love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Πολύ καλημέρα σας!
Βρε Βρε Βρε τα παιδιάαααα ....... Τι γίνεται Νικολάκη;;;;
mania
Επιφανές μέλος
Έλα να γελάμε, έλα να ενεβούμε...
Θα σας πώ ενω χαρούμενο στοίχο μπάς και ανέβουμε.
Μαεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιουυυυυυυυυυυς
τρυγιρνάμε στα σκοτάδια κιόμως εσύ δεν μας ακούς
Δεν μας ακούς που τράγουδάμε με φωνές ηλεκρικες
Μες τις υπόγιες στοες
Οπου οι καρδιές μας συναντάνε τις βασικές σου τις αρχές
Σηκω ψυχή μου δώσε ρέυμα βάλε στα ρούχα σου φωτιά
Βαλε στα όργανα φωτιά στα όργανα φωτιά
Να τιναχτεί σαν μάυρο πνέυμα η τρομερή μας η λαλιά
Μπέλου σαββόπουλος
Καλημέρες, τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλε; τι έγινε η χαρούμενη κουβεντούλα;
Έλα να γελάμε, έλα να ενεβούμε...
Θα σας πώ ενω χαρούμενο στοίχο μπάς και ανέβουμε.
Μαεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιουυυυυυυυυυυς
τρυγιρνάμε στα σκοτάδια κιόμως εσύ δεν μας ακούς
Δεν μας ακούς που τράγουδάμε με φωνές ηλεκρικες
Μες τις υπόγιες στοες
Οπου οι καρδιές μας συναντάνε τις βασικές σου τις αρχές
Σηκω ψυχή μου δώσε ρέυμα βάλε στα ρούχα σου φωτιά
Βαλε στα όργανα φωτιά στα όργανα φωτιά
Να τιναχτεί σαν μάυρο πνέυμα η τρομερή μας η λαλιά
Μπέλου σαββόπουλος
Ρε συ μάνια .... πολύ αισιόδοξο το τραγουδάκι .... ............
mania
Επιφανές μέλος
Ρε συ μάνια .... πολύ αισιόδοξο το τραγουδάκι .... ............
Πάντα, έχω και το άλλο.
Το τελευταίο βράδυ μου αποψε το περναω
έχω ρεπετρόριο εγώ
Καλημέρα πώς πάς;
Πάντα, έχω και το άλλο.
Το τελευταίο βράδυ μου αποψε το περναω
έχω ρεπετρόριο εγώ
ελαφρύ και αισιόδοξο!!!!!!
Καλημέρα πώς πάς;
Με τα πόδια!!!
Καλά μάνια μου, καλά ..... προσπαθώ βασικά να μην εκνευρίζομαι με διάφορες μικρομ@λ@κιeς!
Αλλά γενικά καλά!
mania
Επιφανές μέλος
ελαφρύ και αισιόδοξο!!!!!!
Με τα πόδια!!!
Καλά μάνια μου, καλά ..... προσπαθώ βασικά να μην εκνευρίζομαι με διάφορες μικρομ@λ@κιeς!
Αλλά γενικά καλά!
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου παιδί μου, γίνοντε μικρομπιπ? και τι έγινε θα περάσει και αυτό, έτσι να λές
Αλλα γενικά χέρομαι για σένα, τι νέα; πώς περνάτε εδώ;
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου παιδί μου, γίνοντε μικρομπιπ? και τι έγινε θα περάσει και αυτό, έτσι να λές
Αλλα γενικά χέρομαι για σένα, τι νέα; πώς περνάτε εδώ;
Λίγο πολύ όπως τα ήξερες! εσύ καλά; .... καλύτερα με την φίλη σου, ε;
mania
Επιφανές μέλος
Λίγο πολύ όπως τα ήξερες! εσύ καλά; .... καλύτερα με την φίλη σου, ε;
εγώ καλά την παλέυω
Καλύτερη ψυχολογία(ποιό αποφασισμένη) αλλα χειρότερες σκέψεις, κοντέυω να τρελλαθώ με αυτή την ιστορεία, η κατάσταση έχει βγεί εκτώς ελέγχου, δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της
εγώ καλά την παλέυω
Καλύτερη ψυχολογία(ποιό αποφασισμένη) αλλα χειρότερες σκέψεις, κοντέυω να τρελλαθώ με αυτή την ιστορεία, η κατάσταση έχει βγεί εκτώς ελέγχου, δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της
όλα θα φτιάξουν μάνια μου, όλα .... ψυχραιμία θέλει και αποφάσεις!
mania
Επιφανές μέλος
όλα θα φτιάξουν μάνια μου, όλα .... ψυχραιμία θέλει και αποφάσεις!
Αστα, και το μυαλό της είναι θολο και η ψυχή της μάυρη, προσπαθεί να πάρει ανάσες μπάς και μπορείσει να δεί καθαρά
Klaus
Διάσημο μέλος
Βρε Βρε Βρε τα παιδιάαααα ....... Τι γίνεται Νικολάκη;;;;
Πήγα για κούρεμα.Θα πάω να λουστώ και θα τα πούμε σε λιγάκι γιατί ειμαι μέσα στην τρίχα και με αγγαρέψανε και για δουλειές!!!
mania
Επιφανές μέλος
Πήγα για κούρεμα.Θα πάω να λουστώ και θα τα πούμε σε λιγάκι γιατί ειμαι μέσα στην τρίχα και με αγγαρέψανε και για δουλειές!!!
Γυναικεία τρίχα ή ζωηκιά;
mania
Επιφανές μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Γυναικεία τρίχα ή ζωηκιά;
Γαϊδουρίσια δικιά μου Μπαίνω τσατ!
mania
Επιφανές μέλος
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ CHAT
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.