Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:08 Η Himela έγραψε: #281 08-01-21 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ποιον θεωρεις την ψυχη της παρεας?Αυτον/ην που κανει ολους να περνανε ευχαριστα? Click για ανάπτυξη... @Valder φυσικά Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:17 Ο Valder έγραψε: #282 08-01-21 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Valder φυσικά Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:24 Η EvanescenceQ: #283 08-01-21 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Click για ανάπτυξη... δεν τη θυμαμαι τι αυτο που θυμασαι απο το σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:30 Ο Guest 209912: #284 08-01-21 14:30 Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #285 08-01-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ποιον θεωρεις την ψυχη της παρεας?Αυτον/ην που κανει ολους να περνανε ευχαριστα? Click για ανάπτυξη... @Valder φυσικά Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:17 Ο Valder έγραψε: #282 08-01-21 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Valder φυσικά Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:24 Η EvanescenceQ: #283 08-01-21 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Click για ανάπτυξη... δεν τη θυμαμαι τι αυτο που θυμασαι απο το σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:30 Ο Guest 209912: #284 08-01-21 14:30 Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #285 08-01-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Valder φυσικά Ποιος πιστεύετε οτι θα έχει τη μεγαλύτερη οικογένεια στα 90 του; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:24 Η EvanescenceQ: #283 08-01-21 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Click για ανάπτυξη... δεν τη θυμαμαι τι αυτο που θυμασαι απο το σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:30 Ο Guest 209912: #284 08-01-21 14:30 Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #285 08-01-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελα ρε ψυχάρα, θενξ. Εγω δε με νομίζω έτσι. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Πως ήταν η πρώτη σου μερα στο σχολείο στην 1η δημοτικου; Click για ανάπτυξη... δεν τη θυμαμαι τι αυτο που θυμασαι απο το σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:30 Ο Guest 209912: #284 08-01-21 14:30 Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #285 08-01-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:35 Ο Valder έγραψε: #285 08-01-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Το ξυλίκι και την εφηβική μου καψούρα. Τι θα ήθελες να κάνεις οπωσδήποτε πριν πεθάνεις. Click για ανάπτυξη... 1. Μια αγαπημένη οικογένεια 2. Μια δική μου επιχείρηση έστω και μικρή, να δημιουργήσω κατι δικό μου που να βγάζει λεφτά (εχω ηδη φτιάξει κάτι αλλά δεν βγάζει. Η λέξη κλειδι ειναι εισόδημα). 3. Να παω Ισλανδία. 4. Να ζήσω για λίγο στο εξωτερικό Αυτά θυμάμαι τωρα. Έχεις κλάψει σε ταινία κι αν ναι, σε ποιά περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:37 Η Agaphbou έγραψε: #286 08-01-21 14:37 Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιανουαρίου 2021 The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα δε θα πιάσω τα κλισέ περί γάμου, οικογένειας και κουτσούβελων, οπότε θα πω να πάω στην Ιαπωνία. Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; O χάκερ με παρέσυρε. Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:38 Ο The Mountain: #287 08-01-21 14:38 Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε μπερδευτεί λιγάκι με τα θρεντ πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Η Ιππολύτη έγραψε: #288 08-01-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολύ δύσκολη η ερώτησή σου αλλά αν πραγματικά δω στο μέλλον θα πω @Ιππολύτη . Θα κάνει 2 παιδιά, αγόρια κοντά στα 27-28, τα οποία θα κάνουν 3 και 2 παιδιά αντίστοιχα αλλά νωρίς στη ζωή τους, και έτσι θα προλάβει δισέγγονα (αρκετά). Click για ανάπτυξη... Κακομοίρη μου, έστω και εκπληρωθεί η προφητεία σου και βρεθώ εγώ να μένω τόσα χρόνια σε σπίτι με 3 αρσενικούς και μοναδικό female energy αυτό της γάτας μου, ουαί κι αλίμονό σου θα σε βρω και θα κάνω σούπα κεφαλάκι το κρανίο σου. Είχα κλάψει πάρα πολύ στο If I stay. Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:39 Ο Guest 209912: #289 08-01-21 14:39 Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:41 Ο Valder έγραψε: #290 08-01-21 14:41 Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουπς, λάθος θεμα όντως. Έχει δίκιο το βουνόν και ο χακέριος. Τροποποιηση λοιπον. Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ειμαστε σε εντελώς λάθος παιχνίδι btw. Οπότε απαντάω στην τελευταία σωστή ερώτηση. Εγω ή ο @Fast θα κάνουμε τα περισσοτερα παιδιά όταν υποδουλωσουμε τον λαό κάποιας χώρας και αποκτήσουμε χαρέμι. Ποιος ειναι ο πιο arrogant. Click για ανάπτυξη... Εσυ και ο Φαστ, τι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 14:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #291 08-01-21 14:47 Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλώ ο επόμενος που θα απαντήσει να πάρει πάνω του και τις 3 ερωτήσεις γιατί αυτοί που γάμησαν το νήμα μια φορά προσπαθούν και δεύτερη να το διαλύσουν. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ακόμη κι αν το άλλο το ταγάρι από πάνω έχει βάλει σε μπολντ τη δική του ερώτηση απαξιώνοντας τη δική μου και του χακερ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ Εντιτ του χακερ την απάντησε εμένα σαμποτάρει μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 16:42 Ο Guest 875331: #292 08-01-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ποιος πιστεύει ότι έχει τα περισσότερα μετρητά αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι του; Click για ανάπτυξη... Ο @Devil γτ γουστάρει να δείχνει την παχιά πορτοφόλα σε θήλεα. Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ποιος πιστεύεις ότι θα άντεχε και θα του άρεσε η μοναχική εργένικη ζωή μέχρι τα γεράματα; (επαναφέρω την τάξη Βουνέ ασ το πάνω μου) Click για ανάπτυξη... Του @hack3r κι εμού. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιο μέλος έχει κλάψει ποτάμια σε ταινίες; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα η @Lysippe Με ποιο μέλος θα ήθελες να χορέψεις σε μπιτσόμπαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:07 Η Agaphbou έγραψε: #293 08-01-21 17:07 Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τον @wthiswrongwu φυσικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τους ξεφτιλιζε όλους σε τουρνουά φιφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Ο Guest 875331: #294 08-01-21 17:11 Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκάθαρα εγώ. 'Αντε ίσως ο @Dreamweaver γιατί πρέπει να ναι καλός στα videogames. Ποιος πιστεύεις πως θα γινόταν καλός στρίπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2021 στις 17:11 Η EvanescenceQ: #295 08-01-21 17:11 Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο @hack3r Ποιος πιστευεις οτι ειναι τρομερα φιλοζωος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:04 Η Agaphbou έγραψε: #296 09-01-21 17:04 Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός από εμένα; Τρομερά κιόλας; χμ... Αν και δεν ξέρω τη σχέση της με τα υπόλοιπα ζώα πέρα απ' τις γάτες, θα πω @Aleksa Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο άδολος/αγνός χαρακτήρας εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 Η Aleksa έγραψε: #297 09-01-21 17:20 Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπώ όλα τα ζωάκια. "Τρομερά", ωστόσο, ξεχωρίζω τις γάτες. Εσύ @Agaphbou; (γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν αγνοί χαρακτήρες ) Ποιος/α είναι ο πιο ερωτεύσιμος/η του στεκιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 00:28 Η Aura έγραψε: #298 10-01-21 00:28 Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο @Fast που έλεγε ότι του την πέφτουν αρσενικοί και θηλυκοί ... Ποιος θα σκεφτεί/έχει καλά επιχειρήματα πάνω σε μια κουβέντα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:32 Η Agaphbou έγραψε: #299 10-01-21 13:32 Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολύς κόσμος, εσύ, hack3r, lysippe, Λένω, Ιππολύτη, ακόμη και άτομα με τα οποία συνήθως διαφωνώ έχουν καλή επιχειρηματολογία. Ποιον/α θα παντρευοσουν και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 19:39 Η Aura έγραψε: #300 10-01-21 19:39 Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Toν @Valder γιατί πρέπει να μου είναι πιο κοντά σαν ψυχοσύνθεση. Ποιον συμπαθείς χωρίς να έτυχε να έχετε πολλές κουβέντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.