Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 13:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.601 21-03-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι σου έφερα; Σοκολάτααααααααα φυσικά!!!!! Θα σου έπαιρνα και άλλα πράγματα αλλά χάλασα μια περιουσία για να πάρω οτι μου είχε ζητήσει ο Bill!!! Δεν μου περίσεψαν λεφτά! Click για ανάπτυξη... Πότε κερνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 13:59 Ο Bill έγραψε: #2.602 21-03-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Θα σου έπαιρνα και άλλα πράγματα αλλά χάλασα μια περιουσία για να πάρω οτι μου είχε ζητήσει ο Bill!!! Δεν μου περίσεψαν λεφτά! Click για ανάπτυξη... Με έδωσε χύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:02 Η Phoebe έγραψε: #2.603 21-03-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο συναδελφος παιρνει μεγαλους βαθμους. Μην πατησεις τον ορκο που ειχες δωσει. Α μπραβο.Πού ειναι τα δώρα μας από Γαλλία; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι αυτός που παίρνει μεγάλους βαθμούς, όχι εγώ!!! Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! @ Γιώργος: Πότε θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:04 Η Phoebe έγραψε: #2.604 21-03-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #2.605 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι σου έφερα; Σοκολάτααααααααα φυσικά!!!!! Θα σου έπαιρνα και άλλα πράγματα αλλά χάλασα μια περιουσία για να πάρω οτι μου είχε ζητήσει ο Bill!!! Δεν μου περίσεψαν λεφτά! Click για ανάπτυξη... Πότε κερνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 13:59 Ο Bill έγραψε: #2.602 21-03-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Θα σου έπαιρνα και άλλα πράγματα αλλά χάλασα μια περιουσία για να πάρω οτι μου είχε ζητήσει ο Bill!!! Δεν μου περίσεψαν λεφτά! Click για ανάπτυξη... Με έδωσε χύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:02 Η Phoebe έγραψε: #2.603 21-03-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο συναδελφος παιρνει μεγαλους βαθμους. Μην πατησεις τον ορκο που ειχες δωσει. Α μπραβο.Πού ειναι τα δώρα μας από Γαλλία; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι αυτός που παίρνει μεγάλους βαθμούς, όχι εγώ!!! Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! @ Γιώργος: Πότε θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:04 Η Phoebe έγραψε: #2.604 21-03-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #2.605 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Θα σου έπαιρνα και άλλα πράγματα αλλά χάλασα μια περιουσία για να πάρω οτι μου είχε ζητήσει ο Bill!!! Δεν μου περίσεψαν λεφτά! Click για ανάπτυξη... Με έδωσε χύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:02 Η Phoebe έγραψε: #2.603 21-03-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο συναδελφος παιρνει μεγαλους βαθμους. Μην πατησεις τον ορκο που ειχες δωσει. Α μπραβο.Πού ειναι τα δώρα μας από Γαλλία; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι αυτός που παίρνει μεγάλους βαθμούς, όχι εγώ!!! Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! @ Γιώργος: Πότε θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:04 Η Phoebe έγραψε: #2.604 21-03-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #2.605 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο συναδελφος παιρνει μεγαλους βαθμους. Μην πατησεις τον ορκο που ειχες δωσει. Α μπραβο.Πού ειναι τα δώρα μας από Γαλλία; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι αυτός που παίρνει μεγάλους βαθμούς, όχι εγώ!!! Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! @ Γιώργος: Πότε θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:04 Η Phoebe έγραψε: #2.604 21-03-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #2.605 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #2.605 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: @ Γιώργος: Πότε θες; Click για ανάπτυξη... Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #2.606 21-03-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Με έδωσε χύμα. Click για ανάπτυξη... Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:09 Η Phoebe έγραψε: #2.607 21-03-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προφανώς κάποια μέρα που έχεις φρι τάιμ! ΣουΚου φερ' ειπείν! Click για ανάπτυξη... Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.608 21-03-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ χάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:11 Ο Bill έγραψε: #2.609 21-03-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι δεν σου έχουν πάει; Τα έστειλα με courier!!! @ fielda: Ωχ.. μου φαίνεται οτι και εκεί θα έχουμε ένα μικρό προβληματάκι! Θα με βοηθήσει, αν είναι, ο συνάδελφος!!! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο το κούριερ.Ακομα το τσαι δεν εχει φερει,θα φερει το δεμα; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ συγνώμηηηη!!! Δεν φταίω εγώ, ο Γιώργος με πίεσε!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρεπει να σε εκπαιδευσουμε να μην υποκυπτεις σε πιεση. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έτσι για να μάθεις...που με λες βρούτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Bill έγραψε: #2.610 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μμμμ, για να δω το προγραμμά μου... πρέπει να επικοινωνήσω και με την γραμματέα μου! Άφησε της μύνημα και βλέπουμε!!! Click για ανάπτυξη... pawned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #2.611 21-03-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι δεν βλέπω Battlestar Galactica.....βλέπω ότι είσαι ψώνιοοοοοοο!!!!!!! Σοβαρά τώρα... γιατί το έκοψες το μαλλί; Έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά .... όχι πολύ μακρια, όπως είναι αυτούνου στη φωτογραφία!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:12 Ο Γιώργος έγραψε: #2.612 21-03-08 14:12 Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία τριήμερη στο 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:13 Η cibyllian: #2.613 21-03-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομιζω πως ακουω μια φωνη.. Click για ανάπτυξη... Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η cibyllian: #2.614 21-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε τόσο τα είχα και τόσο θα ξαναγίνουν! Δεν τα κοψα πρόσφατα, οπότε μπορείς να φανταστείς ότι είμαι πάλι back on track για μακριά! ΥΓ: Τα κοψα γιατί ήταν σαν ξέφτια, αδύναμα, θα τα χανα όλα. Τώρα θα πηγαίνω να τα κόβω λίγο λίγο, έτσι θα μακραίνουν χωρίς μάλλον να πέφτουν και να γίνουν αδύναμα... Click για ανάπτυξη... Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Bill έγραψε: #2.615 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να το κοιτάξεις... και η Ζαν ντ' αρκ φωνές άκουγε ....και είδες τι έπαθε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #2.616 21-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο μήκος....ότι πρέπει για καβγά....βουτάς, τραβάς και ότι γίνει!!!! Να παίρνεις βιταμίνες να μη σου πέφτουν....τα μαλλιά εννοώ! Click για ανάπτυξη... Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #2.617 21-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έπαιρνα αλλά δεν έβλεπα προκοπή! Με τις τούφες έφευγαν ακόμα. Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Guest 990498: #2.618 21-03-08 14:20 Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #2.619 21-03-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τελικά δεν έχω καταλάβει ....σου μεινε μαλλί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:23 Η cibyllian: #2.620 21-03-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Πάλι ξεράθηκα στον ύπνο... Click για ανάπτυξη... Σου χω πει...μην τρως ότι σου δίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε για να τα κούρεψα μετά, δε θα μου χε μείνει μαλλί; Click για ανάπτυξη... Μην το λες...έχω ένα φίλο που όλο για κούρεμα παέι, αλλά είναι ένα στάδιο πριν το γλόμπο! άμα έχεις πρόβλημα πάντως θα σου δώσω έγω μαλλιά που έχω πολλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.