καλά δεν είπα και να την αλλάξεις
εξάλλου πέρα από το ότι είναι μια καινότυπη φράση της κακιάς ώρας , μου φαίνεται πολύ συμπαθητική
αλλά αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις στο στέκι ως τώρα (όχι τα χαζά ποστ σου) είναι το γεγονός ότι δεν υιοθετείς συγκεκριμένη ταυτότητα
Πως είναι ή μάλλον ήτανε για χρόνια στην πολιτική ο αβραμόπουλος ; όλοι τον συμπαθούσανε αλλά κανείς δεν είχε προσέξει ότι απλά δεν έπαιρνε καμία θέση επί του παραμικρού θέματος
άστοχο παράδειγμα - εσύ δεν έχεις συνειδητή απουσία θέσεων , έχεις ασυνείδητη παρουσία μικρών αλλά καυστικών θέσεων που δεν τέμνονται ούτε ταυτίζονται απλά είναι σε άλλα επίπεδα
κάτι σαν τον δημιουργό του μπομπ του σφουγγαράκη ή του south park - κοροιδεύει τα πάντα επειδή δεν ανήκει πουθενά . Δεν έχει δική του λύση γιατί πολύ απλά έχει από την αρχή εντοπίσει ότι δεν υπάρχει λύση
γι αυτό δεν έχεις και άβαταρ - δεν πήρες κάποιο ρόλο στο παιχνίδι , είσαι απλά αυτή που παίζει με την αυλαία
η υπογραφή λοιπόν παραείναι συνηθισμένη για εσένα , το χαμογελαστό ανθρωπάκι που στην περίπτωση σου απλά μειδιά σου πήγαινε περισσότερο
π.σ. (έχω κάνει ταξίδι , μετά φασίνα , μετά βόλτα στο κέντρο -όποτε συμβαίνουνε αυτά λέω ότι μου κατεβαίνει

)