Isiliel
Επιφανές μέλος
Το πολύ-πολύ isssssssssssi
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
ναι , ναι ,όλα τα παιζάκια με κολοιδεύουνε σήμερα και παραφράζουνε τα παραφρασμένα μου , και δεν ασχολούνται ενώ σέλω να παίκσουμε , και παίζουνε ποδόσφαιρο τις σκέπσεις μου και είναι όλα κορίτσα , κανένα αγόρι να καθαρίσει για πάρτυ μου και μετά να με καλέσει και στο πάρτυ του να χορέπσουμε μακαρένα και να φάμε πιτσάκια και σπιτικό κέικCDάκο σε βρήκαν βολικό και σε πειράζουν;
Να σηκώσω τα μανίκια;
π.σ.να σηκώσεις τα μανίκια;
μακρυμάνικα με 30 βαθμούς κελσίου ; χρήστος και απόστολος γλέτσος
π.σ.2 μουνλάιτ τελικά είσαι φιλόλογος γιατί έχω κάτι απορίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια κι απο μενα ιΣι
Isiliel
Επιφανές μέλος
(ρε τι πάθαμε)
Περιβόητο μέλος
το πράγμα βρωμάει , κλείστε τις μύτες
αλήθεια μαντρού ;
εσύ ρε είσαι φοιτητόνι - δίχως παρεξήγηση , επειδή βλέπω κάθε μέρα φιλολογίνες οι περισσότερες να το πω έτσι ευγενικά κολλάνε το μικρόβιο της γνώσης αρκετά χρόνια μετά την σχολή . Φυσικά παντού από όλα έχει ο μπαξές , εσύ σε τι κατηγορία ανήκεις ; (έχω φίλες εκεί ε , δεν λέω κάτι υποτιμητικό και σε μας στο εμπ όσο είμαστε μηχανικοί άλλο τόσο είναι βλαξ ο ρεμπ και ο χάος παλιομοδίτης)
προτιμώ μουν - που είναι γριά και σοφή
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ρε συ Γιώργο, πριν από 10 λεπτά σε σκεφτόμουν!! Πολλά χρόνια θα ζήσεις!
μονο η izi ειναι εδω ζορζ???
καλα???!
Αυτές οι ζήλιες σου με κάνουν τούρμπο.
Θέλω παραλία!
Περιβόητο μέλος
και μετά σου λέει βιάγκρα και πράσινα/μπλε άλογα...
Αυτές οι ζήλιες σου με κάνουν τούρμπο.
Θέλω παραλία!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Έχουμε ενδογενή παραγωγή....και μετά σου λέει βιάγκρα και πράσινα/μπλε άλογα...
Περιβόητο μέλος
ασ το στέκι και πήγαινε να φας μπόλικα καρύδια με μέλι
θα αναστενάξει η γειτονιά πάλι
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πάμε! Θα σε φωνάξω να βοηθήσεις άμα είναι γιατί περιμένω γκρουπάκι σήμερα!ε και εγώ τι λέω παλικάρι μου ;
ασ το στέκι και πήγαινε να φας μπόλικα καρύδια με μέλι
θα αναστενάξει η γειτονιά πάλι
Περιβόητο μέλος
Πάμε! Θα σε φωνάξω να βοηθήσεις άμα είναι γιατί περιμένω γκρουπάκι σήμερα!
όπως είπε κάποιος σοφός :
ώπα , σόδομα και γόμορα στο στέκι αγαπητοί συνφορουμίτες
το πράγμα βρωμάει , κλείστε τις μύτες
love_angel
Επιφανές μέλος
νομιζω οτι περασε η ωρα σας
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Νομίσματα.αγορια...
νομιζω οτι περασε η ωρα σας
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου κι εγω η ιδια σου ελεγα τη γνωμη μ για τις σημερινες φιλολογους στο μσν
Σ'εσενα δεν τα' λεγα? Πωωω αρχισα να ξεχναω, τεεεελεια
edit: γκρουπακι ακουω γιωργακη... κι μετα εμενα κραζεις οτι κανω οργια χαχα
Περιβόητο μέλος
είναι ένας παππούς στην γειτονιά μου , που οι γριές δεν κάθονται ούτε όταν σηκώνεται στο λεωφορείο και του δίνω το λάπτοπ να ομιλεί με θελκτικές κορασίδες
τι δλδ δεν παρεξηγήθηκες ; αμάν τίποτα δεν ζωντανεύει το στέκι τέτοιες ώρες
πάω να ποστάρω στο trash of the day κανέναν μότσαρτ
μπας και δούμε προκοπή
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πωωω αρχισα να ξεχναω, τεεεελεια
Αλτζχάιμερ το λέμε.
love_angel
Επιφανές μέλος
αυριο δινω βιοχημεια επαναληπτικη μπας και το περασω στις 9 το πρωι θελω να σηκωθω στις 5,30 για επαναληψη και ειμαι ακομα εδω!
μπαναρετε με σας λεω
το βρηκα! θα αυτομπαναριστω! ζντοινγκ!
Περιβόητο μέλος
αφιερωμένο στην αποπάνω
love_angel
Επιφανές μέλος
Περιβόητο μέλος
επίσης , να αυτομαστιγωθεί η βικ βικ και μετά να γράψει την εμπειρία της στο τόπικ <<αυτοτραυματισμός>> , να καθαιρεθεί από μοντερέιτορ και να επιβλέπει τις κρυάδες (αν είναι όντως κάτω -20 κελσίου να τις δέχεται) και να γίνει μοντ ο δεσμώτης για να δίνει μπόνους στους τρόλερ
τέλος ζητώ να γυρίσει ο ρεμπεσκές γιατί όλος ο γυναικείος πληθυσμός του στεκιού και γενικά του πλανήτη παίρνει πλέον ψυχοφάρμακα και περιμένει κοπλιμέντα μόνο από τον στάθη ψάλτη και τον σταμάτη γαρδέλη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.