Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Η Phoebe έγραψε: #2.861 26-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βασικά η συνάδελφος ανέχεται τη βλακεία μου.(με έχει περάσει στα σκορ.) Κι έχω την καλύτερη συνάδελφο (και) στη dark side. ΤΕΛΟΣ!Φοιμπς και τα μυαλά στα μίξερ! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Bill έγραψε: #2.862 26-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα τώρα χωρίς πλάκα, Τρίτη δεν είναι σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.863 26-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Την χαλασμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:25 Η mania έγραψε: #2.864 26-03-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:30 Η Phoebe έγραψε: #2.865 26-03-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βασικά η συνάδελφος ανέχεται τη βλακεία μου.(με έχει περάσει στα σκορ.) Κι έχω την καλύτερη συνάδελφο (και) στη dark side. ΤΕΛΟΣ!Φοιμπς και τα μυαλά στα μίξερ! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Bill έγραψε: #2.862 26-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα τώρα χωρίς πλάκα, Τρίτη δεν είναι σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.863 26-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Την χαλασμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:25 Η mania έγραψε: #2.864 26-03-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:30 Η Phoebe έγραψε: #2.865 26-03-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα τώρα χωρίς πλάκα, Τρίτη δεν είναι σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.863 26-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Την χαλασμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:25 Η mania έγραψε: #2.864 26-03-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:30 Η Phoebe έγραψε: #2.865 26-03-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Την χαλασμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:25 Η mania έγραψε: #2.864 26-03-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:30 Η Phoebe έγραψε: #2.865 26-03-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:30 Η Phoebe έγραψε: #2.865 26-03-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Την χαλασμένη; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:32 Η mania έγραψε: #2.866 26-03-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η Phoebe έγραψε: #2.867 26-03-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Συνεχίζουμε να μηλάμε για φήμη έτσι; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Ο Bill έγραψε: #2.868 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σου έχω πει να μην λες τέτοια πράγματα και μαθευτεί προς τα έξω! Μου χαλάς την φήμη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η cibyllian: #2.869 26-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είναι χαλασμένη... μια χαρά φρέσκια την διατηρώ!!! Click για ανάπτυξη... Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.870 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναιιιιιι!!!! Click για ανάπτυξη... Α!!!!!!!! άκουσα φρέσκια και παρασίρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Κι άλλη ξανθιά; πέρνω πίσω το φρέσκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Ο Bill έγραψε: #2.871 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:36 Η mania έγραψε: #2.872 26-03-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Μην την συμβουλέυεις καλέ δεν λέει για φήμη είναι ξανθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:37 Η Phoebe έγραψε: #2.873 26-03-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αστη να λέει , ξανθιά είναι. Αλλά έξυπνη Click για ανάπτυξη... Σταμάτα σου λέω! Και μιλάω πολύ σοβαρά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:38 Ο Bill έγραψε: #2.874 26-03-08 11:38 Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπετε πώς μου μιλάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #2.875 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Βλέπετε πώς μου μιλάει; Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:44 Η Phoebe έγραψε: #2.876 26-03-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βάλ' την στο μούσκιο ή στη φορμόλη....σαν καινούργια θα μένει!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άσε τα μούσκια και τις φορμόλες και γρήγορα για τα μπισκότα! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:45 Η cibyllian: #2.877 26-03-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Ο Bill έγραψε: #2.878 26-03-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έν δυό, έν δυό, έν δυό.....για μια στιγμή....γιατί τρέχω εγώ;;;; Τί;;; Νόμιζες ότι θα φας και μπισκοτάκι Μπιλούκο;;;; Άχαχαχαχα......Καλόοοοοο...... τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Φοιμπς......αύριο θα σου φέρω μπισκοτάκια, από αυτά που θα φτιάξω το απόγευμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάλι προσηλυτίζεις το συνάδελφο μου; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτά δεν κάνουν τίποτα! Για να μείνει για πάντα σαν καινούργια πρέπει να σταματήσει να μιλάει ο συνάδελφος!!! Θέλω και εγώ τα μπισκότα της cibillian!!! Με σοκολάτα ε!!! Click για ανάπτυξη... Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:49 Η Phoebe έγραψε: #2.879 26-03-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βανίλια από έξω και μέσα γέμιση σοκολάτας!!!!!!!!!!! Καινούργια συνταγή!! Click για ανάπτυξη... Σου έχω πει πόσο μα πόσο σε συμπαθώ; Τώρα σε λατρεύωωωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:51 Η Phoebe έγραψε: #2.880 26-03-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άμα σου δώσει φέρε κι απο δω. Click για ανάπτυξη... Αααααα δεν ξέρω!!! Αν δεν σου δώσει η λατρεμένη cibyllian δεν μπορώ να σου δώσω εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.