commie
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους
Βαλάντω μου τόσο γρήγορα ήρθε η λύση? πολύ χαίρομαι
κράτα γερά με τσαμπουκά
εμένα ο μικρός την άρπαξε ρε γμτ και είναι μπουκωμένος κι είχαμε άσχημη νύχτα
αχ θα περάσει όμως
τελικά η ώρα 5:30 ήταν πάνω την έπαιρνα περίπατο μέσα στο σπίτι αλλά δεν κοιμήθηκε τελικά ξανακοιμήθηκε η ώρα 8. τουλάχιστο δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου. Θα προσπαθήσω πολύ.
Έβαλες του Ωρίωνα θαλασσινό νερό βοηθάει πολύ όταν είναι κλειστεί η μυτούλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έβαλες του Ωρίωνα θαλασσινό νερό βοηθάει πολύ όταν είναι κλειστεί η μυτούλα.
ΚΕ τρέχα στην κοντινότερη παραλία
btw μήπως έχεις νέα της dooo?
τι κάνει το μωράκι της?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΕ τρέχα στην κοντινότερη παραλία
το πουλάνε στα φαρμακεία
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
απ την νονά του που κόλλησε έμαθα ότι κρατάει 3-4 μέρες...
υπομονή, θα περάσει
palladin, με το ντουζάκι ναι... μιλάμε πολύ πολύ συχνά, βγάζουμε και τα πιτσιρίκια έξω παρέα...
γράφει κι εδώ, μόνο που τώρα έλειπε 2 βδομάδες στο χωριό
καλά είναι και η μικρή κούκλα
υπάρχει περίπτωση να πάμε και την παρασκευή μαζί σε ένα παιδικό πάρτυ
palladin, με το ντουζάκι ναι... μιλάμε πολύ πολύ συχνά, βγάζουμε και τα πιτσιρίκια έξω παρέα...
γράφει κι εδώ, μόνο που τώρα έλειπε 2 βδομάδες στο χωριό
καλά είναι και η μικρή κούκλα
υπάρχει περίπτωση να πάμε και την παρασκευή μαζί σε ένα παιδικό πάρτυ
τι καλά, δώσε ένα φιλάκι στη μπέμπα από μένα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
πλάκα κάνω
θα της δώσω
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τι μου κάνετε;
Εγώ είμαι σταρμπακς βικτώρια και περιμένω να βγει ένα πιστοποιητικό σπουδών στις 3 παρα 15 για να το πάρω κ να φύγω πάτρα.
Ξέρει κανείς αν έχει εδώ κοντά κανα κούριερ να το στείλω κιόλας;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τι ώρα φτάνεις Πάτρα, να έρθω να σε υποδεχθώ;
έχω μια υποψία ότι ... άλλο πολιτογραφημένο πατρινό θέλει να την υποδεχθεί!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Χαχαχαχα το αυτόέχω μια υποψία ότι ... άλλο πολιτογραφημένο πατρινό θέλει να την υποδεχθεί!
Βασικά και χτες Πάτρα ήμουν...
Ήρθα μόνο και μόνο για το πιστοποιητικό, ούτε βαλίτσα δεν πήρα
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Καλά, δεν είχα σκοπό να την κλέψω κιόλας......έχω μια υποψία ότι ... άλλο πολιτογραφημένο πατρινό θέλει να την υποδεχθεί!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
έχω μια υποψία ότι ... άλλο πολιτογραφημένο πατρινό θέλει να την υποδεχθεί!
ναι αλλά να του πούμε και του Αντρίκου ένα μπράβο για την προσφορά του ρε παιδιά
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εγώ πάντως τον ψήφισα με +1ναι αλλά να του πούμε και του Αντρίκου ένα μπράβο για την προσφορά του ρε παιδιά
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
gerry_bell88
Νεοφερμένος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Και ποιός σου είπε ότι μας αρέσουν τα κοψίδια στα κάρβουνα;ΕΕΕΕΕΕΕΕ αν είναι θέμα φιλοξενίας φώναξε τους να τους κάνεις το τραπέζι με κοψίδια στα κάρβουνα
Hello gerry_bell88!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Αύριο βράδυ πάλι, σε άλλο σπίτι αυτή τη φορά.....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Και ποιός σου είπε ότι μας αρέσουν τα κοψίδια στα κάρβουνα;
καλά, ας σας ψήσει πιπεριές στα κάρβουνα τότε, θα του βγείτε και οικονομικοί
Subject to change
e-steki.gr Founder
ΛΟΛ του Πάνου ούτε οι πιπεριές του αρέσουν!καλά, ας σας ψήσει πιπεριές στα κάρβουνα τότε, θα του βγείτε και οικονομικοί
Για κούριερ στη Βικτώρια που ρώτησα παραπάνω, ξέρει κανείς;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.