@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
εμ πού θα πήγαινε ο θεός του έρωτα αν όχι στο νησί της αφροδίτης ;
όχι ρε δεν τα σνομπάρω απλά είμαι πιο πολύ των κρεατικών
και όχι δεν έχω σκοπό να σου ανοίξω την όρεξη
https://farm4.static.flickr.com/3435/3368731020_8a921c5c12.jpg
μην βάζεις εικόνες φίλτατε, δε με τουμπάρεις
μπορώ και αντιστέκομαι
στο ύψος μου
....
....
...
....
βασικα κι εγώ είμαι των κρεατικων, απλώς τα όσπρια φτιάχονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα ...στην τελική είναι και πιο υγιεινά. Μου κόλλησε γιατί στην αρχή φοιτητής τα τσάκιζα τα γκούντις και το ρήμαξα το στομαχάκι μου...χώρια που πήρα καμιά 15αριά κιλά παραπάνω
Εσύ τι θα κάνεις φίλτατε, θα κάτσεις να λιώσεις στην Αθήνα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
περισσότερα αύριο με πμ και εντελώς μεταξύ μας
δεν θέλω να πλακώσουνε οι θαυμάστριες
κύπρος καλή επιλογή
ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα
πάω για ύπνο
εν κατακλείδι
όσπρια κάνεις όταν μαγειρεύεις για να ξεμπερδεύεις
και κοψίδια όταν παραγγέλνεις όξω με το αμόρε
γκούντις σακς - τζουζ κακό
θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή
να μου τρως καλά όσο θα λείπω
δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο
μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους
τα λέμε
π.σ.
μισώ την ζέστη
με το κρύο βάζεις ρούχα , με την ζέστη , τι άλλο να βγάλω ;
θα καταντήσω σαν το άβαταρ του τζιροτ δλδ ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
δημοσίευσέ την, θα διαφωτίσεις κόσμο εδώγκούντις σακς - τζουζ κακό
θα θυμηθώ να σε στείλω καμιά συνταγή
ντοντ γουόρη, τώρα κρατιέμαι πάντα στα κιλά μουνα μου τρως καλά όσο θα λείπω
δεν μπορώ να σε βλέπω χτυκιάρικο
μου τρομάζεις και τους καλοζωισμένους καλεσμένους
κύπρος καλή επιλογή
ξέρω κάποιον που θασε βοηθήσει με τα αξιοθέτα
π.σ. Γενικά όμως τσιτωμένο σε βλέπω. Μπορείς και κοιμάσαι εύκολα μετα;;
τεσπα... όνειρα γλυκά
Περιβόητο μέλος
απλά δυσκολεύομαι να ξυπνήσω
κλαψ κλαψ
ένιγουέι σήμερα τα κατάφερα
καλημέρες σε όλους εκτός από τον μπόρατ
moonlight
Διάσημο μέλος
καλημερες... σιγα μην καταφερνα να ξυπνησω μετα τις 9...απο τις 630 παλι... αυτος ο σιντ φταιει με κολλησε και ξυπναω πρωι πρωι
Περιβόητο μέλος
καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ;
έλεος
απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ
moonlight
Διάσημο μέλος
δεν έχω όρεξη αλλά την βρίσκω στην πορεία
καλά όλοι έχουνε πρόβλημα να καταφέρουνε να ξυπνήσουνε νωρίς και εσύ κωλύεσαι να κρυφτείς υπομονετικά κάτω από τα σεντόνια κάνα τρίωρο αφότου και ο τελευταίος πετεινός έχει πάει για γαργάρες ;
έλεος
απλά ΚΟΙΜΗΣΟΥ
τιποτα πιο ευκολο βρε δεν εχεις να προτεινεις?? αμα μπορουσα να κοιμηθω εσυ τι λες δεν θα το κανα.... αλλα ελα που αμα ξυπνησω παει τελειωσε...
ρε συ τωρα που το σκεφτομαι... πες μου οτι εγινες και συ κρυφος χρηστης να σε δειρω παραυτα..
