Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Ο Bill έγραψε: #21 21-02-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα μικρά φώτα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι το πίσω δεξία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #22 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ναι το πίσω δεξία. Click για ανάπτυξη... Golf έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Ο Bill έγραψε: #23 21-02-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Golf έχεις; Click για ανάπτυξη... Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #24 21-02-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:38 Ο Bill έγραψε: #25 21-02-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα μικρά φώτα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι το πίσω δεξία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #22 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ναι το πίσω δεξία. Click για ανάπτυξη... Golf έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Ο Bill έγραψε: #23 21-02-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Golf έχεις; Click για ανάπτυξη... Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #24 21-02-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:38 Ο Bill έγραψε: #25 21-02-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ναι το πίσω δεξία. Click για ανάπτυξη... Golf έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Ο Bill έγραψε: #23 21-02-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Golf έχεις; Click για ανάπτυξη... Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #24 21-02-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:38 Ο Bill έγραψε: #25 21-02-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Golf έχεις; Click για ανάπτυξη... Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #24 21-02-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:38 Ο Bill έγραψε: #25 21-02-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Το batmobile . Ενα astra εχω.Έχω επιπλέον λάμπες,αλλα 5W τσου.Σε βενζιναδικα πουλανε τετοιες,ε;Γιατι κοντα μου ηλεκτρολογο δεν εχει. Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:38 Ο Bill έγραψε: #25 21-02-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι, ναι πουλάνε! Στην αλλάζουν κι όλας αν θες! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα.Γιατι δεν ειχα ορεξη να τρεχω προς το κεντρο να βρω ηλεκτρολογο. Ευτυχώς αλλάζουνε ευκολα,μετα την πρωτη φορα που θα το κανεις. Αφου να φανταστεις μεχρι να αλλαξω την πρωτη λαμπα νομιζα οτι ηταν βιδωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #26 21-02-08 15:39 Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #27 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θέλω και βοηθάω τους ανθρώπους... Δε μου κόβεται από τη ρίζα.... Click για ανάπτυξη... Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Ο Valder έγραψε: #28 21-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ποιό; Πρόσεχε τι εύχεσαι βαλ! Τι σου κάνανε; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η Resident Evil: #29 21-02-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θέλω να το συζητήσω Σιμπύλλι μου, γιατί και γι αυτό θα είμαι κακός. Απλά δεν ξαναβοηθάω.- Click για ανάπτυξη... ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #30 21-02-08 15:47 Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως λέει και η λαϊκή ρήση "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η giamen έγραψε: #31 21-02-08 15:48 hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Ο Valder έγραψε: #32 21-02-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ok... do not [και τώρα η οργή του άρχοντα έρχεται να πέσει πάνω μου....] Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Αρχική Δημοσίευση από giamen: hello σ'ολους!!! ΥΓ:Βαλ παω να σου φερω κεκακι να φας να ηρεμησεις Click για ανάπτυξη... Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:53 Η cibyllian: #33 21-02-08 15:53 Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #34 21-02-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλό απόγευμα σε όλους! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη! Click για ανάπτυξη... Θα είναι! Το λέει το Βαλντεράκι! Σου είπα τι να κάνεις! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η Ηρώ έγραψε: #35 21-02-08 16:03 καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα παιδες!! τι μου κανετε? εγω εχω μεγαααααλη μερα σημερα.. πρεπει να μαζεψω καπως το σπιτι.. που τον τελευταιο καιρο, λογω εξεταστικης, ειναι σε αποδιοργανωση, γιατι αυριο καταφθανουν οι γονεις Αθηνα για κατι δουλειες.. πφφφφφφφφφ... και βαριεμαι!! αλλα νταξει χαιρομαι που θα τους δω, μου χουν λειψει τα ατιμουλικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:11 Η giamen έγραψε: #36 21-02-08 16:11 Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα Ηρω!Που να δεις και το δικο μου...σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Cibyllian ενοειται πως η αυριανη θαναι καλυτερη!!ΠΑΝΤΑ θετικη σκεψη! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δευτέρα μετά το τελευταίο μάθημα. Φτιάξε κι άλλο ως τότε αν το χεις ήδη φάει αυτό! Click για ανάπτυξη... Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:16 Η Resident Evil: #37 21-02-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ είσαι ωραίο γκομενάκι, δεν θα πέσει η οργή μου μόνο, θα πέσω όλος επάνω σου! Hell yeah sexy babe (βγάζει τα μαστίγια και τα ηλεκτροσόκ) ΥΓ: Αστειεύομαι για όλα πλην του χαρακτηρισμού ωραίο γκομενάκι. Καλάμι μην καβαλήσεις μόνο για θα φας κλωτσα!! Click για ανάπτυξη... λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #38 21-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giamen: σαν να επεσε ο χθεσινος δορυφορος.....lol! Ενοειται πως θα το εχω φαει!!Ειμαι μια γλυκατζου εγω!! Θα σου φτιαξω αλλο !!Τεταρτη ομως γιατι Τριτη δινω και τη Δευτερα:no time.λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Έπεσε δορυφόρος; Με εμπαίζεις Τζώρτζια; (Atlanta GeorΤΖΑ) Τετάρτη θα το χεις έτοιμο,αν δεν θες να σκούξω! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: λολ... και μου το λέγαν στη σχολή ότι οι άντρες έχουν τέτοια κριτήρια και θα το δω στο μέλλον και δεν τους πίστευα [για το...χμμμ...κοπλιμέντο να το πω? merci, i suppose ] Click για ανάπτυξη... Στην ποιά; Για το κοπλιμέντο μαντάμ δε βγάζουνε γλωσσίτσες... άτακτη, άτακτη... Στο δωμάτιό μου και γρήγορα! ΥΓ: Δεν είναι να πεις ενα ψέμα τη σήμερον ημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:30 Η Resident Evil: #39 21-02-08 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #40 21-02-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Click για ανάπτυξη... Αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζεται Διακαής Πόθος για τον Άρχοντα*! Να της λες είσαι άτακτη, έλα να σε τιμωρήσω και να γίνεται πιό άτακτη! Αφού τώρα προκαλέσαμε τρικυμίες στην αγαπητή ΗΜΜΥ, πάμε να διαβάσουμε για τα καράβια του αγαπητού μου καθηγητή μπας και περάσω το μάθημα! Πολλές λεπτομέρειες έχει γμτ! * Γνωστό και ως ΔΠΑ. Είναι το αδελφάκι του ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά ότι το ΦΠΑ το πληρώνω μια φορά προτού απολαύσω το υποκείμενον. Το ΔΠΑ το πληρώνω και μετά. Γκοντ νταμ, θα μου κάνει καμιά επιστροφή η εφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.