lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εβαλε δυσκολα,κανενα δεν ξερω!!Παίζω, παίζω, αλλά έχουν βάλει δύσκολα!
Θα νικήσουμε όμως!!!
υγ. Δεν σε είδα... σόρρυ...
Σκιες βαλτε τα δυνατα σας!!
υγ ναι καλα ετσι το λεμε τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
υγ ναι καλα ετσι το λεμε τωρα
luckyyyyyyyyy μουουουου!!!!!!
Εντάξει τώρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει τωρα!!
υγ Ασχετο γιατι δεν πρεπει να βαζουμε θετικες στο παιχνιδι,δεν καταλαβα τι εμποδιζει;;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
ενταξει τωρα!!
υγ Ασχετο γιατι δεν πρεπει να βαζουμε θετικες στο παιχνιδι,δεν καταλαβα τι εμποδιζει;;
Για να μην μπερδευεται η Miss!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!Καλημέρεεες!!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!
Τι κάνεις roza;
maria_lulu
Επιφανές μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα Phoebe εσυ;Τι κάνεις roza;
prinCess.
Επιφανές μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
μι...Ένη μπάντι δέαρ;
prinCess.
Επιφανές μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
ντορινγκ....Χάου μπού γιού μπού;
borat
Επιφανές μέλος
No.Ένη μπάντι δέαρ;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ολα καλα Phoebe εσυ;
Καλάααα είμαι!!!!
Μου αρέσει που απαντάει η μια στην άλλη με διαφορά φάσης!
Καλημέρεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλάααα είμαι!!!!
Μου αρέσει που απαντάει η μια στην άλλη με διαφορά φάσης!
Καλημέρεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα απανταμε στην ιδια φαση.....Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Δεύτερο μάθημα ήταν τα Λατινικά και δεν είχα διαβάσει λέει καθόλου αυτά τα κείμενα που έπεσαν και κάπως έγινε και έφυγα εγώ και δεν έγραψα καν, με αποτέλεσμα να πάρω 0 και μετά από λίγο έρχονται οι γονείς μου και μου λένε ότι επειδή πήρα 0, μηδενίζονται και όλα τα υπόλοιπα μαθήματα γιατί ό,τι πολλαπλασιάζεται με το 0 βγαίνει 0, και ότι λέει δεν χρειάζεται να πάω να γράψω στα υπόλοιπα και ότι καλά καλά ούτε απολυτήριο δεν παίζει να πάρω και ότι θα αναγκαστώ να ξανακάνω τη τρίτη. Και να κλαίω εγώ να χτυπιέμαι, και στον ξύπνιο μου νομίζω έκλαιγα, βασανιζόμουν.
ΧΑΛΙΑ. ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.
Ουφ. :[
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Είδα στον ύπνο μου ότι λέει είχαν αρχίσει οι εξετάσεις και έδωσα κανονικά Έκθεση μια χαρά.
Δεύτερο μάθημα ήταν τα Λατινικά και δεν είχα διαβάσει λέει καθόλου αυτά τα κείμενα που έπεσαν και κάπως έγινε και έφυγα εγώ και δεν έγραψα καν, με αποτέλεσμα να πάρω 0 και μετά από λίγο έρχονται οι γονείς μου και μου λένε ότι επειδή πήρα 0, μηδενίζονται και όλα τα υπόλοιπα μαθήματα γιατί ό,τι πολλαπλασιάζεται με το 0 βγαίνει 0, και ότι λέει δεν χρειάζεται να πάω να γράψω στα υπόλοιπα και ότι καλά καλά ούτε απολυτήριο δεν παίζει να πάρω και ότι θα αναγκαστώ να ξανακάνω τη τρίτη. Και να κλαίω εγώ να χτυπιέμαι, και στον ξύπνιο μου νομίζω έκλαιγα, βασανιζόμουν.
ΧΑΛΙΑ. ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.
Ουφ. :[
Δεν έχεις καθόλου άγχος για τις πανελλήνιες ε;
Προσπάθησε να ηρεμήσεις κοριτσάκι και όλα θα πάνε καλά!
Θα δεις οτι οι πανελλήνιες δεν είναι και τόσο τραγικές, όσο τις φαντάζεσαι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.