@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:14 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #22.001 09-07-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εμ πού θα πήγαινε ο θεός του έρωτα αν όχι στο νησί της αφροδίτης ; όχι ρε δεν τα σνομπάρω απλά είμαι πιο πολύ των κρεατικών και όχι δεν έχω σκοπό να σου ανοίξω την όρεξη https://farm4.static.flickr.com/3435/3368731020_8a921c5c12.jpg Click για ανάπτυξη... μην βάζεις εικόνες φίλτατε, δε με τουμπάρεις μπορώ και αντιστέκομαι στο ύψος μου .... .... ... .... βασικα κι εγώ είμαι των κρεατικων, απλώς τα όσπρια φτιάχονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα ...στην τελική είναι και πιο υγιεινά. Μου κόλλησε γιατί στην αρχή φοιτητής τα τσάκιζα τα γκούντις και το ρήμαξα το στομαχάκι μου...χώρια που πήρα καμιά 15αριά κιλά παραπάνω Εσύ τι θα κάνεις φίλτατε, θα κάτσεις να λιώσεις στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:21 Ο self-instructive depressing: #22.002 09-07-09 04:21 ναι αλλά θα περάσω και από ιόνιο περισσότερα αύριο με πμ και εντελώς μεταξύ μας δεν θέλω να πλακώσουνε οι θαυμάστριες κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα πάω για ύπνο εν κατακλείδι όσπρια κάνεις όταν μαγειρεύεις για να ξεμπερδεύεις και κοψίδια όταν παραγγέλνεις όξω με το αμόρε γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους τα λέμε π.σ. μισώ την ζέστη με το κρύο βάζεις ρούχα , με την ζέστη , τι άλλο να βγάλω ; θα καταντήσω σαν το άβαταρ του τζιροτ δλδ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #22.003 09-07-09 04:41 γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή Click για ανάπτυξη... δημοσίευσέ την, θα διαφωτίσεις κόσμο εδώ να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους Click για ανάπτυξη... ντοντ γουόρη, τώρα κρατιέμαι πάντα στα κιλά μου κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα Click για ανάπτυξη... π.σ. Γενικά όμως τσιτωμένο σε βλέπω. Μπορείς και κοιμάσαι εύκολα μετα;; τεσπα... όνειρα γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 07:45 Ο self-instructive depressing: #22.004 09-07-09 07:45 ναι μπορώ απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω κλαψ κλαψ ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:02 Η moonlight: #22.005 09-07-09 08:02 ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εμ πού θα πήγαινε ο θεός του έρωτα αν όχι στο νησί της αφροδίτης ; όχι ρε δεν τα σνομπάρω απλά είμαι πιο πολύ των κρεατικών και όχι δεν έχω σκοπό να σου ανοίξω την όρεξη https://farm4.static.flickr.com/3435/3368731020_8a921c5c12.jpg Click για ανάπτυξη... μην βάζεις εικόνες φίλτατε, δε με τουμπάρεις μπορώ και αντιστέκομαι στο ύψος μου .... .... ... .... βασικα κι εγώ είμαι των κρεατικων, απλώς τα όσπρια φτιάχονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα ...στην τελική είναι και πιο υγιεινά. Μου κόλλησε γιατί στην αρχή φοιτητής τα τσάκιζα τα γκούντις και το ρήμαξα το στομαχάκι μου...χώρια που πήρα καμιά 15αριά κιλά παραπάνω Εσύ τι θα κάνεις φίλτατε, θα κάτσεις να λιώσεις στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:21 Ο self-instructive depressing: #22.002 09-07-09 04:21 ναι αλλά θα περάσω και από ιόνιο περισσότερα αύριο με πμ και εντελώς μεταξύ μας δεν θέλω να πλακώσουνε οι θαυμάστριες κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα πάω για ύπνο εν κατακλείδι όσπρια κάνεις όταν μαγειρεύεις για να ξεμπερδεύεις και κοψίδια όταν παραγγέλνεις όξω με το αμόρε γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους τα λέμε π.σ. μισώ την ζέστη με το κρύο βάζεις ρούχα , με την ζέστη , τι άλλο να βγάλω ; θα καταντήσω σαν το άβαταρ του τζιροτ δλδ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #22.003 09-07-09 04:41 γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή Click για ανάπτυξη... δημοσίευσέ την, θα διαφωτίσεις κόσμο εδώ να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους Click για ανάπτυξη... ντοντ γουόρη, τώρα κρατιέμαι πάντα στα κιλά μου κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα Click για ανάπτυξη... π.σ. Γενικά όμως τσιτωμένο σε βλέπω. Μπορείς και κοιμάσαι εύκολα μετα;; τεσπα... όνειρα γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 07:45 Ο self-instructive depressing: #22.004 09-07-09 07:45 ναι μπορώ απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω κλαψ κλαψ ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:02 Η moonlight: #22.005 09-07-09 08:02 ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλά θα περάσω και από ιόνιο περισσότερα αύριο με πμ και εντελώς μεταξύ μας δεν θέλω να πλακώσουνε οι θαυμάστριες κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα πάω για ύπνο εν κατακλείδι όσπρια κάνεις όταν μαγειρεύεις για να ξεμπερδεύεις και κοψίδια όταν παραγγέλνεις όξω με το αμόρε γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους τα λέμε π.