Καψουροτράγουδα

Τα καλύτερα καψουροτράγουδα είναι τα πιο ελλεεινά σκυλάδικα. Άλλωστε τι την θέλεις την ποιότητα όταν πονάς, είσαι τύφλα και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου;

Δανεισμένα στα γρήγορα από το Βιετνάμ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ημέρα όμως ξεραίνομαι κανονικά! :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Εντάξει, γι αυτό και μόνο το άσμα η Αγγελική αξίζει τον σεβασμό μας :worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
τι να το κανω που μου εδωσες πολλα
μια νυχτα ζορικη τα πηρες ολα πισω
εσυ ησουν παντοτε αυτη που δε τολμα
και γω αυτους που θελω ολα να τα ζησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Να μη το πιω θεε μου ετουτο το ποτηρι
μη ξημερωσει αφου πια δε μαγαπας
ποτε δε μου κανες κανενα μου χατιρι
δεν ησουν ερωτας εσυ ησουν γολγοθας

Τελευταία επεξεργασία:

θα μπορούσα άνετα να φανταστώ στη θέση της Angelique. την....Αλίκη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?v=CGyk7p-pSc8

το αφιερώνω σε κάποιον που ναι μεν δεν μπορεί να δει ότι γράφω αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα με σκέφτεται όπως κι εγώ:)

Τελευταία επεξεργασία:
Μπορεί οι στίχοι να μη..συνάδουν με την εικόνα αλλά ποιος νοιάζεται :P

Υγ αφιερωμένο στον Φώτη, που κοντεύει να ξεχάσει την Ελλάδα :music:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλενάδα, με καταλαβαίνεις μουσικά και όχι μόνο απόλυτα :music:
Υγ :-*

Ας το ανεβάσουμε λοιπόν (το τραγούδι) :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back