Περιβόητο μέλος
αποτρελάθηκες καημένη , πάλι όνειρα βλέπεις , πέσε καλέ κοιμήσου
και εσύ να ψαρώσεις και να πέσεις κάνοντας τον σταυρό σου
αλλά πρώτον δεν είναι σωστό
και δεύτερον ως λάθος δεν είναι αρκετά έξυπνο
καταλαβαίνω ότι άμα ξυπνάς μια συγκεκριμένη ώρα 8 μήνες τον χρόνο , δύσκολα μετά ξεσυνηθίζεις
γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκα και από την δουλειά και ησύχασα
μαγείρεψε - θα πάρει κάνα δίωρο γιατί είσαι και κινητός καταστροφέας
μετά φάε ότι έκανες να φουσκώσεις
κλείσε και το κλιματιστικό να σκάσεις
πιες και ένα ποτήρι κρασάκι
και ο ύπνος θα έρθει απρόσμενα και γλυκά
από την άλλη έχει καλό καιρό και φαίνεσαι συμπαθής για να θέλω να σε σκοτώσω από λιπαρά ή αναρρόφηση - με ποιον θα μιλάω μετά , με τον άλαλο νωεύς ;
οπότε βγάλε μια βόλτα τον σκύλο σου
π.σ. αν δεν έχεις , βγες να αγοράσεις
π.σ.2 το σχέδιο πέτυχε - αποκοιμήθηκες από την φλυαρία , νέξτ πλίιιζ
moonlight
Διάσημο μέλος
τωρα που εγινες φανερος χρηστης νιωθω καλυτερα, θενκς
Περιβόητο μέλος
άλλοι κοιμούνται ή προσεύχονται για να τα καταφέρουνε
και άλλοι τρέχουνε πρωινιάτικα στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών
γαμώτο είναι και πρωί και θα έχει ουρά
αλλά δεν έχουνε μόνο οι γάιδαροι ουρές
έχουνε και οι ουρές γαιδάρους
πάω να τσακώσω κανέναν από δαύτους και να γίνω ο ήρωας των γριών
μετά όταν θα με φτύνουνε να μην με ματιάσουνε θα τους κλέψω υποχθόνια την θέση
δεν μ αρέσει να είμαι κακός αλλά κανείς δεν με ρώτησε
π.σ. μουν θα σου έλεγα στο επανειδήν αλλά σε βλέπω να ξεραίνεσαι για κάνα 30ώρο
το μόνο κακό με τον ύπνο είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια
πρέπει να δημιουργείς και τις προυποθέσεις για επανεκκίνηση της ανάγκης και σήμερα μου έλαχαν οι δημόσιες υπηρεσίες
ένιγουέι θα τραβήξω καλύτερο χαρτί την επόμενη φορά
μπάι
moonlight
Διάσημο μέλος
πς. θα το πιω και αυτο το ποτηριο.. με εγκαταλειπεις ασπλαχνε σιντ αλλα σε συγχωρω γιατι εχω μεγαλη καρδια
τα λεμε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα από το Βαλντεράκι σας!
Καλημέρα Βαλού!!!
Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα Βαλού!!!
Να σε πω καλέ, είδα ότι άλλαξες ματάκια στη ciby?
Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα!
Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι!
Και ματάκια της άλλαξα, και στόμα, και το λουλουδάκι από το μέτωπο έβγαλα, και ωραία χαβανέζικα καλοκαιρινά της φόρεσα, και τον κήπο με δεντράκια και φρουτάκια της έφτιαξα!
Για αγόρι, συμπεριφέρομαι τελείως σαν κορίτσι!
Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς;
borat
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τα είδα, τα είδα . Τα ζαρζαβατικά τα πουλάς;
Ναι τα αφήνω και μεγαλώνουν και τα πουλάω γύρω στα 200 νομίσματα (όσο πιό μεγάλα, τόσο πιό ακριβά). Τα αγοράζω 100 το ένα οπότε είναι πολύ καλή επένδυση! Τα φρουτάκια από τα δέντρα όμως της τα δίνω και τα τρώει (όσα τρώγονται) ή τα πουλάω για 65 νομίσματα το ένα.
Klaus
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!!
Καλώς τον! Κουράγιο!
Καλημέρες! 7 και σήμερα λέμε!!!
Υπομονή
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.