@Valder φυσικάΠοιον θεωρεις την ψυχη της παρεας?Αυτον/ην που κανει ολους να περνανε ευχαριστα?
Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Επιφανές μέλος
Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι.
Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά).
Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
δεν τη θυμαμαιΕλα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι.
Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά).
Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου;
τι αυτο που θυμασαι απο το σχολειο?
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις.
Valder
Επιφανές μέλος
Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα.
Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις.
1. Μια αγαπημένη οικογένεια
2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα).
3. Να παω Ισλανδία.
4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό
Αυτά θυμάμαι τωρα.
Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου;
O χάκερ με παρέσυρε.
Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του;
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου.Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά).
Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay.
Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου)
Guest 209912
Επισκέπτης
Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση.
Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι.
Ποιος ειναι ο πιο arrogant.
Valder
Επιφανές μέλος
Τροποποιηση λοιπον.
Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες;
Εσυ και ο Φαστ, τι οχι;Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw.
Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση.
Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι.
Ποιος ειναι ο πιο arrogant.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο
Guest 875331
Επισκέπτης
Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα.Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του;
Του @hack3r κι εμού.Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου)
Σίγουρα η @LysippeΠοιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες;
Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες
)Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού;
Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί;
Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- Jack of Spades
- A350
- Memetchi
- jellojina
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool