Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σ.σ.: Αφιερωμένο στη love-angel που ξέρω ότι έχει αδυναμία στο Σφακιανάκη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
κι άσπρα φορώ όταν πενθώ
να με λυπούνται οι άλλοι δεν το πάω
και κάνω πως δε σ' αγαπώ
Δεν ταίριαξα στις λογικές του κόσμου
δεν μ' είχε η αγάπη στα δεξιά
καλύτερός μου φίλος ο εαυτός μου
και κολλητή μου η μοναξιά
Μα είναι κάτι δειλινά
που άλλο δεν αντέχω
λέω θα πάρω τα βουνά
λέω θα τρελαθώ
και απαιτώ να 'ρθεις ξανά
και απαιτώ να σ' έχω
έστω και για μια φορά
πριν να σκοτωθώ
Εγώ είμαι μυστήρια ιστορία
κόντρα πηγαίνω στον καιρό
και βάζω την καρδιά μου τιμωρία
αν καταλάβω πως πονώ
Κομμάτια κι αν με κάνει η ορφάνια
λέξη για σένανε καμιά
το βράδυ με κοιμίζει η περηφάνια
και με ξυπνάει η ερημιά
Είναι κάτι δειλινά
στίχοι Σώτια Τσώτου μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος
τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος
EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος
EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος
EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Γνήσια καψουροτράγουδα τα οποία βέβαια εκτός από τις «δύσκολες στιγμές», που λέει κι η Νατάσα, συντρόφευαν και συντροφεύουν τα γλέντια μας...
Μη φεύγεις γιατί αύριο θά 'ναι αργά να διώξεις την πίκρα...
Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ
Πάτρα-Ελευσίνα με φοιτητικό, μίσο μπουκάλι βότκα και πάσο δανεικό... Και με φωνάζουν θύμα στο Μαθηματικό...
Γι' αυτό σου λέω, σου λέω φίλε Θάνο ποτέ μην μπλέξεις, μην μπλέξεις με τη Σάμο...
(ας μην παρεξηγηθούν τυχόν Σαμιώτισσες )
Εγώ ανήφορο κι εσύ κατήφορο ώσπου μια μέρα με πείσμα αγάπη μου τη βάρκα ρίξαμε πάνω σε ξέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=NtNJyA00WgU&feature=related
(Δεν με αρέσει, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό )
Τούτο είναι καλύτερο
Παράνομη μου αγάπη-Ρίτα Σακελλαρίου
https://www.youtube.com/watch?v=Tae_X0ZX_7U
Και το ανυπέρβλητο
Σώσε με, (δόσμου να πιω το δηλητήριο) - Ρίτα Σακελλαρίου
https://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Και όταν τελειώσει το ποτό... δεν ξέρω τι θα γίνω...!!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι)
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς
Α΄ εκτέλεση με τον ανυπέρβλητο Στέλιο Καζαντζίδη και την εκπληκτική Μαρινέλλα (1962)
Μια πολύ όμορφη εκτέλεση με το Γιάννη Πουλόπουλο
Μια σπάνια εκτέλεση σε τηλεοπτική εκπομπή με το Γιώργο Νταλάρα τον οποίο συνοδεύει ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας
Με τη Χαρούλα Αλεξίου σε ζωντανή ηχογράφηση
Μια πιο «νέα» προσέγγιση με το Νότη Σφακιανάκη
Με τον έντονα «Καζαντζιδικό» Πασχάλη Τερζή
Και τέλος με το Θέμη Αδαμαντίδη
Προσωπικά, από αυτές τις εκτελέσεις θεωρώ ως την καλύτερη την πρώτη με τον Καζαντζίδη ενώ μετά βάζω αυτή της Αλεξίου και τρίτη αυτή του Αδαμαντίδη. Χωρίς βέβαια να πω ότι δε μου αρέσουν και οι άλλες. Και του Σφακιανάκη είναι ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα τραγούδι που έχει επανεκτελεσθεί πολλές φορές χωρίς να κακοποιηθεί ευτυχώς...
marina289
Δραστήριο μέλος
αχ τί τραγούδι, αχ,αχ,αχ!!!Για πολύ κόψιμο φλέβας.... κατερινάρα στανισάρα-μυστικέ μου έρωτα
το προτιμώ από πάριο (πρώτη εκτέλεση καζατζίδης) ωωωωωωωχχχχχ.... ααααχχχ....βαααχχχ!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=rqDJoATIh34&feature=related
Alessandra
Διάσημο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα καψουροτράγουδο από τα παλιά το οποίο γνώρισε και πολλές επανεκτελέσεις:
Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει (όποια και νά 'σαι)
Τραγουδάρα!!!!!!!!!!!!!!
love_angel
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.