thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεν είμαι εγώ. Είμαι ο αυτόματος τηλεφωνητής μου.Μπα. Κι εσύ εδώ;
Αυτή τη στιγμή συνδέεστε με Κάιρο. Αφήστε μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο.
(Κλείσιμο γραμμής)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
τίποτα , σε γράφουμεΤι σας λεει οτι δεν εχω κατι να γραψω, αλλα θελω να γραψω;
Να μετονομάσουμε το θέμα σε "Κουβεντούλα μεταξύ Τάσου και Θάνου";
...και γκρίνιας χιμελάς επίσης
π.σ.
άλλη μία ώρα και μετά τέρμα
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
πες τα ρε σι να τα ακουει μπας και μας πει και ενα γεια!...και γκρίνιας χιμελάς επίσης
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
γεια σου γιωργο και γεια σου και σε εσενα himela που μολις μπηκες μας πηρες απο τα μουτρα ουτε ενα γεια η κοπελια καταλαβες
Πήγαινε στην αρραβωνιαστικιά σου εσύ μικρό, που θα βγάλεις και γλώσσα! Κανένας σεβασμός πια στους μεγαλυτέρους!
Δεν είμαι εγώ. Είμαι ο αυτόματος τηλεφωνητής μου.
Αυτή τη στιγμή συνδέεστε με Κάιρο. Αφήστε μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο.
(Κλείσιμο γραμμής)
Έλα Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ποιος είπες οτι κέρδισε το φλουρί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
...και γκρίνιας χιμελάς επίσης
Χιμέλα είναι το όνομά μου μεσιέ. Άντε.
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπηκα εγω κυριος μονη της ηρθε ετσι για να βλεπουμε ποιος ειναι ο ωραιος εδω μεσα!Δεν εχει σιγα-σιγα και γρηγορα-γρηγορα... Αν σε θελει, εγω δεν χωραω αναμεσα σας... Δεν ειμαι σαν εσενα που ερχεσε και μπαινεις αναμεσα σε αλλους...
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
τη μας λες κυρα χιμελα δεν πας στην γωνια να δεις αμα ερχομαι?? ακους εκει μικρο.....Πήγαινε στην αρραβωνιαστικιά σου εσύ μικρό, που θα βγάλεις και γλώσσα! Κανένας σεβασμός πια στους μεγαλυτέρους!
τη μας λες κυρα χιμελα δεν πας στην γωνια να δεις αμα ερχομαι?? ακους εκει μικρο.....
Κεριά και λιβάνια που σου έμαθα το φόρουμ για να μας τη λές κι από πάνω!
Αλέ αλέ, στο chat μόνος σου! Τιμωρία!
(πσ: πότε θα με κάνετε μοντ να διώχνω αυτά τα μυγάκια που κολλάνε στο παρμπριζ?)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παω τωρα γιατι εχω μαθημα
Θα πέσει και ξύλο;Αστα Θανο αυτα, ο κοσμος εχει ματια και βλεπει... εσυ το ξεκινισες...
Παω τωρα γιατι εχω μαθημα
Αν είναι πείτε μου για να πάρω
Καλό μάθημα!
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυρα χιμελα,κυρα χιμελα,κυρα χιμελαΚεριά και λιβάνια που σου έμαθα το φόρουμ για να μας τη λές κι από πάνω!
Αλέ αλέ, στο chat μόνος σου! Τιμωρία!
(πσ: πότε θα με κάνετε μοντ να διώχνω αυτά τα μυγάκια που κολλάνε στο παρμπριζ?)
υαλοκαθαρηστιρες να βαλεις για τα μυγακια!!!
κυρα χιμελα,κυρα χιμελα,κυρα χιμελα
υαλοκαθαρηστιρες να βαλεις για τα μυγακια!!!
Μικρό; Δεν κατεβαίνεις προς Αθήνα μια βόλτα να μου τα πεις αυτά από κοντά;
ΑχαχαχαχαχαΜικρό; Δεν κατεβαίνεις προς Αθήνα μια βόλτα να μου τα πεις αυτά από κοντά;
Θάνο σου την πέφτει άγρια
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν απανταω γιατι στο τελος θα φαω ξυλο και την θεοδωρα δεν την βλεπω προθυμη να βοηθησειΜικρό; Δεν κατεβαίνεις προς Αθήνα μια βόλτα να μου τα πεις αυτά από κοντά;
χιμελα μου, κοπελα μου, τι νεα ολα καλα??
δεν απανταω γιατι στο τελος θα φαω ξυλο και την θεοδωρα δεν την βλεπω προθυμη να βοηθησει
χιμελα μου, κοπελα μου, τι νεα ολα καλα??
Αχαχαχαχαχα κι ο Άγιος φοβέρα θέλει τελικά!
Θανούλη μου όλα καλά, εσύ αγοράκι μου; Πώς πάνε τα κέφια;
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα μωρε δεν εχω παραπονοΑχαχαχαχαχα κι ο Άγιος φοβέρα θέλει τελικά!
Θανούλη μου όλα καλά, εσύ αγοράκι μου; Πώς πάνε τα κέφια;
θεοδωρα εσυ τι κανεις ολα καλα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.