cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Η cookie έγραψε: #12.161 16-06-08 17:20 γιαμμμμμμ γιαμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:28 Η Γίδι έγραψε: #12.162 16-06-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από cookie: παει να μου παρει τη λιλα παουζε μου Click για ανάπτυξη... Πστ, σσστ! δικό μουυυ! (σόρι που άργησα, απανδούσα στο θέμα για τις εταιρίες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Γιώργος έγραψε: #12.163 16-06-08 17:29 Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #12.164 16-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι πρόβλημα έχεις; Το τελευταίο εξάμηνο είμαι μόνο με vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Αρχική Δημοσίευση από cookie: κι εσυ βιστα;;;; αυτα δεν ειναι βιστα....σ-βηστα ειναι.... Click για ανάπτυξη... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Η cookie έγραψε: #12.165 16-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιαμμμμμμ γιαμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:28 Η Γίδι έγραψε: #12.162 16-06-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από cookie: παει να μου παρει τη λιλα παουζε μου Click για ανάπτυξη... Πστ, σσστ! δικό μουυυ! (σόρι που άργησα, απανδούσα στο θέμα για τις εταιρίες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Γιώργος έγραψε: #12.163 16-06-08 17:29 Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #12.164 16-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι πρόβλημα έχεις; Το τελευταίο εξάμηνο είμαι μόνο με vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Αρχική Δημοσίευση από cookie: κι εσυ βιστα;;;; αυτα δεν ειναι βιστα....σ-βηστα ειναι.... Click για ανάπτυξη... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Η cookie έγραψε: #12.165 16-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cookie: παει να μου παρει τη λιλα παουζε μου Click για ανάπτυξη... Πστ, σσστ! δικό μουυυ! (σόρι που άργησα, απανδούσα στο θέμα για τις εταιρίες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Γιώργος έγραψε: #12.163 16-06-08 17:29 Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #12.164 16-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι πρόβλημα έχεις; Το τελευταίο εξάμηνο είμαι μόνο με vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Αρχική Δημοσίευση από cookie: κι εσυ βιστα;;;; αυτα δεν ειναι βιστα....σ-βηστα ειναι.... Click για ανάπτυξη... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Η cookie έγραψε: #12.165 16-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #12.164 16-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι πρόβλημα έχεις; Το τελευταίο εξάμηνο είμαι μόνο με vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Αρχική Δημοσίευση από cookie: κι εσυ βιστα;;;; αυτα δεν ειναι βιστα....σ-βηστα ειναι.... Click για ανάπτυξη... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Η cookie έγραψε: #12.165 16-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Τι πρόβλημα έχεις; Το τελευταίο εξάμηνο είμαι μόνο με vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Αρχική Δημοσίευση από cookie: κι εσυ βιστα;;;; αυτα δεν ειναι βιστα....σ-βηστα ειναι.... Click για ανάπτυξη... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Η cookie έγραψε: #12.165 16-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιδάτσι, δεν θα κεράσεις κάτι τη νέα συντέκνισσα; Click για ανάπτυξη... δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:33 Ο Γιώργος έγραψε: #12.166 16-06-08 17:33 Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cookie έγραψε: #12.167 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #12.168 16-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cookie: δε με συμπαθει.....το βλεπω στο αβαταρ της ασχετο αλλα....γιατι λεει πως εχω προσφερει στο ι-στεκι μολις ενα μηνυμα...τοση ωρα γραφω Click για ανάπτυξη... Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η cookie έγραψε: #12.169 16-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί τα μηνύματα στην κατηγορία chat&fun δεν προσμετρώνται στο μετρητή μηνυμάτων. Click για ανάπτυξη... ααααααα ...οκ θενκς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #12.170 16-06-08 17:36 Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έ-φυ-γα να κάνω καμιά άσκηση, χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Ο iJohnnyCash: #12.171 16-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το έχω εξηγήσει παραπάνω πάνο μου συγγνώμη αλλά δεν έχω ουτε καν την υπομονή για ένα ποστ να γράψω αναλυτικά... Άσε με άσε με έχω φρικάρει. Καταλάθος κλικαρα μια βλακεία στο μσν (ενώ ξέρω και τα αποφεύγω) και τώρα δε λέει να φύγει με τίποτα! Τα νεύρα μου νερό.... (Ναι είμαι οξύθυμος) Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν έχουν σχέση με τα vista, αλλά με διάφορους ιούς που κυκλοφορούν για το msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η cookie έγραψε: #12.172 16-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Σουτ, μρε, που δε σε συμπαθώ εγώ! χαλάω εγώ χατήρι σε σοκολάτα;; Ιέλα, πάρε ένα καλιτσούνι: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Η Γίδι έγραψε: #12.173 16-06-08 17:44 Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χα, την έριξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #12.174 16-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cookie: το ξερω ..τα βιστα ειναι.....κι εγω στο μσν κατι εκανα και μετα προσπαθουσα να το βγαλω και μπαινω σε ενα σαιτ (δε τα ξερω και καλα η χαμενη ) και μου βγαινει ενα παραθυρακι λεγοντας ''ετσι και ξαναπατησεις αυτο το πληκτρο θα σου κοψω το λαιμο'' Click για ανάπτυξη... χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 17:47 Η cookie έγραψε: #12.175 16-06-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χα, την έριξα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... φερε φερε....και 2 αν θες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο giver έγραψε: #12.176 16-06-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: χαχαχα είχε και χιούμορ ο αλήτης που έφτιαξε τον ιο, το σπιτάκι του να καεί! Εντάξει εγώ έχω παραδώσει πνεύμα εδώ απλά... έχω βάλει πόσα προγράμματα και συνεχίζει.... Πάω να φέρω μια σοκολάτα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:17 Ο giver έγραψε: #12.177 16-06-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:21 Η kalypso έγραψε: #12.178 16-06-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giver: Μου φέρανε σοκολατόπιτα... να προσφέρω κανα κομμάτι... διότι μάλλον υπογλυκαιμία πάθατε... . Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι Αν και μόλις τσάκισα ένα ατομικό προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #12.179 16-06-08 18:23 Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 607 608 609 610 611 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 609 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φέρε, δεν πειράζει! (κι εγώ παγωτό Mövenpick) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #12.180 16-06-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cookie: φερε φερε....και 2 αν θες.... Click για ανάπτυξη... Έφερα και τις έφαγα! Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλησπέρα. Αν δε το έκανες, κάνε scan με το windows defender στην συνέχεια κατέβασε το spyware doctor θα το πιάσει !! Click για ανάπτυξη... Μέχρι και τα βρακιά μου έχω κατεβάσει με το συμπάθειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.