Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6,204 μηνύματα.
Εσύ πώς είναι αρχες στη δουλειά κυρία μου:clapup:

Το ξέρεις το μπος μέσα στην γλύκες τώρα στης αρχές... μέχρι να με βαρεθεί πάλι...:)

Καλημέρα Πούντε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 990498

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Kαλημέρες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Καλημέρα!!! :D

Guest 990498

Επισκέπτης

:devil:

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.

Guest 990498

Επισκέπτης

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Aς μιλήσει και κάποιος!:P

Καλημέρα σας:jumpy:
Μόλις ήρθα σπίτι, απ τη σχολή και ετοιμάζομαι σιγά-σιγά να πάω για ύπνο:)

Τι καιρός είναι αυτός καλέ έξω:worry:

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Καλημέρα Ηρώ μου! Θα πας για ύπνο ε;; Τέλεια!! Εγώ έχω να κάνω εργασία και βαριέμαι :mad: Όσο για τον καιρό, δεν έχω ιδέα... Είμαι όλη μέρα στο σπίτι. Ήλιο βλέπω πάντως.

Guest 990498

Επισκέπτης

Kαλημέρα νυχτοπούλι!
Τι κάνεις;

Τι έχει ο καιρός;
Α!! Θα παίξουμε με τα smilies?? Ωραία :P

:upside:

:smoke:
:alljumpy:
:verymad:
:loltooth:
:spasiklas:
:crazy:

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Καλημέρα Ηρώ μου! Θα πας για ύπνο ε;; Τέλεια!! Εγώ έχω να κάνω εργασία και βαριέμαι :mad: Όσο για τον καιρό, δεν έχω ιδέα... Είμαι όλη μέρα στο σπίτι. Ήλιο βλέπω πάντως.

Ούτε που φαίνεται ήλιος, τόση σκόνη και κακό! :/:
Χάλια είναι, αλλά πλέον δε με νοιάζει, αφού θα πάω να λιώσω στο χουχουλιαστό μου κρεβατάκι, που τόσο το πεθύμησα!:D

Καλά είμαι Borat μου, προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί είμαι σε υπερένταση!
Εσύ?

invalid

Πολύ δραστήριο μέλος

Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1,279 μηνύματα.
Βαριέμαι να βάλω smileys :P Ποιος πάει δουλειάαααα;;; Κι είναι κι απέναντι απ' το σπίτι μου!!:whistle:

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

:clapup::eek::whistle::teasing::tongue::blink: Ανακωχή γιατί τελειώνουν τα smilies σιγά σιγά :giveup:

Ούτε που φαίνεται ήλιος, τόση σκόνη και κακό! :/:
Χάλια είναι, αλλά πλέον δε με νοιάζει, αφού θα πάω να λιώσω στο χουχουλιαστό μου κρεβατάκι, που τόσο το πεθύμησα!:D

Ακόμα έχει σκόνη;;; :mad: πολύ εκνευριστικό!! Δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Φαντάζομαι θα είναι τέλεια να πας τώρα στο κέντρο της Αθήνας :P Καλή ξεκούραση Ηρώ :D

Βαριέμαι να βάλω smileys :P Ποιος πάει δουλειάαααα;;; Κι είναι κι απέναντι απ' το σπίτι μου!!:whistle:

Εχμ... Μάλλον εσύ θα πας :redface: Μου πέφτεις λίγο μακριά για να αλλάξουμε θέσεις.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Καλημέρα στα παιδάκια που ήρθαν:clapup:

Μποράτι μου τι κάνεις γλυκέ μου:redface:

ninaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογιστής/ρια. Έχει γράψει 1,187 μηνύματα.
Καλημερούδια γλυκά μου...
Τι κάνετε???
Ζέστη εεε ?

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Καλημερούδια γλυκά μου...
Τι κάνετε???
Ζέστη εεε ?

Καλημέρα, φανταστική ζέστη λέμε, 4 μέρες είμαστε με κοντομάνικο:clapup::clapup: εσείς; τι καιρό έχετε; πόσες μέρες:P

ninaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογιστής/ρια. Έχει γράψει 1,187 μηνύματα.
Καλημέρα, φανταστική ζέστη λέμε, 4 μέρες είμαστε με κοντομάνικο:clapup::clapup: εσείς; τι καιρό έχετε; πόσες μέρες:P

Εμείς απο τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας κυκλοφορούμε επίσης με κοντομάνικα...
Ρόδο εε ? Ωραία είναι εκεί...λέμε να έρθουμε για καλοκαιράκι...
Είχα έρθει εκεί πέρσι τον Χειμώνα για να πάω στην Σύμη να προσκηνίσω και είχα κάτσει για κανά 8ωρο!!!
Πανέμορφο μέρος η Ρόδος...

mania

Επιφανές μέλος

Εμείς απο τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας κυκλοφορούμε επίσης με κοντομάνικα...
Ρόδο εε ? Ωραία είναι εκεί...λέμε να έρθουμε για καλοκαιράκι...
Είχα έρθει εκεί πέρσι τον Χειμώνα για να πάω στην Σύμη να προσκηνίσω και είχα κάτσει για κανά 8ωρο!!!
Πανέμορφο μέρος η Ρόδος...

αντε μαζευτήτε όλα τα στεκόπαιδά να κάνουμε μιτιγκ στην Ρόδο, θα είναι φοβερά, αντε ελάτε κερνάω καφεδάκια, εγώ κερνάω εσείς πληρώνετε:P:clapup::clapup:

ninaki

Πολύ δραστήριο μέλος

αντε μαζευτήτε όλα τα στεκόπαιδά να κάνουμε μιτιγκ στην Ρόδο, θα είναι φοβερά, αντε ελάτε κερνάω καφεδάκια, εγώ κερνάω εσείς πληρώνετε:P:clapup::clapup:

Καλό καλό!!!! :P :P :P
Όταν το αποφασίσουμε μέχρι τότε θα σου το έχω πει για να μας ξεναγήσεις...:D :D :D

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,204 μηνύματα.
Κ α λ η μ έ ρ α α α α α α α ! ! ! ! :clapup: :clapup: :clapup:

:alljumpy::alljumpy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια