Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλά είμαι ...αρκέτα καλά και αρκετά ξεκούραστη!!!!!
Πήρα και τα πιμι....με συγκινήσατε!!!!!
Μας ανησύχησες!!! Μπράβοοοο που ξεκουράστηκες!!!
ciby: Δεν εξαφανιζόμαστε για καιρό χωρίς να το δηλώσουμε ότι θα λείπουμε!
wb!!!
Ω ναι! Αυτός είναι κανόνας!
τζα! καλησπέρα όμορφε κόσμε.
Καλησπέρααααα dooo με το μικρό δρακουλάκι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Cibby, ήρθε και τρώμε!
Μάιιισταααα...... delivery;;;; .......γιατί κάτι έλεγε ότι έχει πάρει κιλά!!!!!!!
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!! Δεν είναι πανέμορφα που έρχεται σιγά-σιγά το καλοκαίρι;
Θα συμφωνήσω ...ανοίγει η διάθεση!!!!!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
καλά είσαι?!?!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
όλα καλά... απλά δεν ήμουν στης καλές μου.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
εγώ θυμάμαι 16 πέρισυ17,3!!!!
Γμτ... εχω χαλασει σε σχεση με παλια... Αλλα πιος χ*στικε;!
ναι, έχασες .... μία απίθανη συνάντησηI am back!!!!!
Καλημερούδια σε όλους!! Τι μου κάνετε;;;;
Έχασα τίποτα σημαντικό;;;;;
δώσε κάπου σε κάποιον κινητό σου ρε... ανησυχήσαμε
τζατζα! καλησπέρα όμορφε κόσμε.
τι να σου λέω....Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!! Δεν είναι πανέμορφα που έρχεται σιγά-σιγά το καλοκαίρι;
δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι
κακερλάκι... όλα για τους ανθρώπους είναι.... θα περάσει κι αυτό, ότι κι αν είναιΕυχαριστώ παιδιά
όλα καλά... απλά δεν ήμουν στης καλές μου.
χαίρομαι που σε βλέπω εδώ κοντά μας
καλησπέρες σε όλους
ναι, έχασες .... μία απίθανη συνάντηση
δώσε κάπου σε κάποιον κινητό σου ρε... ανησυχήσαμε
Συνάντηση;;;; ......που;;;, πότε;;;;; .....ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;
borat
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
χτες είχαμε συνάντηση στην Βικτώρια και περάσαμε γαμάταΣυνάντηση;;;; ......που;;;, πότε;;;;; .....ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;
Καλησπέρες.
Μπόρατακο τι γίνεται;;;;;
χτες είχαμε συνάντηση στην Βικτώρια και περάσαμε γαμάτα
Έλα καλέ! ..... Μαμώτο κρίμα...
Την επόμενη δεν πειράζει!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Καλά είναι,δε μετράει και τόσο πολύ ο βαθμός του 4μήνου...17,3!!!!
Γμτ... εχω χαλασει σε σχεση με παλια... Αλλα πιος χ*στικε;!
Εγώ έβγαλα 19,4
Ποια μαθήματα σε έριξαν?
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Πώς μπορείς να μείνεις σε ένα μάθημα?Τι παίζει με το μέσο όρο?
Πήγα σήμερα να πάρω τον έλεγχο του αδερφού μου κ σε ένα μάθημα είναι αρκετά χαμηλός
borat
Επιφανές μέλος
Mένεις σε ένα μάθημα (ή και σε περισσότερα) αν φτύσεις μέσα στο καφέ του καθηγητή σου.ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί έχω καιρό που τελείωσα το λύκειο
Πήγα σήμερα να πάρω τον έλεγχο του αδερφού μου κ σε ένα μάθημα είναι αρκετά χαμηλός
Για παράδειγμα εγώ είχα πει πό**τη το χημικό μου και με άφησε στην ίδια τάξη.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί έχω καιρό που τελείωσα το λύκειο
χωρίς να κόβω το κεφάλι μου, νομίζω ότι αν έχει μέσο όρο πάνω από 12 (?) περνάς ούτως ή άλλως λόγω γενικής βαθμολογίας.
Για να μείνεις μετεξεταστέος πρέπει είτε να βγάζεις γενικό κάτω από αυτό το όριο είτε να έχεις κάτω από τη βάση σε 3 (ή 4?) μαθήματα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
χωρίς να κόβω το κεφάλι μου, νομίζω ότι αν έχει μέσο όρο πάνω από 12 (?) περνάς ούτως ή άλλως λόγω γενικής βαθμολογίας.
Για να μείνεις μετεξεταστέος πρέπει είτε να βγάζεις γενικό κάτω από αυτό το όριο είτε να έχεις κάτω από τη βάση σε 3 (ή 4?) μαθήματα
αυτό ίσχυε στα δικά μας χρόνια (σε έχωσα στη δική μου γενιά )
τώρα ίσως να μην είναι έτσι τα πράγματα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
εγώ θυμάμαι 16 πέρισυ
Περισι ητανε 17 και 7 πρωτο τριμινο, 18 και 3 δευτερο τριμινο και 18 και 9 τριτο τριμινο (εξετασεις δεν θυμαμε)
Φετος ητανε 16 και 7 πρωτο τετραμινο και 17 και 3 δευτερο τετραμινο...
Bill η χημεια κατακορυφα, και εβαλαν το χερακι τους και η φυσικη και τα αρχαια.
@kakerlak, πρεπει να εχεις μεσω ορο πανω απο 9,5. Συνολικα αμα βαλεις μαζι τους βαθμους απο τα δυο τετραμηνα και τις εξετασεις να ειναι πανω απο 28, η τουλαχιστων αυτες ειναι οι φημες μεταξυ μαθητων...
Και αμα εισαι στο 8 μεσο ορο σου δινουν αμα σου περισευουν απο αλλο μαθημα και περνας. Με λιγα λογια πρεπει να προσπαθισεις για να μεινεις
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Ακριβός αυτο φοβάμε.αυτό ίσχυε στα δικά μας χρόνια (σε έχωσα στη δική μου γενιά )
τώρα ίσως να μην είναι έτσι τα πράγματα
Βασικά βγάζει μέσο όρο περίπου 15 μισό.
Απλά σε ένα μάθημα έχει 10(άλγεβρα) κ στο πρώτο κ δεύτερο τετράμηνο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 74 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.