Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πχ με το ροζ κορδελάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Α δεν μπορώ, θα στα πει ο πρωταγωνιστής.Για δώσε...
borat
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργο το μιξ γκρίλλ δεν έχει Ηρώ μέσα! Μην την πειράζεις την κοπέλα! Είναι μπίζι!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κι εσύ είσαι μπίζι!Είναι μπίζι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κι εσύ είσαι μπίζι!
Εγώ είμαι βαρυσήμαντα μπίζι μαν. Έχει διαφορά!
borat
Επιφανές μέλος
Aναμένω εξομολόγηση του δράστη λοιπόν...Αν θελήσει θα αποκαλυφθεί. Muahahahahahaha..!!
Ποιοί θα είμαστε αύριο στο μήτινγκ; Να το κάνουμε απόγευμα για να προλάβω να κάνω κι ένα μπάνιο (τώρα θα φάω και θα παίξω Tiberium Wars) να σας έρθω κασαρούλης!
Μέχρι τώρα ήμεθα 2, ήμεθα 3 και δεν ήμεθα 1213!
Είμαστε 3 ρε valder και δε ξέρω τι θα γίνει.
Α δεν μπορώ, θα στα πει ο πρωταγωνιστής.
Αν θελήσει θα αποκαλυφθεί. Muahahahahahaha..!!
Είναι στεκίτης;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Aναμένω εξομολόγηση του δράστη λοιπόν...
Μέχρι τώρα ήμεθα 2, ήμεθα 3 και δεν ήμεθα 1213!
Είμαστε 3 ρε valder και δε ξέρω τι θα γίνει.
Ε πολύ πολύ περνάτε με το Γιώργο από δω να πιούμε μπύρες και να καλέσουμε καμιά φιλενάδα μου ντυμένη κουνελάκι έτσι για την πασχαλιά να μας κουνηθεί! Ψηλή, κοκκινομάλλα, με μπόλικο μαστάρι και τέλειο πισινάκι! Να κάνω το βαρυσήμαντον τηλεφώνημα ή δεν ενδιαφέρεστε; Υπόψιν, τη λένε Γαλάτεια, δεν πιστεύω να ξενερώσετε!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά - και τον ξέρεις.Είναι στεκίτης;
borat
Επιφανές μέλος
Πες μου τι καραγκιοζιλίκι έχεις κάνει!!! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα τη λέω "μωρό". Και δεν παίρνεις;Ε πολύ πολύ περνάτε με το Γιώργο από δω να πιούμε μπύρες και να καλέσουμε καμιά φιλενάδα μου ντυμένη κουνελάκι έτσι για την πασχαλιά να μας κουνηθεί! Ψηλή, κοκκινομάλλα, με μπόλικο μαστάρι και τέλειο πισινάκι! Να κάνω το βαρυσήμαντον τηλεφώνημα ή δεν ενδιαφέρεστε; Υπόψιν, τη λένε Γαλάτεια, δεν πιστεύω να ξενερώσετε!
borat
Επιφανές μέλος
Ε πολύ πολύ περνάτε με το Γιώργο από δω να πιούμε μπύρες και να καλέσουμε καμιά φιλενάδα μου ντυμένη κουνελάκι έτσι για την πασχαλιά να μας κουνηθεί! Ψηλή, κοκκινομάλλα, με μπόλικο μαστάρι και τέλειο πισινάκι! Να κάνω το βαρυσήμαντον τηλεφώνημα ή δεν ενδιαφέρεστε; Υπόψιν, τη λένε Γαλάτεια, δεν πιστεύω να ξενερώσετε!
Δε πα να τη λένε και Αφροξυλάνθη!
Χελ γιέα μπέιμπι!
borat
Επιφανές μέλος
Αν δε μαζευτούμε πολλοί θα ανοίξω θέμα σύντομα και θα κανονίσουμε τη καταλληλότερη ημερομηνία για όλους μας... Αλλά όταν λέω όλους μας εννοώ όλους μας, να τα ακυρώσετε όλα και να έρθετε τρεχάμενοι!
Άντε μην αγριέψω!
υγ: το ενδεχόμενο του να είμαστε λίγοι είναι ακόμη πάνω στο τραπέζι, ούτως ή αλλως για ένα καφεδάκι μιλάμε...
Όποιος δεν έρθει θα πάθει μεγάλη ζημιά, έχω INFRACTION εγώ, δε με ξέρετε καλά...
Εσύ είσαι bill;
Πες μου τι καραγκιοζιλίκι έχεις κάνει!!! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια.
Δεν ξέρω.
Δεν εκανα.Με αναγκάσανε.Και δε χρειαζεται να μιλαμε για το αμαρτωλο παρελθον.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Όταν τη ρώτησα προς τι ο συνδετήρας, είπε ότι είναι για να "δένει τα καλά χαρτιά". Ήξερε τι έκανε η γυναίκα, ήθελε άντρα από τζάκι. Εγώ έχω 2 τζάκια κι έτσι θα πρέπει να περιμένω να θάψει εκεί και 2ο συνδετήρα!
Τόσο ρομαντική!
borat
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω.
Δεν εκανα.Με αναγκάσανε.Και δε χρειαζεται να μιλαμε για το αμαρτωλο παρελθον.
Λέγε ρε και άσε τα έτσι και τα αλλιώς!
Προσοχή όμως, να φοράτε προφυλακτικό από τσίγκο. Την τελευταία φορά που έβαλα το χέρι μου σ' ένα συγκεκριμένο σημείο της δεσποινίδος ανέσυρα, 2 μπουκάλια Cardhu που τ' αγαπάει κι ο μποράτης, δέκα κιλά σαρδέλες, 1 λάστιχο από τρακτέρ, 3 τσιμούχες και έναν συνδετήρα!
Όταν τη ρώτησα προς τι ο συνδετήρας, είπε ότι είναι για να "δένει τα καλά χαρτιά". Ήξερε τι έκανε η γυναίκα, ήθελε άντρα από τζάκι. Εγώ έχω 2 τζάκια κι έτσι θα πρέπει να περιμένω να θάψει εκεί και 2ο συνδετήρα!
Τόσο ρομαντική!
Τι είσαι εσύ ρε;
Τι άτομο;
Πρόεδρος για πάντα!
υγ: και ας είσαι και ΔΑΠ...
borat
Επιφανές μέλος
Αν δε μαζευτούμε πολλοί θα ανοίξω θέμα σύντομα και θα κανονίσουμε τη καταλληλότερη ημερομηνία για όλους μας... Αλλά όταν λέω όλους μας εννοώ όλους μας, να τα ακυρώσετε όλα και να έρθετε τρεχάμενοι!
Άντε μην αγριέψω!
Και αυτό είναι απειλή...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.