mania
Επιφανές μέλος
Καλά είμαι..............................εσύ;;;;
Καλά , προσπαθώ να βάλω τους γύφτους τους ενοίκους σε τάξη έφτιαξα και επιστολήΣέβομαι την πολυκατοικία που ζώ
Καλημέρα
Σχολή, διάβασμα, projects, τρεξίματα κτλ
Y.γ.: Άσε που πριν 5 μέρες μου ενεργοποιήθηκε η adsl
Το διάβασμα καλά τουλάχιστον; πότε τελειώνεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά , προσπαθώ να βάλω τους γύφτους τους ενοίκους σε τάξη έφτιαξα και επιστολήΣέβομαι την πολυκατοικία που ζώ
Έμπαινε μάνια, έμπαινε!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Έμπαινε μάνια, έμπαινε!!!!!!
Μην πείς ομως ευράδεια λόγου ε;!!!
Να σαι καλά βρε Μάνια,μου ανέβασες τη διάθεση.Καλά , προσπαθώ να βάλω τους γύφτους τους ενοίκους σε τάξη έφτιαξα και επιστολήΣέβομαι την πολυκατοικία που ζώ
Πολύ καλή η κίνηση σου με την επιστολή.Είναι χαζό μερικοί άνθρωποι να μην κάνουν τα αυτονόητα.
mania
Επιφανές μέλος
Να σαι καλά βρε Μάνια,μου ανέβασες τη διάθεση.
Πολύ καλή η κίνηση σου με την επιστολή.Είναι χαζό μερικοί άνθρωποι να μην κάνουν τα αυτονόητα.
Ενας είναι που κάνει την δουλειά, εξετίας του πλημύρησε το γραφείο, αφού πέταξε στο αυλάκι που είναι σε μάς betex και πλημήρησε το γραφείο πετάει αποτσίγαρα παντού, στάχτες, σκουπίδια..
Εν τω μεταξύ όλοι οι ένοικοι είναι αντικαπνηστές και ο μόνος που καπνίζει είναι αυτός, επιμένει ότι οι άλλοι το κάνουν αφού οι άλλοι δεν καπνήζουν δεν έχουν επισκέπτες λόγο του ότι είναι ζευγάρια απο εκτώς Ρόδου και η Μπασκίνα επίσεις Εκτώς Ρόδου, εκείνος εκεί
Θα του δείξω εγώ, θα βάλω το μεγάλο αφεντικό άν τα ξαναδώ....ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ
Εδώ.Από το πρωί.Αλλά έχω ξυπνήσει πολύ στραβά οποτε καταλαβαίνεις..Μπιλούκι ..............που είσαι εσύ;;;;
(γρήγορα μπισκότο )
Θα βρουν το δάσκαλο τους οι τύποι.Ενας είναι που κάνει την δουλειά, εξετίας του πλημύρησε το γραφείο, αφού πέταξε στο αυλάκι που είναι σε μάς betex και πλημήρησε το γραφείο πετάει αποτσίγαρα παντού, στάχτες, σκουπίδια..
Εν τω μεταξύ όλοι οι ένοικοι είναι αντικαπνηστές και ο μόνος που καπνίζει είναι αυτός, επιμένει ότι οι άλλοι το κάνουν αφού οι άλλοι δεν καπνήζουν δεν έχουν επισκέπτες λόγο του ότι είναι ζευγάρια απο εκτώς Ρόδου και η Μπασκίνα επίσεις Εκτώς Ρόδου, εκείνος εκεί
Θα του δείξω εγώ, θα βάλω το μεγάλο αφεντικό άν τα ξαναδώ....ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ
mania
Επιφανές μέλος
Θα βρουν το δάσκαλο τους οι τύποι.
Ο μεγάλος άμα αρχίσει τις φωνές φέβγεις τρέχοντας, μια επειδή είπε ότι ήθελε σόμπα γιατί η πολυκατοικία είναι κρύα ακούστηκαν οι φωνές μέχρι και στην απέναντι πολυκατοικία
Μου έφτιαξες τη μέρα.
Καλημέρα ειπα;Δεν είπα. (είμαι γαϊδούρι)
ψ.ΚΑΛΗμέρα :p
mania
Επιφανές μέλος
p
Aφήστε μια άιτηση και θα ολοκληρωθεί το αίτημα σας δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην καταχώρηση
Neraida
Επιφανές μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Μου έφτιαξες τη μέρα.
ψ.ΚΑΛΗμέρα :p
Είδες τι σου κάνει ένα μπισκοτάκι........
Καλημερες...σε ολα τα μουτρακια!
Καλημέρα!!!
Guten Tag κορίτσια!!!!!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς τις κουκλάρες
Αχ τι τέλεια υποδοχή!!! Ευχαριστώ πολύ Μάνια μου (θεάααα!!!) Το χρειαζόμουν αυτό σήμερα
Τι κάνεις βρε;;; Είσαι καλά;;; Στη δουλειά είσαι;
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Guten Tag κορίτσια!!!!!
Καλημέρα ciby!!! Δεν το κατέχω το γερμανικό αλλά κάτι καλό πρέπει να ήταν ε;;;
mania
Επιφανές μέλος
Αχ τι τέλεια υποδοχή!!! Ευχαριστώ πολύ Μάνια μου (θεάααα!!!) Το χρειαζόμουν αυτό σήμερα
Τι κάνεις βρε;;; Είσαι καλά;;; Στη δουλειά είσαι;
Ναι σκοτώνομαι στην δουλειά, βαριέμαι και έχω τόσα να κάνω αν θές πάντως τέτοια υποδοχή μπορώ να σε ανεβάζω κάθε πρωί, με 0,45 λεπτά το post
Θέλει και χαρτόσημο;Aφήστε μια άιτηση και θα ολοκληρωθεί το αίτημα σας δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην καταχώρηση
Καλημερες...σε ολα τα μουτρακια!
Καλημερούδια. (πολύ νεραϊδίστικο αυτό)Καλημέρα!!!
Αφού είναι από τα χεράκια σου.Είδες τι σου κάνει ένα μπισκοτάκι........
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Fielda καλημέρα σου είπε η cibyllian!!!
ψ. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.