xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2006 στις 02:31 Η xristinaki: #21 17-06-06 02:31 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2006 στις 02:47 Η Corpse Bride: #22 17-06-06 02:47 Καστρα οεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 13:26 Η evi_zoi έγραψε: #23 21-06-10 13:26 Αν και δεν μένω Σαλονίκη,είναι λίγο ατυπο το θέμα αλλά είπα να πάρω μέρος και εγω.... Οπότε... Mενεμένη σε λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Η elena_mel: #24 17-08-12 18:59 Κατ'αρχας γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! Επέλεξα να "ανοίξω" το πρωτο μου αυτο θέμα με σκοπο να γνωριστούμε κατ αρχας απο δω,ηλεκτρονικα, με ολους τους συντοπίτες,να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας και στο μελλον αν (ξανα)κανονιστεί καποια συναντηση να ειναι πιο ευκολη! Φοιτητες,φοιτητριες,μαθητες,μαθήτριες και καθες λογής Σαλονκιά/ιός ενωθειτεεεε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Η rootbreaker: #25 17-08-12 19:01 κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2006 στις 02:47 Η Corpse Bride: #22 17-06-06 02:47 Καστρα οεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 13:26 Η evi_zoi έγραψε: #23 21-06-10 13:26 Αν και δεν μένω Σαλονίκη,είναι λίγο ατυπο το θέμα αλλά είπα να πάρω μέρος και εγω.... Οπότε... Mενεμένη σε λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Η elena_mel: #24 17-08-12 18:59 Κατ'αρχας γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! Επέλεξα να "ανοίξω" το πρωτο μου αυτο θέμα με σκοπο να γνωριστούμε κατ αρχας απο δω,ηλεκτρονικα, με ολους τους συντοπίτες,να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας και στο μελλον αν (ξανα)κανονιστεί καποια συναντηση να ειναι πιο ευκολη! Φοιτητες,φοιτητριες,μαθητες,μαθήτριες και καθες λογής Σαλονκιά/ιός ενωθειτεεεε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Η rootbreaker: #25 17-08-12 19:01 κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καστρα οεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 13:26 Η evi_zoi έγραψε: #23 21-06-10 13:26 Αν και δεν μένω Σαλονίκη,είναι λίγο ατυπο το θέμα αλλά είπα να πάρω μέρος και εγω.... Οπότε... Mενεμένη σε λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Η elena_mel: #24 17-08-12 18:59 Κατ'αρχας γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! Επέλεξα να "ανοίξω" το πρωτο μου αυτο θέμα με σκοπο να γνωριστούμε κατ αρχας απο δω,ηλεκτρονικα, με ολους τους συντοπίτες,να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας και στο μελλον αν (ξανα)κανονιστεί καποια συναντηση να ειναι πιο ευκολη! Φοιτητες,φοιτητριες,μαθητες,μαθήτριες και καθες λογής Σαλονκιά/ιός ενωθειτεεεε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Η rootbreaker: #25 17-08-12 19:01 κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν μένω Σαλονίκη,είναι λίγο ατυπο το θέμα αλλά είπα να πάρω μέρος και εγω.... Οπότε... Mενεμένη σε λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Η elena_mel: #24 17-08-12 18:59 Κατ'αρχας γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! Επέλεξα να "ανοίξω" το πρωτο μου αυτο θέμα με σκοπο να γνωριστούμε κατ αρχας απο δω,ηλεκτρονικα, με ολους τους συντοπίτες,να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας και στο μελλον αν (ξανα)κανονιστεί καποια συναντηση να ειναι πιο ευκολη! Φοιτητες,φοιτητριες,μαθητες,μαθήτριες και καθες λογής Σαλονκιά/ιός ενωθειτεεεε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Η rootbreaker: #25 17-08-12 19:01 κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ'αρχας γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! Επέλεξα να "ανοίξω" το πρωτο μου αυτο θέμα με σκοπο να γνωριστούμε κατ αρχας απο δω,ηλεκτρονικα, με ολους τους συντοπίτες,να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας και στο μελλον αν (ξανα)κανονιστεί καποια συναντηση να ειναι πιο ευκολη! Φοιτητες,φοιτητριες,μαθητες,μαθήτριες και καθες λογής Σαλονκιά/ιός ενωθειτεεεε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Η