Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
14-08-23
09:21
Καλοκαιράκι είναι, καλή μου @Aleksa, Αύγουστος...άλλαξε το πρόγραμμά μου. Μπορεί εσύ να πόσταρες στις 00.30, περίπου...εγώ ήρθα πρωί πρωί...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
14-08-23
09:24
Είμαι και του πρωινού....
και του μεταμεσονύχτιου.
και του μεταμεσονύχτιου.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
14-08-23
09:41
Καζαντζίδη άκουγα κι εγώ (είπαμε, αλλάζουν τελείως τ΄ ακούσματά του, κατά καιρούς...)...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
03-09-23
16:20
(πού το ξέθαψα... )
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,318 μηνύματα.
24-12-23
01:28
Disco βραδιά απόψε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,318 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
17-01-24
10:53
Μια μίξη φωνή Ξυλούρη - Μητροπάνου
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.