Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:09 Η Oralee έγραψε: #1 17-04-07 21:09 ..να ανέβει το κάρμα μου! (εδώ γράφουμε τι θέλουμε ΤΩΡΑ!!) (έψαξα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.. αν υπάρχει ξέρετε τι να κάνετε! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:14 Η Corpse Bride: #2 17-04-07 21:14 σοκολατααα (τι καλα που προνοησα και δεν εχω μες στο σπιτι ομως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η Oralee έγραψε: #3 17-04-07 21:16 ... να ανέβει το κάρμα μου λέω! (ψηφίστε ντε, τσάμπα το λέω; ) Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Ο Γιώργος έγραψε: #4 17-04-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Click για ανάπτυξη... Αρχικά έλεγα αυτό... https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=574 Έλεγε "τι θα θέλατε τώρα;" Αλλά μόλις πόσταρα είδα το ποστ της Κατερίνας και είπα "μπααα, λάθος κάνω " και τ' άνοιξα αμέσως. Σόρρυ για το μπέρδεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #5 17-04-07 21:20 ..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
..να ανέβει το κάρμα μου! (εδώ γράφουμε τι θέλουμε ΤΩΡΑ!!) (έψαξα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.. αν υπάρχει ξέρετε τι να κάνετε! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:14 Η Corpse Bride: #2 17-04-07 21:14 σοκολατααα (τι καλα που προνοησα και δεν εχω μες στο σπιτι ομως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η Oralee έγραψε: #3 17-04-07 21:16 ... να ανέβει το κάρμα μου λέω! (ψηφίστε ντε, τσάμπα το λέω; ) Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Ο Γιώργος έγραψε: #4 17-04-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Click για ανάπτυξη... Αρχικά έλεγα αυτό... https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=574 Έλεγε "τι θα θέλατε τώρα;" Αλλά μόλις πόσταρα είδα το ποστ της Κατερίνας και είπα "μπααα, λάθος κάνω " και τ' άνοιξα αμέσως. Σόρρυ για το μπέρδεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #5 17-04-07 21:20 ..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοκολατααα (τι καλα που προνοησα και δεν εχω μες στο σπιτι ομως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η Oralee έγραψε: #3 17-04-07 21:16 ... να ανέβει το κάρμα μου λέω! (ψηφίστε ντε, τσάμπα το λέω; ) Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Ο Γιώργος έγραψε: #4 17-04-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Click για ανάπτυξη... Αρχικά έλεγα αυτό... https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=574 Έλεγε "τι θα θέλατε τώρα;" Αλλά μόλις πόσταρα είδα το ποστ της Κατερίνας και είπα "μπααα, λάθος κάνω " και τ' άνοιξα αμέσως. Σόρρυ για το μπέρδεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #5 17-04-07 21:20 ..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... να ανέβει το κάρμα μου λέω! (ψηφίστε ντε, τσάμπα το λέω; ) Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Ο Γιώργος έγραψε: #4 17-04-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Click για ανάπτυξη... Αρχικά έλεγα αυτό... https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=574 Έλεγε "τι θα θέλατε τώρα;" Αλλά μόλις πόσταρα είδα το ποστ της Κατερίνας και είπα "μπααα, λάθος κάνω " και τ' άνοιξα αμέσως. Σόρρυ για το μπέρδεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #5 17-04-07 21:20 ..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Επίσης να αποφασίσει ο Γιώργος αν θα το κλειδώσει ή όχι! Click για ανάπτυξη... Αρχικά έλεγα αυτό... https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=574 Έλεγε "τι θα θέλατε τώρα;" Αλλά μόλις πόσταρα είδα το ποστ της Κατερίνας και είπα "μπααα, λάθος κάνω " και τ' άνοιξα αμέσως. Σόρρυ για το μπέρδεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #5 17-04-07 21:20 ..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
..να μη ψαρώνει ο Γιώργος με την μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:24 Ο Γιώργος έγραψε: #6 17-04-07 21:24 ...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...να μη με δουλεύει το Καγιράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:30 Ο deadhead_pirate: #7 17-04-07 21:30 Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να βρω ένα τσουβάλι λίρες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 21:55 Η Oralee έγραψε: #8 17-04-07 21:55 ..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
..να ανέβει το κάρμα μου! Δεν θα το ξαναπώ! Α.. κάποιος με ψήφισε τώρα που το βλέπω! Αλλά να με ψηφίσει κι άλλος.. θέλω να νικήσω την Κουέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:00 Ο Dark_kronos: #9 17-04-07 22:00 Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κοιμιθω και να ξυπνισω το πρωΐ και οχι τα μεσανυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:17 Η adespoto έγραψε: #10 17-04-07 22:17 Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την ησυχία μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 22:46 Ο DrStrangelove: #11 17-04-07 22:46 Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:05 Η Oralee έγραψε: #12 17-04-07 23:05 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Να περικυκλωθώ από 13 ζουμερές, λυσασμένες καθολικές σκανταλιάρες καλόγριες με κόκκινα μαγουλάκια. Μα τι έχω πάθει σήμερα με τις καλόγριες ? Click για ανάπτυξη... .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Corpse Bride: #13 17-04-07 23:10 Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πεστο και θα γινει το καναμε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:11 Ο DrStrangelove: #14 17-04-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: .. να το κοιτάξεις αυτό, ανησυχώ για σένα! ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... Είναι ο πειρασμός της αγνότητας. Τα πιο σατανικά πλάσματα είναι οι χαμηλοβλεπούσες. Θέλω να εξομολογηθώ για τις αμαρτίες μου σε μια σεξοβόμβα κι ύστερα να.... Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:14 Η viki_thess: #15 17-04-07 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: ..μου ανεβάσετε κι άλλο το κάρμα! Θέλω να νικήσω την Κουε λέμε! Click για ανάπτυξη... αμαν βρε καγιρι μανια με το καρμα... σιγα πια!!! ΘΕΛΩ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... θελω....αδεια ενα μηνα... θελω....θελω....θελω....πολλα ακομη.... ολα θελετε να τα μαθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:17 Η Oralee έγραψε: #16 17-04-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Τέλος πάντων πώς θα στο ανεβάσουμε το κάρμα ? Καλά εγώ ούτε που τα προσέχω αυτά, πε μου πως και σε ψηφίζω δαγκωτό. Click για ανάπτυξη... Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:23 Ο DrStrangelove: #17 17-04-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Μπαίνεις στο προφίλ μου και κάτω δεξιά έχει να με ψηφίσεις.. Βάλε 5 ε, μη σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου τώρα! Click για ανάπτυξη... τι μαθαίνει κανείς, σε ψήφισα δαγκωτό και δεν θέλω ρουσφέτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #18 17-04-07 23:32 ..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
..να μάθω τι κάρμα έχει η Κουέ για να βάλω στόχους! 3.82;;;; Δεν παλεύεται καλέ!! Ευχαριστώ πάντως DrStrangeLove! (Θα με μπανάρει αύριο πρωί πρωί χαλαρά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Ο Hunter έγραψε: #19 17-04-07 23:39 θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 274 Επόμενη 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 274 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θελω να μην ξαναεχω την ημερα που ειχα σημερα, τωρα μολις εφτασα σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 23:39 Η chica_loca: #20 17-04-07 23:39 Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντε η τυχερη σου μερα Kajiroudi ... (+5 και απο με) Παω καλα με το διαβασμα μου και κατεπεκτασην καλα με την εξεταστικη μου! ….απο παρασκευη οργανωση(στο διαβασμα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.