Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε με λένε izi καλέ...

PHOTO-161.jpg
:mad:

Το πολύ-πολύ isssssssssssi :D:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CDάκο σε βρήκαν βολικό και σε πειράζουν;
Να σηκώσω τα μανίκια; :ropalo:
:baby:ναι , ναι ,όλα τα παιζάκια με κολοιδεύουνε σήμερα και παραφράζουνε τα παραφρασμένα μου , και δεν ασχολούνται ενώ σέλω να παίκσουμε , και παίζουνε ποδόσφαιρο τις σκέπσεις μου και είναι όλα κορίτσα , κανένα αγόρι να καθαρίσει για πάρτυ μου και μετά να με καλέσει και στο πάρτυ του να χορέπσουμε μακαρένα και να φάμε πιτσάκια και σπιτικό κέικ

π.σ.να σηκώσεις τα μανίκια;:confused:
μακρυμάνικα με 30 βαθμούς κελσίου ; χρήστος και απόστολος γλέτσος

π.σ.2 μουνλάιτ τελικά είσαι φιλόλογος γιατί έχω κάτι απορίες :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εχεις οντως φιλολογικες αποριες μπωρης να ροτισης κε μαινα:P

Γεια κι απο μενα ιΣι :)

Γεια σου ταίρι μου! :hehe:
(ρε τι πάθαμε)

ώπα , σόδομα και γόμορα στο στέκι αγαπητοί συνφορουμίτες
το πράγμα βρωμάει , κλείστε τις μύτες

αλήθεια μαντρού ;
εσύ ρε είσαι φοιτητόνι - δίχως παρεξήγηση , επειδή βλέπω κάθε μέρα φιλολογίνες οι περισσότερες να το πω έτσι ευγενικά κολλάνε το μικρόβιο της γνώσης αρκετά χρόνια μετά την σχολή . Φυσικά παντού από όλα έχει ο μπαξές , εσύ σε τι κατηγορία ανήκεις ; (έχω φίλες εκεί ε , δεν λέω κάτι υποτιμητικό και σε μας στο εμπ όσο είμαστε μηχανικοί άλλο τόσο είναι βλαξ ο ρεμπ και ο χάος παλιομοδίτης)

προτιμώ μουν - που είναι γριά και σοφή:pfff:

Ρε συ Γιώργο, πριν από 10 λεπτά σε σκεφτόμουν!! Πολλά χρόνια θα ζήσεις! :clapup:

:clapup:

μονο η izi ειναι εδω ζορζ???

καλα???!

:pfff:

Αυτές οι ζήλιες σου με κάνουν τούρμπο.

Θέλω παραλία! :(

:clapup:

Αυτές οι ζήλιες σου με κάνουν τούρμπο.

Θέλω παραλία! :(
και μετά σου λέει βιάγκρα και πράσινα/μπλε άλογα...:book:

ε και εγώ τι λέω παλικάρι μου ;
ασ το στέκι και πήγαινε να φας μπόλικα καρύδια με μέλι

θα αναστενάξει η γειτονιά πάλι

ε και εγώ τι λέω παλικάρι μου ;
ασ το στέκι και πήγαινε να φας μπόλικα καρύδια με μέλι

θα αναστενάξει η γειτονιά πάλι
Πάμε! :D Θα σε φωνάξω να βοηθήσεις άμα είναι γιατί περιμένω γκρουπάκι σήμερα! :clapup:

Πάμε! :D Θα σε φωνάξω να βοηθήσεις άμα είναι γιατί περιμένω γκρουπάκι σήμερα! :clapup:

όπως είπε κάποιος σοφός :

ώπα , σόδομα και γόμορα στο στέκι αγαπητοί συνφορουμίτες
το πράγμα βρωμάει , κλείστε τις μύτες

αγορια...
νομιζω οτι περασε η ωρα σας:P

Δεν παρεξηγω βρε sid, αλιμονο
Αφου κι εγω η ιδια σου ελεγα τη γνωμη μ για τις σημερινες φιλολογους στο μσν:whistle:
Σ'εσενα δεν τα' λεγα? Πωωω αρχισα να ξεχναω, τεεεελεια

edit: γκρουπακι ακουω γιωργακη... κι μετα εμενα κραζεις οτι κανω οργια χαχα

Τελευταία επεξεργασία:
όχι ρε σύ , δεν γράφω εγώ στο μσν μου
είναι ένας παππούς στην γειτονιά μου , που οι γριές δεν κάθονται ούτε όταν σηκώνεται στο λεωφορείο και του δίνω το λάπτοπ να ομιλεί με θελκτικές κορασίδες

τι δλδ δεν παρεξηγήθηκες ; αμάν τίποτα δεν ζωντανεύει το στέκι τέτοιες ώρες
πάω να ποστάρω στο trash of the day κανέναν μότσαρτ

μπας και δούμε προκοπή

διωξτε με καποιος, διωξτε με σας λεω!!!

αυριο δινω βιοχημεια επαναληπτικη μπας και το περασω στις 9 το πρωι θελω να σηκωθω στις 5,30 για επαναληψη και ειμαι ακομα εδω!:hypno::hypno:

μπαναρετε με σας λεω:P

το βρηκα! θα αυτομπαναριστω! ζντοινγκ! :blink::verymad:

αφιερωμένο στην αποπάνω

μιλησε και η πορδη:P

ζητώ από την ομάδα συντονιστών να αποσυρθεί το αποπάνω μύνημα ως προσβολή προς την προσωπικότητα μου . Οι δικηγόροι μου θα κινηθούνε νομικά , θα κάνω μύνηση για ψυχική οδύνη , μια με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων , μια με σκορδόψωμο και μια με από όλα εκτός από τσατσίκι

επίσης , να αυτομαστιγωθεί η βικ βικ και μετά να γράψει την εμπειρία της στο τόπικ <<αυτοτραυματισμός>> , να καθαιρεθεί από μοντερέιτορ και να επιβλέπει τις κρυάδες (αν είναι όντως κάτω -20 κελσίου να τις δέχεται) και να γίνει μοντ ο δεσμώτης για να δίνει μπόνους στους τρόλερ

τέλος ζητώ να γυρίσει ο ρεμπεσκές γιατί όλος ο γυναικείος πληθυσμός του στεκιού και γενικά του πλανήτη παίρνει πλέον ψυχοφάρμακα και περιμένει κοπλιμέντα μόνο από τον στάθη ψάλτη και τον σταμάτη γαρδέλη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back