και θα καθαρίσεις .........
Τότε δε θα έρθω για ένα μονο κουλουράκι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τότε δε θα έρθω για ένα μονο κουλουράκι..
Πόσα μωβ; .... ε, συγγνώμη.... πόσα κουλουράκια;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
(Μόνο τη πρωινή φέτα κεκάκι δε μπορώ να κόψω ακόμα, αλλά μπορεί και να μην τη κόψω, θα δω)
μην αρχίζετε με τα κουλουράκια, και είμαι σε δίαι... ε σε περιορισμένη, πλην όμως, υγιεινή διατροφή
(Μόνο τη πρωινή φέτα κεκάκι δε μπορώ να κόψω ακόμα, αλλά μπορεί και να μην τη κόψω, θα δω)
Καλέ δεν χρειάζεται να την κόψεις, από θέμα θερμίδων.... απλά το κακό είναι ότι η ζάχαρη πάντα σου προκαλεί πείνα...
Πόσα μωβ; .... ε, συγγνώμη.... πόσα κουλουράκια;;;;
Πάνε με βάση τα τετραγωνικά.
Πάνε με βάση τα τετραγωνικά.
... Δε συμφέρεις.....
borat
Επιφανές μέλος
Mπουμ.
Klaus
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Έχω τη λύση.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Mπουμ.
Πού σαι μεταλοπαιδάκι;Καλημέρες!
Μάνια μουυυυυ!Καλημέρες σε όσους ήρθαν
Το Μπουμ του Μπόρατ για σένα ητανε;Τι του έκανες;
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Mπουμ.
Γιατί έσκασες;;;
Καλημέρες!
Μεταλάκι .... Που είσαι; Πολύ καιρό είχα να σε δω!
Καλημέρες σε όσους ήρθαν
Μάνια μου καλημέρα!!!
mania
Επιφανές μέλος
Μάνια μουυυυυ!
Το Μπουμ του Μπόρατ για σένα ητανε;Τι του έκανες;
Καλημέρα, εγώ μπούμ δεν θα προκαλούσα ποτε στον μπορατ μου
Μάνια μου καλημέρα!!!
Καλημέρα
borat
Επιφανές μέλος
Μου ήρθε τώρα εμένα.
Έλα να δαγκωθούμε.
Να εκμηδενίσουμε το Αιγαίο που μας χωρίζει και να ξεχάσουμε το γάμο που έκανες απερίσκεπτη προτού να με γνωρίσεις.
Έλα να πάμε σε άλλο νησί η μάνα μου εγώ και εσύ.
Να κάνουμε τρέλες κάθε μέρα και να τρώμε ό,τι η φύση μας προμήθευσε.
Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ.
Έλα να κουτρουβαλήσουμε στις κακοτράχαλες παραλίες με τον έρωτα μας για προστασία.
Να μας λούζει ο ήλιος και εμείς απλά να μουλιάζουμε γυμνοί στα νερά.
Έλα να παθιαστείς με ένα πειραιώτη να δεις πως κάνουν σεχ οι λιμανίσιοι.
Έλα μπέιμπι.
Το ξέρω πως θες.
Με αγαπάς.
Ξέρω...
borat
Επιφανές μέλος
teo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρες σε όσους ήρθαν
καλημερα τι κανουμε??
borat
Επιφανές μέλος
Γαμώτο, ας συμπληρώσει κάποιος το στίχο, δε βρίσκω ομοιοκαταληξία.
Klaus
Διάσημο μέλος
Μεταλάκι .... Που είσαι; Πολύ καιρό είχα να σε δω!
Διαβάσματα!Τι να κάνω!Δεν προλαβαίνω ο έρμος!Και μένα μου λείπεις!
borat
Επιφανές μέλος
Σε αγαπώ.-
mania
Επιφανές μέλος
Μάνια σήμερα σε θέλω πολύ.
Μου ήρθε τώρα εμένα.
Έλα να δαγκωθούμε.
Να εκμηδενίσουμε το Αιγαίο που μας χωρίζει και να ξεχάσουμε το γάμο που έκανες απερίσκεπτη προτού να με γνωρίσεις.
Έλα να πάμε σε άλλο νησί η μάνα μου εγώ και εσύ.
Να κάνουμε τρέλες κάθε μέρα και να τρώμε ό,τι η φύση μας προμήθευσε.
Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ.
Έλα να κουτρουβαλήσουμε στις κακοτράχαλες παραλίες με τον έρωτα μας για προστασία.
Να μας λούζει ο ήλιος και εμείς απλά να μουλιάζουμε γυμνοί στα νερά.
Έλα να παθιαστείς με ένα πειραιώτη να δεις πως κάνουν σεχ οι λιμανίσιοι.
Έλα μπέιμπι.
Το ξέρω πως θες.
Με αγαπάς.
Ξέρω...
Αγαπημένο μου μωρό και γώ έχω όρεξη σήμερα για τρελίτσες
Ελα να ξαπλώσουμε πάνω στην πρίμνη ενώς σκάφους πίνωντας κρασί λούζοντας τα υδρωμένα μας κορμιά ο ήλιος
Ελα να κάνουμε βουτιές στις ερωτικές σπυλιές των κορμιών μας και να χαιδέψουμε τις τρυφεςρότητες της ψυχής μας
Να γοητευτούμε με το αλμυρό αεράκι που φέρνει τα κύματα στα πόδια μας καθώς χορέυουν τα κορμιά μας στον ρυθμό του έρωτα
Να τρέξουμε σε παραλίες κάνοντας ερωικά παιχνιδάκια..
Και μετά να δείς πώς κάνουν σέχ οι ροδίτες άμα πειράξεις τις γυναίκες τους....
borat
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.