σ. μισώ την ζέστη με το κρύο βάζεις ρούχα , με την ζέστη , τι άλλο να βγάλω ; θα καταντήσω σαν το άβαταρ του τζιροτ δλδ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 04:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #22.003 09-07-09 04:41 γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή Click για ανάπτυξη... δημοσίευσέ την, θα διαφωτίσεις κόσμο εδώ να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους Click για ανάπτυξη... ντοντ γουόρη, τώρα κρατιέμαι πάντα στα κιλά μου κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα Click για ανάπτυξη... π.σ. Γενικά όμως τσιτωμένο σε βλέπω. Μπορείς και κοιμάσαι εύκολα μετα;; τεσπα... όνειρα γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 07:45 Ο self-instructive depressing: #22.004 09-07-09 07:45 ναι μπορώ απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω κλαψ κλαψ ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:02 Η moonlight: #22.005 09-07-09 08:02 ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γκούντις σακς - τζουζ κακό θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή Click για ανάπτυξη... δημοσίευσέ την, θα διαφωτίσεις κόσμο εδώ να μου τρως καλά όσο θα λείπω δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους Click για ανάπτυξη... ντοντ γουόρη, τώρα κρατιέμαι πάντα στα κιλά μου κύπρος καλή επιλογή ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα Click για ανάπτυξη... π.σ. Γενικά όμως τσιτωμένο σε βλέπω. Μπορείς και κοιμάσαι εύκολα μετα;; τεσπα... όνειρα γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 07:45 Ο self-instructive depressing: #22.004 09-07-09 07:45 ναι μπορώ απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω κλαψ κλαψ ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:02 Η moonlight: #22.005 09-07-09 08:02 ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μπορώ απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω κλαψ κλαψ ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:02 Η moonlight: #22.005 09-07-09 08:02 ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε τρελλαρα ορεξη που εχεις ελεοςςςςςςςς καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:08 Ο self-instructive depressing: #22.006 09-07-09 08:08 δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:17 Η moonlight: #22.007 09-07-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ; έλεος απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ Click για ανάπτυξη... τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε... ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:25 Ο self-instructive depressing: #22.008 09-07-09 08:25 βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικά έλεγα να γίνω στα γρήγορα μη κρυφός και να σου πω : αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου αλλά πρώτον δεν είναι σωστό και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις πιες και ένα ποτήρι κρασάκι και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ; οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:32 Η moonlight: #22.009 09-07-09 08:32 αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχα τωρα που το λες το πρωινο αμα το φαω δηλ. το γαλατακι με τα κορν φλεικς μπορει και να μου ρθει νυστα οπως παθαινουν τα μωρα οταν τους δινουνε γαλα τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:40 Ο self-instructive depressing: #22.010 09-07-09 08:40 τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τώρα που έγινα φανερός , πρέπει να την κάνω άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές έχουνε και οι ουρές γαιδάρους πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά μπάι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 08:45 Η moonlight: #22.011 09-07-09 08:45 καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη υπομονη σου ευχομαι, δημοσια υπηρεσια = αθλος πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:03 Ο Valder έγραψε: #22.012 09-07-09 10:03 Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η cibyllian: #22.013 09-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:14 Ο Valder έγραψε: #22.014 09-07-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βαλού!!! Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby? Click για ανάπτυξη... Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:21 Η cibyllian: #22.015 09-07-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα! Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι! Click για ανάπτυξη... Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Guest 990498: #22.016 09-07-09 10:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Valder έγραψε: #22.017 09-07-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς; Click για ανάπτυξη... Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Klaus έγραψε: #22.018 09-07-09 10:31 Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Valder έγραψε: #22.019 09-07-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1099 1100 1101 1102 1103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1101 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 10:48 Η cibyllian: #22.020 09-07-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.