rootbreaker: #25 17-08-12 19:01 κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Ο Guest 209912: #26 17-08-12 19:02 Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ Σαλονίκη μένω, οι υπόλοιποι να μετακομίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:03 Η Pequeño έγραψε: #27 17-08-12 19:03 Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Η Darkness έγραψε: #28 17-08-12 19:05 Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ της Χαλκιδικής μπορώ να περάσω; Α και στέκια δεν ξέρω φυσικά. Τον Σερραίο ξέρω μόνο κει στην Αριστοτέλους κάπου γιατί ο μόνος λόγος μου μέχρι τώρα για να έρχομαι Θεσσαλονίκη ήταν τα ψώνια και το πρωί μια μπουγάτσα στον Σερραίο επιβάλλεται. Τα υπόλοιπα περιμένω να μου τα μάθουν. Και καλώς ήρθες κι εσύ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:07 Η Darkness έγραψε: #29 17-08-12 19:07 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Να κάτσετε στα αυγά σας κυρά rootbreaker. Τόσους και τόσους έχουμε από τα μέρη σου μη θες να μας πάρεις και την Σαλλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Ο αορ έγραψε: #30 17-08-12 20:34 Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεελα ρε δικε μου.Τι με λες τωρα?μπραααβο,μπρααααααβο.....Εδω θεσσαλονικη και εμεις !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 22:53 Ο Monte Cristo: #31 17-08-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena_mel: να ανταλαξουμε γνωμες και στέκια της πολης μας Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Για πες κάνα καλό στέκι στην πόλη... Κατά προτίμηση εκτός κέντρου, τα έχουμε φάει στην μάπα όλα Και καλωσήλθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 23:53 Ο Jason Del Piero: #32 17-08-12 23:53 Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:55 Ο αορ έγραψε: #33 18-08-12 00:55 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... ΧΑΑΧΧΑΧΑ .Ειστε καταδικασμενοι να μεινετε μονοι σας στην κολαση του εαυτου σας Περα απ την πλακα! Ρουτ σε περιμενουμε στα μερη μας!!! καλεσμενηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 01:16 Ο Devian έγραψε: #34 18-08-12 01:16 να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να κλείσουμε για κανα καφέ αμα είναι:Ρ έτσι στα χαλλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_mel Νεοφερμένο μέλος Η elena_mel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η elena_mel: #35 18-08-12 11:57 Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ρε σεις!Να κανονισουμε ετσι για κανενα 2ωρο παρασκευης η σαββατου ετσι χαλαρά!Αλλα να μαζευτούμε καλεεε πρωτααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:29 Ο Zed έγραψε: #36 18-08-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rootbreaker: κ εμεις οι υπολοιποι τι θ απογινουμε ; Click για ανάπτυξη... Σιγά ρε Βόλος, εδώ εμείς είχαμε σηκωθεί από Αθήνα και τους κανονίσαμε meeting... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η Θάλεια έγραψε: #37 18-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Ναι ρε Σαλλονικάρα!!!Λοιπόν προτάσεις για καλή μπυραρία εκτός από λαδάδικα που είναι τα γνωστά....και κανα μαγαζάκι με χαλαρή ελληνική μουσική(alternative) Click για ανάπτυξη... Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:55 Η Rainbow Blues: #38 18-08-12 12:55 Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kι εγώ Σαλλονικιά είμαι. Γέννημα θρέμα που λένε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Jason Del Piero: #39 18-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μπυραρία θες; Καφωδείο Ελληνικό. Έχει άπειρες μπύρες, έχει ρίξει και τιμές, κάνουν και Live (ντάξει, περισσότερο το χειμώνα). Πολύ ωραίο μέρος. Click για ανάπτυξη... Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Θάλεια έγραψε: #40 18-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Jason Del Piero: Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά! Click για ανάπτυξη... Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.