borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος μπορεί να μου πει που να δω για βαπτιστικά ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Για τη πρώτη περίπτωση google it.
Για τη δεύτερη ρώτα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Καλα, εσενα σου μιλαω για κατι σημαντικο και με γραφεις??
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Βεβαια την πρωτη δε τη θυμαμαι αλλα θυμαμαι τη δευτερη τη σημαντικη!!
ποσο πηγε το φτερο??
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
και αναλογως με την τσεπη του καθενος ακομα και σε σχεδιαστες...
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
για κοιτα κ αυτο το site
ρε παιδια εμενα θα με βοηθησει κανενας?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αλλιως κοιτα σε κανα αλλο φορουμ πιο σχετικο... Εδω δεν εχουμε πολα καψιδια κινιτων
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλεις να βαπτίσεις νεογέννητο ή 30άρη μετανάστη μουσουλμάνο σε χριστιανό για να τον παντρευτείς ύστερα;
Για τη πρώτη περίπτωση google it.
Για τη δεύτερη ρώτα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Hallo μωρό θα βαπτίσω.. λέμε... αιντε!!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
https://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/vaptistika-royxa.html
για κοιτα κ αυτο το site
ρε παιδια εμενα θα με βοηθησει κανενας?
Μακαρι να μπορουσα αλλα δε γνωριζω απο μπλακμπερυ.
Μηπως να παιρνες ενα τηλ σε καποιο καταστημα αν χρειαζεσαι αμεση απαντηση?
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
παρε και πες- γεια σας, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, εχω μπλακμπερυ το ταδε μοντελο(δε ξερω πως τα λεν αυτα τελοσπαντων) και δυσκολευομαι να εγκαταστησω τα ταδε προγραμματα.
Τηλ ειναι, δουλεια τους ειναι, μηπως θα τους δεις η θα τους ξαναπαρεις?
Βαχεις στοιχημα οτι οι μισοι απαυτους δε θα ξερουν πως βραζουν ενα αυγο
και θα ντρεπονταν να σε ρωτησουν??
αχ για κατι τετοια ειμαι ασσος. Με θρασος! Σε αλλα ισως κωλυομαι!
borat
Επιφανές μέλος
Καλά είμαι εγώ ναι.Όχι καλέ... φτου φτου Εσύ καλά είσαι; Ασε το αυτοκίνητο.
Το δικό μου το πρόβλημα είναι ο κόσμος γενικότερα.ειναι ο κοσμος στη σχολη.
Τι εννοείς;Μπορ έγραψε η ατάκα σου.
14 ευρώ μου παίρνει και με λούζει και βάζει και τζελ που το σιχαίνομαι.ποσο αν επιτρεπεται το μαλλι?
Ναι.καλησπέρα!!
δεν ξέρω αν θα βγω off..
να κανω μια ερωτηση?
γνωριζετε καθολου απο blackberry?
msn για βλακμπέρι: https://mobileapps.blackberry.com/devicesoftware/entry.do?code=wlm20
(το ανοίγεις με εξπλόρερ)
borat
Επιφανές μέλος
Σιγα που θα ντραπεις
παρε και πες- γεια σας, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, εχω μπλακμπερυ το ταδε μοντελο(δε ξερω πως τα λεν αυτα τελοσπαντων) και δυσκολευομαι να εγκαταστησω τα ταδε προγραμματα.
Τηλ ειναι, δουλεια τους ειναι, μηπως θα τους δεις η θα τους ξαναπαρεις?
Βαχεις στοιχημα οτι οι μισοι απαυτους δε θα ξερουν πως βραζουν ενα αυγο
και θα ντρεπονταν να σε ρωτησουν??
αχ για κατι τετοια ειμαι ασσος. Με θρασος! Σε αλλα ισως κωλυομαι!
Ναι ρε, πάρε, και άμα σε βοηθήσουν να κάτσω να με χέσεις.
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε, πάρε, και άμα σε βοηθήσουν να κάτσω να με χέσεις.
χαχαχαχαχαχ
δεν θα μου πουν το ξερω...
ασε τα χω παρει με τις εταιρειες τελευταια!!!
δεν ξερουν τι τους γινεται!!!
δεν μου ανοιγει αυτο το σιτε που μου ειπες!!!
μονο με explorer ανοιγει? οχι με φαιερφοξ?
borat
Επιφανές μέλος
msn για βλακμπέρι: https://mobileapps.blackberry.com/dev....do?code=wlm20
(το ανοίγεις με εξπλόρερ)
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε πια!!!
καποιον θα βρω να μου το κανει....
καιρος να ετοιμαστω να παω για σεμιναριο!!!
borat
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.