Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η Phoebe έγραψε: #13.461 30-06-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Φοιμπάκι! Τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Αρχική Δημοσίευση από mania: καλημέρες Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μανια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #13.462 30-06-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μανια μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η Phoebe έγραψε: #13.463 30-06-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:35 Ο Tetragrammaton: #13.464 30-06-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Click για ανάπτυξη... Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η mania έγραψε: #13.465 30-06-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Φοιμπάκι! Τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Αρχική Δημοσίευση από mania: καλημέρες Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μανια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #13.462 30-06-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μανια μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η Phoebe έγραψε: #13.463 30-06-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:35 Ο Tetragrammaton: #13.464 30-06-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Click για ανάπτυξη... Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η mania έγραψε: #13.465 30-06-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μανια μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η Phoebe έγραψε: #13.463 30-06-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:35 Ο Tetragrammaton: #13.464 30-06-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Click για ανάπτυξη... Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η mania έγραψε: #13.465 30-06-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στο κουκλί μου το υπέροχο, πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:35 Ο Tetragrammaton: #13.464 30-06-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Click για ανάπτυξη... Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η mania έγραψε: #13.465 30-06-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Tetra! Καλά είμαι!!! Εσύ; Πως πάει η εργασία; Click για ανάπτυξη... Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:37 Η mania έγραψε: #13.465 30-06-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλάααα!!! Εχω παθιαστεί με το παιχνίδι των δολοφόνων!!!! Εσύ; Η δουλειά όλα καλά; Το δώρο το έδωσες στο αφεντικό σου; Click για ανάπτυξη... Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:40 Ο Tetragrammaton: #13.466 30-06-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #13.467 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Ο Tetragrammaton: #13.468 30-06-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Resident Evil: #13.469 30-06-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημέρα Θόδωρα! Είμαι και γω εδώ! Click για ανάπτυξη... Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Ο Tetragrammaton: #13.470 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι ακούγεται άθλιο, για αυτό το είπα, for fun. (btw και εγώ ελπίζω irl να σε φωνάζουν Θοδωρή) Καλη επιτυχία Αθηνούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #13.471 30-06-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Έκανα όλες τις κατανοήσεις κειμένου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει κάποια βιντεάκια που έχει για άλλες ερωτήσεις... Θα ρωτήσω κανέναν που να την έχει κάνει. Click για ανάπτυξη... Ναι ρώτα κάποιον! Καλή συνέχεια! Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολοι έτσοι κολάνε Εγώ απο δουλειά χάλια αλλα την παλέυω, το άγχως έχει μπεί για τα καλά μέσα μου, έυγαλε ρήζες, είχα απο την παρασκευή δυσφορία στην καρδιά, όλο το σ/κ είμουν χάλια πονούσα υπερβολικά, αν δεν πάω απο την εξάντληση θα πάω απο άγχως Click για ανάπτυξη... Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα μην το λες "θοδωρα" ακούγεται άθλιο (fan αν σε φωνάζουν Indeed έτσι δεν με απασχολεί ). Να τον λές θοδωρή είναι πιο εύηχο Καλημέρα σας και αντίο σας... πάω να ετοιμάσω τα σκ... εεε να κάνω την τελευταία επανάληψη εννοώ Click για ανάπτυξη... Όντως το Θοδωρα δεν είναι ωραίο! Καλημέρα και καλή καλή επιτυχίαααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο Tetragrammaton: #13.472 30-06-08 10:55 Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2008 fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ, πάω να φάω. Είμαι ξύπνιος από τις 7μιση και είμαι ακόμα νηστικός. edit: Τελικά έφερα να φάω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η fielda έγραψε: #13.473 30-06-08 11:58 Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέραααα!!!! Δε θέλω να κάνω εργασίααααα Δε θέλω!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #13.474 30-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου περαστικά! Μου φαίνεται οτι πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Το άγχως καμάρι μου είναι στην φλέβα μου, τρέχω ώρες τώρα, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε λέμε, μου λείπει το στέκι ρε γμτ, να μπορώ να γράφω χωρίς να βλέπω το ρολόι και την ατζέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Ο Guest 990498: #13.475 30-06-08 13:06 Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η cibyllian: #13.476 30-06-08 14:32 Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Ο Tetragrammaton: #13.477 30-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Γειάάάάάάάάάάάάάάά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:34 Η cibyllian: #13.478 30-06-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Γεια σας!!! Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #13.479 30-06-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 672 673 674 675 676 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 674 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ήρθα!!!!!!!!! Καλησπέρα ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #13.480 30-06-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έγινε;;; Κερνάς μπυρίτσα;;;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμ νομίζω ότι μας βρίσκονται μερικές Franziskaner, αν ψήνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.