@Giannoutas
Καλή ερώτηση, γιατί αν είναι να φτιάξω συγκρότημα πρέπει να βρω χρήσιμες δευτεράτζες με μικρά εγώ, ώστε να επιτρέψουν στο άστρο μου να λάμψει. Εγώ πέραν από τραγουδιστής θα ήμουνα και ο κιθαρίστας, ο συνθέτης και ο ενδυματολόγος. Πρώτα θα έπαιρνα τον
@Dreamweaver για μπάσο επειδή είναι καλό και σιωπηλό παιδί που μπορώ να εμπιστεύομαι. Μετά, θα έπαιρνα τον
@hack3r για τα ντραμς γιατί αυτό του ταιριάζει, το λίγο αντικοινωνικό, λίγο ατημέλητο και λίγο νερντ που έχουν οι ντράμρες. Τέλος, θα έπαιρνα την
@Agaphbou ως κακοπληρωμένη βοηθό, πρώην μουσικό που απέτυχε γιατί δεν είχε ταλέντο(μερικές φορές την φωνάζουμε χαηδευτικά "Πέγκι μου"), αυτή θα μπορεί να μαγειρεύει και να πλένει, όπως και να ενυπάρχει ως ωραία παρουσία στις αρχές του συγκροτήματος, όταν χρειαζόμαστε word of mouth στα γειτονιακά μαγαζάκια.
Ποτέ κανείς δε θα μάθει τα ονόματα των άλλων μελών του ΜΠΑΝΤ πέραν εμού, καθώς παντού θα είναι η φάτσα μου και το όνομα ή ψευδώνυμο μου(π.χ. ο Κώμης, το κελαηδόνι του Θεού κλπ), ούτε καν στα credits από εκπομπές σαν το "Στην υγειά μας". Μόνο αν πεθάνουν νωρίς μπορεί να κάνω κάνα share στα social media και να το προσέξει κάνας φαν μου ή αν πεθάνω εγώ και κάποιος απ' αυτούς αποφασίσει να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή μου, στο οποίο θα με κατηγορεί για ντιβοσυμπεριφορές.
Βεβαίως δε μπορούν να λείπουν οι γκρούπις με μεγαλύτερους απ' αυτούς τον
@giannhs2001 και την
@Aleksa, ο ένας θέλει να μου μιάσει και η άλλη να με παντρευτεί. Αναμενόμενα προβλήματα ενός σταρ.
@harry akritas
Θα πήγαινα με τη
@Λένω για να κρατάει την καλύβα καθαρή και να με φροντίζει.
Με ποιο άτομο ΔΕΝ θα πήγαινες με τίποτα διακοπές;