Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αν παρεις κανενα φιλο σου, την κανετε παρεα τη κοπανα και κατεβειτε μεχρι κεντρο για καμια βολτιτσα?
Τι λες? (αλλα κοιτα να δεις ειμαι υπερ της κοπανας αλλα να μη το παρακανεις ε? φυγε τελευταιες ωρες)
αλλες εναλλακτικες
- στην ταξη σε αδιαφορα μαθηματα, ασχολεισου με κατι αλλο, πχ κανα βιβλιο, κανα ραβασακι,εστω ωριαια να φυγεις
- να καθησεις σπιτι να δεις παιδικα(τα πρωινα ειναι φανταστικα, τα βλεπω ακομα)
- να καθησεις σπιτι και να ακουσεις μουσικη
- να διαβασεις
- να πας καμια επισκεψη σε καμια γιαγια
- να πας με χαρα στο σχολειο!! και να παρακολουθησεις οοολα τα μαθηματα κι οσα λενε οι καθηγητες!!
προσωπικα θα επαιρνα τον φιλο και θα πηγαινα καμια βολτα.
παντως σου προτεινα, δε μπορεις να πεις!!
-φιλος... Ωραια ιδεα, μονο που δεν εχω κανεναν διαθεσιμο...
-Δεν εχω κατι που να μου τραβαει το ενδιαφερων αυτην την στιγμη... το καλητερο που εχω να κανω μες την ταξη ειναι να κοιμιθω, και δεν με περνει ο υπνος...
-δεν μου προσφερουν κατι τα παιδικα...
-μουσικη ακουω ολη μερα, μπορω να ακουσω και στο σχολειο, και το κανω, αλλα δεν ειναι αρκετη απο μονη της...
-Με διαβασμα και αν δεν την παλευω...
-Γιαγια γιοκ... παπους ναι, αλλα μονο σπιτι του δεν ειναι πρωΐνιατικα...
-Προσπαθισα σημερα, δεν επιασε ουτε σε μια ωρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
εσυ εισαι πιο γκρινιαρης και απο μενα τη μις γκρινια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
dark, χρυσο μου τι ζωδιο εισαι???
να δεις που ή καρκινος ειναι, μπορει αιγοκερως η παρθενος.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ζυγος, αλλα δεν πιστευω στα ζωδια...
αλλα η γκρινια με ποιανει στισ απελπισιες
έχετε εργαστήριο ή καμιά βιβιλιοθήκη σχολείο;
Εχουμε εργαστιριο, αλλα το μονο καλο που εχει μεσα ειναι η καθαρη βενζινη.... και δεν λεει να γινω πρεζακι... ασε που δεν εχω προσβαση...
Tsoutsouba
Νεοφερμένος
Λοιπον διαλεξε ποια πολη σου αρεσει καλυτερα (βουνο ή θαλασσα?), βρες και μια σχολη της προκοπης και βουρ στον πατσα!
Δεν ειναι εποχη για ηττοπαθειες, το συμπαν κανει ξεκαθαρισμα!
Διαβασμα!
borat
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χαλαρωσε! Τελειωνει η σχολικη χρονια, (υπερβολικη δοση αισιοδοξιας) θα μπεις σε καποια σχολη σε καποια πολη και θα ξεκινησεις την δικη σου ζωη, οπως την γουσταρεις, και με οποιους γουσταρεις! Θα ειναι μια νεα αρχη!
Λοιπον διαλεξε ποια πολη σου αρεσει καλυτερα (βουνο ή θαλασσα?), βρες και μια σχολη της προκοπης και βουρ στον πατσα!
Δεν ειναι εποχη για ηττοπαθειες, το συμπαν κανει ξεκαθαρισμα!
Διαβασμα!
Μακαρι να ητανε τοσο απλα τα πραγματα...
borat
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Δεν μου φταναν ολα τα αλλα, εχω και την κοιλια μου... Ολη μερα στην λεκανη να πουμε...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
αραξε, πιες καμια κοκα κολα και κανε κατι διαφορετικο!
ακολουθα τις συμβουλες της τσουτσουμπα, καλα τα λεει (και καλως ορισε )
α. φαε κι ενα ρυζακι
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μπορει να τα λεει καλη γενικος η τσουτσουμπα, αλλα εμενα δεν μου δινει λυση κατι απο αυτα...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
ωραια, ας τα παρουμε ξανα.
Τι θες ακριβως?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
τι στο κορακα πια??
borat
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
εγω παλι ξερναω απο το πρωι.
τι στο κορακα πια??
Μπορει να ειναι καμια ιωση, που του καθενα του κανει αλλη ζημια.. Και εμενα ωρες-ωρες μου 'ρχετε να ξερασω
mindcircus
Περιβόητο μέλος
τιι τρελα ειναι αυτο??
μου ρχεται να το ζουληξω απο δω!
δικο σου μπο?
ρε παιδια, μπας κι εχετε τη γριπη των χοιρων?
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Όχι ρε, κανονικά, με το πουλί μου.
ρε το παιδί είναι το χειρότερο ζώδιο : ερωτευμένος
να δεις που ή καρκινος ειναι, μπορει αιγοκερως η παρθενος.
το τελευταίο αποκλείεται (βλ. παλαιά ποστ)
Πηγα σχολειο αλλα με επιασε η κοιλια μου και εφυγα...
Δεν μου φταναν ολα τα αλλα, εχω και την κοιλια μου... Ολη μερα στην λεκανη να πουμε...
επιτέλους η κουβεντούλα έγινε ένα τόπικ με συγκεκριμένο περιεχόμενο
τιι τρελα ειναι αυτο??
μου ρχεται να το ζουληξω απο δω!
δικο σου μπο?
ρε παιδια, μπας κι εχετε τη γριπη των χοιρων?
μπο ?
μπο?
πείτε κάνα νέο , έχω όρεξη σήμερις
mindcircus
Περιβόητο μέλος
τα κοβω τα ονοματα γιατι δεν μπορω τις πολλες συλλαβες!
(ανεξαρτητα αν το δικο μου ειναι σιδηροδρομος χεχ)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.