Η mania έγραψε: #14.664 14-07-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα smely cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:08 Ο fandago έγραψε: #14.665 14-07-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Καλημέρα Tetra!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:01 Η mania έγραψε: #14.664 14-07-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα smely cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:08 Ο fandago έγραψε: #14.665 14-07-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααααα mania μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα smely cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:08 Ο fandago έγραψε: #14.665 14-07-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ζουζούνι μου τι κάνεις; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!!! Να σε ρωτήσω! Το πρωί ξύπνησες ή δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:10 Ο Tetragrammaton: #14.666 14-07-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:11 Η mania έγραψε: #14.667 14-07-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά είμαι εσύ; Να σε ρωτήσω, με εκείνο το θέμα με τα λεφτά τι έγινε τελικά, λύθηκε ή κακώς ρώτησα; Click για ανάπτυξη... Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:12 Η Nininaou έγραψε: #14.668 14-07-08 10:12 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:13 Ο Tetragrammaton: #14.669 14-07-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Να σας ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:14 Ο fandago έγραψε: #14.670 14-07-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εγώ σου είπα, Ιχθυοκαλλιέργιες. Νομίζω έχει το Μεσολογγι. Click για ανάπτυξη... Καλά καλά, όταν το πάρω στα χέρια μου θα σας φτιάξω λίστα με πιθανές σχολές να μου πείτε Αρχική Δημοσίευση από mania: Λύθηκε, πήρα πίσω την επιταγή και κόπηκε άπόδειξη απο κάποιον ότι επιτέλους κάποιος πήρε τα λευτά αφού για να γίνει αυτό είχαμε τα δυπλάσια στον αέρα χωρίς να υπάρχουν πουθενα μου βγήκε η ψυχά αλλα ηρεμήσαμε μετά ευχαριστώ που ρώτησες Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει! Λες να φτάξεις θέμα Nininaou-ξαδερφουλίνι εν όψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:15 Η mania έγραψε: #14.671 14-07-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε όλους! Μόλις γέννησε η θεία μου! Απέκτησα ξαδελφούλα! Click για ανάπτυξη... Μπράβοοοοοοοοοοοο, να το χέρεσε, υγεια και ευτυχια να το ακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η mania έγραψε: #14.672 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπράβο βρε Μάνια, η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να ρωτήσω Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, πονούσε λίγο, δεν κοιμόμουν επι μια ευδομάδα πάντως όλα καλά, η βλακεία είναι ότι για να ξανακερδίσω την εμπιστοσίνη του μπός τρέχω υπερβολικά στην δουλειά, αλλα τι να κάνω θα τα καταφέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:17 Η Phoebe έγραψε: #14.673 14-07-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα smely cat Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα λέω να πάω στο λύκειο μου να πάρω μηχανογραφικό για να δώσω 10%. Θα με βοηθήσετε σήμερα να διαλέξω τι σχολές να βάλω; Click για ανάπτυξη... Δεν κοιμήθηηκες καθόλου; Πως αντέχεις; Σκέψου τι θέλεις να γίνει όταν μεγαλώσεις για να αποφασίσεις! Συγχαρητήριαααααααα Nininaou!!!! Να σας ζήσει το μπεμπέ!!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι; edit:Στραβομάρααα! Τώρα το είδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Η Nininaou έγραψε: #14.674 14-07-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μιλάμε δηλαδή για την αδερφή ή την ξαδέρφη της Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Για να φτιάξω θέμα, να περιμένετε να μείνω έγκυος παρακαλώ... Κοριτσάκι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:19 Ο Tetragrammaton: #14.675 14-07-08 10:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:20 Ο fandago έγραψε: #14.676 14-07-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Η αδερφή της μαμάς μου γέννησε. Άρα η αδερφή της Νεράιδας... Στη Γερμανία γεννήθηκε το μωρό. Και θα αργήσω να το δω από κοντά... Αλλά δεν πειράζει... Click για ανάπτυξη... Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Tetragrammaton: #14.677 14-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Εγώ και η Ρηνούλα είμαστε τα θετά παιδάκια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:27 Η Nininaou έγραψε: #14.678 14-07-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της γνωστής Νεράιδας; Της μπιτς ξανθιάς Νεράιδας; Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ότι μπερδέυτηκες! Για πλάκα τη λέμε "μητέρα" τη Νεράιδα εγώ κι ο Τέτρα βρε! Phoebe χρειάζεσαι γυαλιά είπαμε... έντιτ. Εγώ δεν είμαι "θετό"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:34 Η dooo έγραψε: #14.679 14-07-08 10:34 καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η Nininaou έγραψε: #14.680 14-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα, καλή εβδομάδα (χωρίς ζέστες!) Ρηνούλα να χαίρεσαι τη ξαδερφούλα!! Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα σου... Όχι άλλη ζέστη... Ευχαριστώ Ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.