Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Για να ποζάρει πολύ με παίδεψε!
Μπα... πριζόνι είμαι.
Εσύ τι ΘΑ είσαι με το καλό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πς. καλά αν πάρεις απλά μην πάρεις τις λίλα- τις θέλω. ΟΛΕΣ :X
Έχετε λίλα;
Εγώ πρέπει να τρέχω σε σούπερ μάρκετ γμτ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Το περιστέρη 1 ή 2;
Για να ποζάρει πολύ με παίδεψε!
Μπα... πριζόνι είμαι.
Εσύ τι ΘΑ είσαι με το καλό;
Το τρίτο περιστέρι απ'το τέλος...
Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι θα είμαι.
Ελπίζω "Εσωτερική αρχιτέκτονας, Διακοσμήτρια και Σχεδιάστρια αντικειμένων"
Όνομα σχολής τώρα είναι αυτό
kalypso
Περιβόητο μέλος
Έχετε λίλα;
Εγώ πρέπει να τρέχω σε σούπερ μάρκετ γμτ.
Ναι έχουμε!!
Άσε ρε Καλυψούδα. Σ' αυτό το κυλικείο δεν βρίσκω τυρόπιτες πάντως... ποτέ. Μα πού χάνονται, φτερά έχουν;
Ε αμα πας μετά τις 10.30 έχουν φύγει
"είναι πολλοί οι Μηχανολόγοι Ζωρζ" ;p
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ Καλυψούδι πού τριγυρνάς αυτόν τον καιρό;
moonlight
Διάσημο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
λοιπον πειτε μου καλα μου φιλαρακια ποσο ρεζιλι μπορει να γινει καποιος αν παρει μαζι του εκει που θα μεινει για σαββατοκυριακο τα δημητριακα που τρωει γιατι ξερει οτι δεν θα εχει στο σπιτι που θα παει... αν θα ειναι λιγο ρεζηλι τοτε οκ αν θα ειναι πολυ πειτε το να μην το κανω
"Ελα μουνλαϊτ, θα φας πρωινο; Εχουμε ετοιμασει"
"Ε, ενταξει εχω φερει κατι δημητριακα απ'το σπιτι μου. Ειμαι οκ. Γαλα εχει;"
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν όμως είναι π.χ. η κακίστρω πεθερά ή η στριμένη κουνιάδα, ε... άσ' το καλύτερα! Δεν θα πάθεις και τίποτα αν μείνεις 1-2 πρωινά χωρίς τα δημητριακά σου.
moonlight
Διάσημο μέλος
κολληταρια ειναι φυσικα και αυτοι ολοι τους την βγαζουνε νηστικοι τα καθαρματα μονο εγω πρεπει να σηκωστω να φαω γιατι αλλιως το στομαχακι θα ποναει
σκεψου να πας σε σπιτι με τους ανθρωπους να κανουν πρωινο και συ παραμασχαλα τα δημητριακα χαχαχαχαχαχα
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Το σκεφτηκες τρεις μερες μακρια απ'τα δημητριακα σου;
moonlight
Διάσημο μέλος
Να τα παρεις, αν τα αγαπας τοσο πολυ.
Το σκεφτηκες τρεις μερες μακρια απ'τα δημητριακα σου;
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ 37,7% έναντι 30,6% του ΝΔ προβλέπει το exit poll της Κάπα Research για το in.gr και Το Βήμα, με επεξεργασία του 70% του δείγματος. Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 9%. Ενισχυμένος ο ΛΑΟΣ με 6,4%. Στο 5,5% ο ΣΥΡΙΖΑ και 5,1% οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Καταγγέλλω την ύπουλη προσπάθεια Πασόκων και Νεοδημοκρατών, οικολόγων, χορτοφάγων υποκριτών, εθνικοσοσιαλιστών λαϊκιστών και μονολιθικών κομμουνιστών να απαξιώσουν το μοναδικό κίνημα που μπορεί να φέρει ένα νέο άνεμο ανατροπής στα ήδη οπισθοδρομικά πρότυπα που έχουν πλέον δοκιμαστεί και αποτύχει.
Σύντροφοι, τίποτα δεν χάθηκε ακόμα!
Στις εθνικές εκλογές στηρίξτε μαζικά με την ψήφο σας "Κυνηγούς και ψαράδες."
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για τους Έλληνες που θέλουν να είναι περήφανοι και χορτάτοι.
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για μια Ελλάδα ευρωπαϊκή, χωρίς φραγμούς κι ενοχές.
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για την ελεύθερη απόλαυση της μπεκάτσας και της πέρδικας, της πέστροφας και του Ροφού.
Γροθιά στο κατεστημένο!
πάω να φάω τώρα...
borat
Επιφανές μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ? Πως και ξεμεινες Αθηνα?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καταγγέλλω την ύπουλη προσπάθεια Πασόκων και Νεοδημοκρατών, οικολόγων, χορτοφάγων υποκριτών, εθνικοσοσιαλιστών λαϊκιστών και μονολιθικών κομμουνιστών να απαξιώσουν το μοναδικό κίνημα που μπορεί να φέρει ένα νέο άνεμο ανατροπής στα ήδη οπισθοδρομικά πρότυπα που έχουν πλέον δοκιμαστεί και αποτύχει.
Σύντροφοι, τίποτα δεν χάθηκε ακόμα!
Στις εθνικές εκλογές στηρίξτε μαζικά με την ψήφο σας "Κυνηγούς και ψαράδες."
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για τους Έλληνες που θέλουν να είναι περήφανοι και χορτάτοι.
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για μια Ελλάδα ευρωπαϊκή, χωρίς φραγμούς κι ενοχές.
"ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ"
για την ελεύθερη απόλαυση της μπεκάτσας και της πέρδικας, της πέστροφας και του Ροφού.
Γροθιά στο κατεστημένο!
πάω να φάω τώρα...
Πλάκα πλάκα πάλι καλά που έχω τον φάδερ που κυνηγάει και χτυπάει κανα λαγό κανα γουρούνι και κόβουμε κάμποσο κρεατάκι και μου στέλνουν!
Πόσο πήγαν οι Κυνηγοί;
borat
Επιφανές μέλος
Και εγώ τσάκισα 2 κεμπάπ μόλις τώρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.