Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η Phoebe έγραψε: #6.381 24-04-08 09:27 Καλημέραααααααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η Κακή Επιρροή: #6.382 24-04-08 09:30 Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Angie_Ann: #6.383 24-04-08 09:31 Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:32 Ο Bill έγραψε: #6.384 24-04-08 09:32 Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η fielda έγραψε: #6.385 24-04-08 09:33 Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααααααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:30 Η Κακή Επιρροή: #6.382 24-04-08 09:30 Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Angie_Ann: #6.383 24-04-08 09:31 Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:32 Ο Bill έγραψε: #6.384 24-04-08 09:32 Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η fielda έγραψε: #6.385 24-04-08 09:33 Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:31 Η Angie_Ann: #6.383 24-04-08 09:31 Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:32 Ο Bill έγραψε: #6.384 24-04-08 09:32 Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η fielda έγραψε: #6.385 24-04-08 09:33 Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:32 Ο Bill έγραψε: #6.384 24-04-08 09:32 Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η fielda έγραψε: #6.385 24-04-08 09:33 Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:33 Η fielda έγραψε: #6.385 24-04-08 09:33 Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:35 Η Phoebe έγραψε: #6.386 24-04-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Καλημέρα στην κοπελιά με το όμορφο όνομα (το Φοίβη είναι υποψήφιο όνομα αν κάνω κόρη ) Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα Κακή Επιρροή! Με συγκινείς για το όνομα! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέραααααααααααααα! Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!! Μετά ελευθερία! Πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Τελευταία μέρα; Συγχαρητήριααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα στις από πάνω κοπελιές. Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:41 Η Angie_Ann: #6.387 24-04-08 09:41 Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:45 Ο Bill έγραψε: #6.388 24-04-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!! Τι μου κάνετε; Φεύγω σήμερα και ήρθα να σας χαιρετήσω... Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!! Και μην το παρακάνετε με το αρνί, να μπορούμε να τρώμε και τις υπόλοιπες μέρες Φιλάκια πολλά!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Καλημέραααα!!!! Καλημέρααααα!!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Γειά Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Καλό Πάσχα fielda! Kαλημέρα Μπιλλ. Εγώ πάλι φεύγω αύριο για το εξωτικό χωριό μου το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και υπερσύγχρονη θέρμανση Click για ανάπτυξη... Και κατά πού πεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Idril έγραψε: #6.389 24-04-08 09:47 Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αύριο θα κατεβω στα πατρώα εδάφη για τρελες μάσες και πολλά τσιπουρα. (Θεσσαλία γαρ!) Aντε να περάσει η μέρα σήμερα, δεν την παλεύω καθόλου όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Angie_Ann: #6.390 24-04-08 09:56 Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λολ, βλέπω είμαστε΄ολοι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φαγοπότι. Εμένα το μαγευτικό και γραφικότατο χωριουδάκι μου βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η τουαλέτα δεν έχει θέρμανση. Το σπίτι δεν έχει Ίντερνετ φυσικά. Για την τηλεόραση κάνουν μάχη τα αδέρφια μου. και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω. Δανείστηκα 10 βιβλια από 3 βιβλιοθήκες για να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 10:04 Η Idril έγραψε: #6.391 24-04-08 10:04 Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμάς το σπίτι είναι κούτσικο, κοιμάμαι σε έναν καναπέ του οποιου του πλάτος ισούται με την απόσταση από το δεξί μέχρι τον αριστερό ωμο μου, η θέρμανση είναι άστα να πάνε, και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Αλλα όταν έχεις πιει όλο το Βόσπορο (η μάλλον τον Πηνειό...) ούτε που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σκας κάτω από τον καναπέ γιατί έκανες το λάθος να πας να γυρίσεις πλευρό! Το γεγονός πάντως είναι ότι περνάμε τέλεια με το σόι κάθε χρόνο και δε βλέπω την ώρα να κατεβω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η Κακή Επιρροή: #6.392 24-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: και το πιο κοντινό πράγμα σε δίκτυο είναι το φιλε για τον κότσο της γιαγιάς μου! Click για ανάπτυξη... Idril σε χρεώνω με πληκτρολόγιο.... φτυσμένος καφές πάνω του γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:13 Ο Tetragrammaton: #6.393 24-04-08 11:13 Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Αρχική Δημοσίευση από commie: τι κάνετε το Μεγάλο Σάββατο εσείς ? Click για ανάπτυξη... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:16 Η ninaki έγραψε: #6.394 24-04-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η cibyllian: #6.395 24-04-08 11:22 Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ Καλημέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:25 Η Phoebe έγραψε: #6.396 24-04-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Ο Ιούδας που λες εσύ καίγεται ακόμα σε κάποια χωριά, όχι όμως στην Αθήνα. Κυρίως σε νησιά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλημέρα!!! Λοιπόν, ο Ιούδας καίγεται και στην Ύδρα! Το έχω δεί πολλές φορές επειδή απο εκει είναι η μανούλα μου και είναι φανταστικό αυτό που γίνεται εκεί! Φτιάχνουν βαρελάκια και τα πετάνε επάνω του...καλά χαμός !!! Τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααα!!!! Συλληπητήρια Tetragrammaton! Καλημέραααα cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 11:45 Η ninaki έγραψε: #6.397 24-04-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Καλημερα! Πέθανε μια φίλη της μάνας μου... Click για ανάπτυξη... Συλλυπητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η Vkey έγραψε: #6.398 24-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Click για ανάπτυξη... Κάποιοι με αντιγράφουν Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Neraida έγραψε: #6.399 24-04-08 13:01 Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 319 320 321 322 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 320 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολλες ηλιολουστες και ζεστες καλημερες στα μουτρακια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 13:23 Ο Klaus έγραψε: #6.400 24-04-08 13:23 Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα!Ελάτε να γίνουμε πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.