mania
Επιφανές μέλος
Tι μαχαιριά ήταν αυτή...
Συμβαίνει εδώ και 4μιση χρόνια, λυπάμε πολλύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Tι μαχαιριά ήταν αυτή...
Τουλάχιστον εσένα σε παράτησε για τον άντρα της. Έλα ζήσε τη δική μου τη ζωή να δείς τι ποιότητας κέρατο καρφωτό με μπόλικο τζατζίκι έχω φάει στο παρελθόν, πρόσφατο κι απώτερο.
Είπαμε, εγώ με καλόγριες. Τουλάχιστον κάνουν όλα τα ανώμαλα αλλά με την ευλογία του Θεου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Συμβαίνει εδώ και 4μιση χρόνια, λυπάμε πολλύ
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Θα λένε δεν πάνε καλά αυτοί!
mania
Επιφανές μέλος
Λές ότι του έρηξα χυλόπυτα πολυτελίας; ντραπή σου, απλά τοπαίζω δίπορτο ακόμα χειρότεραΤουλάχιστον εσένα σε παράτησε για τον άντρα της. Έλα ζήσε τη δική μου τη ζωή να δείς τι ποιότητας κέρατο καρφωτό με μπόλικο τζατζίκι έχω φάει στο παρελθόν, πρόσφατο κι απώτερο.
Είπαμε, εγώ με καλόγριες. Τουλάχιστον κάνουν όλα τα ανώμαλα αλλά με την ευλογία του Θεου.
Πές μου τι θές να κάνω να με συγχωρέσεις;
mania
Επιφανές μέλος
ρε παιδιά οι τουρίστες δεν θα ξανά έρθουν στην Ρόδο, με βλέπουν εδώ που έχω λύσει.
Θα λένε δεν πάνε καλά αυτοί!
Στο στέκι δεν είσαι; καθάρισες
borat
Επιφανές μέλος
Πές μου τι θές να κάνω να με συγχωρέσεις;
Mη μου ζητάς να σου πω τέτοια πράγματα... (dirty)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Λές ότι του έρηξα χυλόπυτα πολυτελίας; ντραπή σου, απλά τοπαίζω δίπορτο ακόμα χειρότερα
Τι δίπορτο, πόρτες και αηδίες, έλα να σε παίξω ένα πλακωτό να σου φύγει το κρανίο σύγκορμο κι ο εγκεφαλονωτιαίος συνοδεία!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Tetragrammaton Κούλη πας;
Κάτσε ποιος είναι ο Κούλης; Δεν είμαι σίγουρος...
Εγώ πάντως πήγα στον Άδωνι, γιατί η τύπισσα εκεί τουλάχιστον ένα δάχτυλο της λέω και άντε να κόψει ενάμιση... Όχι σαν κάτι άλλους...
mania
Επιφανές μέλος
Mη μου ζητάς να σου πω τέτοια πράγματα... (dirty)
Ναι είμαι γιαυτό σας έχω δύο
Τι δίπορτο, πόρτες και αηδίες, έλα να σε παίξω ένα πλακωτό να σου φύγει το κρανίο σύγκορμο κι ο εγκεφαλονωτιαίος συνοδεία!
Τι 3 άντρες; ΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! αυτό μου αρέσει
Καληνύχτες.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κάνετε παιδιά???
Πάω και εγώ να κουρευτώ, θα τα πούμε όταν γυρίσω!
Καιρός είναι καλό μου...
ουπς κάνε merge Billako...
borat
Επιφανές μέλος
Δε πάμε στο ίδιο κομμωτήριο.Κάτσε ποιος είναι ο Κούλης; Δεν είμαι σίγουρος...
Εγώ πάντως πήγα στον Άδωνι, γιατί η τύπισσα εκεί τουλάχιστον ένα δάχτυλο της λέω και άντε να κόψει ενάμιση... Όχι σαν κάτι άλλους...
Άτιμη...Ναι είμαι γιαυτό σας έχω δύο
Helloooo boys & girls...!!!
Τι κάνετε παιδιά???
Καλά!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Καιρός είναι καλό μου...
ουπς κάνε merge Billako...
Και γύρισα κιόλας!
Πώς πάει;
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γύρισα κιόλας!
Πώς πάει;
Πως είναι το μαλλι γλύκα?
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Πως είναι το μαλλι γλύκα?
Το έκοψα μόλις ένα δάκτυλο αλλά ξεφούσκωσε σημαντικά. Αγνώριστος έγινα! Νομίζεις πάλι ότι έφυγε το μισό μάλλι! (και βάλε...)
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έκοψα μόλις ένα δάκτυλο αλλά ξεφούσκωσε σημαντικά. Αγνώριστος έγινα! Νομίζεις πάλι ότι έφυγε το μισό μάλλι! (και βάλε...)
Μπράβο αφού σου αρέσει να το ξανακάνεις!!!!
ΜΕΓΙΑ ΣΟΥ!!!!
Πειραια είπαμε εε? Φρεαττύδα?
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Μπράβο αφού σου αρέσει να το ξανακάνεις!!!!
ΜΕΓΙΑ ΣΟΥ!!!!
Ευχαριστώ!!!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Πειραια είπαμε εε? Φρεαττύδα?
Ναι! Εσύ σε ποιο ύψος της πειραΪκής μένεις;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.