Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2010 στις 13:02 Ο Δεσμώτης έγραψε: #321 19-11-10 13:02 Χαλάλι σου https://www.youtube.com/watch?v=LqGjer6TW_8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:13 Η love_angel: #322 02-12-10 01:13 Φίλα με για όλη τη βραδυά...♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:40 Ο Πατρεύς έγραψε: #323 17-12-10 16:40 Και τώρα, δεύτερα χέρια σ'αγκαλιάζουνε, δεύτερα χείλη σε φιλάνε... Σ.σ.: Αφιερωμένο στη love-angel που ξέρω ότι έχει αδυναμία στο Σφακιανάκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:02 Η venividivici: #324 17-12-10 23:02 Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω κι άσπρα φορώ όταν πενθώ να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω και κάνω πως δε σ' αγαπώ Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου και κολλητή μου η μοναξιά Μα είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω λέω θα πάρω τα βουνά λέω θα τρελαθώ και απαιτώ να 'ρθεις ξανά και απαιτώ να σ' έχω έστω και για μια φορά πριν να σκοτωθώ Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία κόντρα πηγαίνω στον καιρό και βάζω την καρδιά μου τιμωρία αν καταλάβω πως πονώ Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια λέξη για σένανε καμιά το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια και με ξυπνάει η ερημιά Είναι κάτι δειλινά στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:17 Η EliPat έγραψε: #325 17-12-10 23:17 Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαλάλι σου https://www.youtube.com/watch?v=LqGjer6TW_8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:13 Η love_angel: #322 02-12-10 01:13 Φίλα με για όλη τη βραδυά...♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:40 Ο Πατρεύς έγραψε: #323 17-12-10 16:40 Και τώρα, δεύτερα χέρια σ'αγκαλιάζουνε, δεύτερα χείλη σε φιλάνε... Σ.σ.: Αφιερωμένο στη love-angel που ξέρω ότι έχει αδυναμία στο Σφακιανάκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:02 Η venividivici: #324 17-12-10 23:02 Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω κι άσπρα φορώ όταν πενθώ να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω και κάνω πως δε σ' αγαπώ Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου και κολλητή μου η μοναξιά Μα είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω λέω θα πάρω τα βουνά λέω θα τρελαθώ και απαιτώ να 'ρθεις ξανά και απαιτώ να σ' έχω έστω και για μια φορά πριν να σκοτωθώ Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία κόντρα πηγαίνω στον καιρό και βάζω την καρδιά μου τιμωρία αν καταλάβω πως πονώ Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια λέξη για σένανε καμιά το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια και με ξυπνάει η ερημιά Είναι κάτι δειλινά στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:17 Η EliPat έγραψε: #325 17-12-10 23:17 Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλα με για όλη τη βραδυά...♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:40 Ο Πατρεύς έγραψε: #323 17-12-10 16:40 Και τώρα, δεύτερα χέρια σ'αγκαλιάζουνε, δεύτερα χείλη σε φιλάνε... Σ.σ.: Αφιερωμένο στη love-angel που ξέρω ότι έχει αδυναμία στο Σφακιανάκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:02 Η venividivici: #324 17-12-10 23:02 Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω κι άσπρα φορώ όταν πενθώ να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω και κάνω πως δε σ' αγαπώ Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου και κολλητή μου η μοναξιά Μα είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω λέω θα πάρω τα βουνά λέω θα τρελαθώ και απαιτώ να 'ρθεις ξανά και απαιτώ να σ' έχω έστω και για μια φορά πριν να σκοτωθώ Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία κόντρα πηγαίνω στον καιρό και βάζω την καρδιά μου τιμωρία αν καταλάβω πως πονώ Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια λέξη για σένανε καμιά το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια και με ξυπνάει η ερημιά Είναι κάτι δειλινά στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:17 Η EliPat έγραψε: #325 17-12-10 23:17 Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τώρα, δεύτερα χέρια σ'αγκαλιάζουνε, δεύτερα χείλη σε φιλάνε... Σ.σ.: Αφιερωμένο στη love-angel που ξέρω ότι έχει αδυναμία στο Σφακιανάκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:02 Η venividivici: #324 17-12-10 23:02 Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω κι άσπρα φορώ όταν πενθώ να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω και κάνω πως δε σ' αγαπώ Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου και κολλητή μου η μοναξιά Μα είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω λέω θα πάρω τα βουνά λέω θα τρελαθώ και απαιτώ να 'ρθεις ξανά και απαιτώ να σ' έχω έστω και για μια φορά πριν να σκοτωθώ Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία κόντρα πηγαίνω στον καιρό και βάζω την καρδιά μου τιμωρία αν καταλάβω πως πονώ Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια λέξη για σένανε καμιά το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια και με ξυπνάει η ερημιά Είναι κάτι δειλινά στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:17 Η EliPat έγραψε: #325 17-12-10 23:17 Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω κι άσπρα φορώ όταν πενθώ να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω και κάνω πως δε σ' αγαπώ Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου και κολλητή μου η μοναξιά Μα είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω λέω θα πάρω τα βουνά λέω θα τρελαθώ και απαιτώ να 'ρθεις ξανά και απαιτώ να σ' έχω έστω και για μια φορά πριν να σκοτωθώ Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία κόντρα πηγαίνω στον καιρό και βάζω την καρδιά μου τιμωρία αν καταλάβω πως πονώ Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια λέξη για σένανε καμιά το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια και με ξυπνάει η ερημιά Είναι κάτι δειλινά στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:17 Η EliPat έγραψε: #325 17-12-10 23:17 Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χάρις Αλεξίου-Όλα σε θυμίζουν Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά σαν να περιμένουν κι αυτά μαζί μ εμένα νά ρθεις κι ας χαράξει για στερνή φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά. Όλα σε θυμίζουν, κι οι πιο καλοί μας φίλοι. Άλλος στην ταβέρνα, άλλος σινεμά. Μόνη μου διαβάζω το γράμμα που χες στείλει πριν να φιληθούμε πρώτη μας φορά. Όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει σαν ένα τραγούδι που λέγαμε κι οι δυο, πρόσωπα και λόγια και τ όνειρο που τρίζει, σαν θα ξημερώσει τι θα ν αληθινό. Όλα σε θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά σου, καθημερινά.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:25 Η EliPat έγραψε: #326 17-12-10 23:25 Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ανάβω με τσιγάρα... θα σβήνω με ποτά... τώρα που πήρα τη λαχτάρα στάχτη να γίνουν όλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:52 Η EliPat έγραψε: #327 22-12-10 13:52 Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα ʽδωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ γι αυτό και στα ʽδωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:28 Ο Πατρεύς έγραψε: #328 29-01-11 00:28 Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα μικρό αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό συγκρότημα «Παίδες εν τάξει» που μαζί τα «Παιδιά από την Πάτρα» και την «Οπισθοδρομική κομπανία» αποτελούσαν τα τρία συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του '80 και του '90... Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας... Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα... Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό... Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο... (ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες ) Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:04 Ο Πατρεύς έγραψε: #329 23-02-11 15:04 Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με πειράζει που δε μ'αγαπάς Κι άλλον έχεις μέσα στο μυαλό σου Με πειράζει που δε μου μιλάς Που δεν έχω το τηλέφωνό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Η EliPat έγραψε: #330 23-02-11 17:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 19:43 Η love_angel: #331 08-05-11 19:43 https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=Z3ttGW7-gRQ&feature=related δωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:15 Η Alessandra: #332 08-05-11 20:15 Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2011 ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλείσε φώτα κλείσε μάτια - Άντζελα δημητρίου https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related (Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ) Τούτο είναι καλύτερο Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U Και το ανυπέρβλητο Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 8 Μαΐου 2011 στις 20:24 Η ShatteredIce: #333 08-05-11 20:24 Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε βλέπω στο ποτήρι μου, και πίνοντας σε πίνω... Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:15 Ο Πατρεύς έγραψε: #334 12-05-11 20:15 Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962) Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:29 Η marina289: #335 12-05-11 20:29 φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φοβερόόόό!!!! αυτά τα μάτια-άντζελα αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:15 Η Alessandra: #336 12-05-11 21:15 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού. https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 14:54 Η Alessandra: #337 15-05-11 14:54 Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν κλαίω για τώρα - Άκης Πάνου, Βίκυ Μοσχολιού https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 19:59 Η Alessandra: #338 15-05-11 19:59 Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρώτη φορά- Ρένα Κουμιώτη Δώωωσεε. https://www.youtube.com/watch?v=W6N7NQH8xVQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 20:45 Η *Maria (^_^)*: #339 15-05-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις: Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι) Click για ανάπτυξη... Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 16 Μαΐου 2011 στις 00:35 Η love_angel: #340 16-05-11 00:35 Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σήκω και φύγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.