Θεσσαλονικείς ενωθείτε!!!

Σε ποια περιοχή μένετε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    19
Το νερό που καίει; Δεν βλέπει θάλασσα αλλά κάνεις ένα τσουπ και είσαι εκεί.

Επίσης καλό!Πάντα είναι full.....δεν βρίσκεις τραπέζι μετά τις 8....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό σαν μαγαζί αλλά δεν με τρελαίνει(εκτός απο τις τιμές του που είναι αρκετά καλές)...και Βαλαωρίτου και έτσι, γενικά είναι καλά στέκια αλλά ψάχνουμε και κάτι καινούριο!Κάτι προς θάλασσα μεριά!

Για στέκι νομίζω ότι κάνει, σαν μαγαζί δίνει μια τέτοια αίσθηση (διακόσμηση, περιοχή, μουσική κλπ)
Για να απολαύσεις θάλασσα, νομίζω ότι το κατάλληλο μέρος είναι το μπαξέ τσιφλίκι. Πέφτει όμως μακριά. Άσε που η θάλασσα πάει συνήθως με τσίπουρο/κρασί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Ε'Ε'Ε'Ελα μη χανοοοομαστεεεε!!!!!!!!!

Απανταχού Θεσσαλονικείς ενωθείτε και βοηθείστε τον Sourgelee στο μεταπτυχιακό του!!!

https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=3312425#post3312425

Για πειτε κανα καλο μπιλιαρδαδικο/ροκαδικο/μπαρακι
*(οχι μπαρακια που κλαμπιζουν, ΜΠΑΡΑΚΙΑ που το εκπροσωπουν 80s φαση κ ROCK N ROLLA)
Whuzzzzzzzz

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δύσκολα θα βρεις κάτι καλό, ίσως σε περιοχές εκτός κέντρου. Και σε κάνα eightball, αν έχει κάποιο καλό live.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μένω έξω από τη Θεσσαλονίκη και δεν κατεβαίνω συχνά κάτω αλλά μου αρέσει πολύ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back