Την ion. Αν μου ξανακάνει confused.
Με ενέπνευσες και μένα για σαδιστική ερώτηση. Πάμε. Ποιο μέλος θα κλείδωνες σε ένα δωμάτιο και θα τραγουδούσες όσο πιο παράφωνα μπορείς;
Με ενέπνευσες και μένα για σαδιστική ερώτηση. Πάμε. Ποιο μέλος θα κλείδωνες σε ένα δωμάτιο και θα τραγουδούσες όσο πιο παράφωνα μπορείς;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,066 μηνύματα.
Την @Reader. Όσο καλές και αν είναι οι σχέσεις μας, θέλω να της ανταποδώσω λίγο από τα καψώνια που μου έκανε όλο τον Σεπτέμβρη
Σε ποιο μέλος αισθάνεσαι πιο κοντά; Του στυλ να του/της εμπιστευτείς ένα σοβαρό σου πρόβλημα, ή απλώς να του μιλήσεις για μια κατάσταση που σε προβληματίζει;
Σε ποιο μέλος αισθάνεσαι πιο κοντά; Του στυλ να του/της εμπιστευτείς ένα σοβαρό σου πρόβλημα, ή απλώς να του μιλήσεις για μια κατάσταση που σε προβληματίζει;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Το ξέρει ποιος/α ειναι, δεν χρειάζεται να μιλήσω. (+ Ο Ηλίας μας επιπροσθέτως)Την @Reader. Όσο καλές και αν είναι οι σχέσεις μας, θέλω να της ανταποδώσω λίγο από τα καψώνια που μου έκανε όλο τον Σεπτέμβρη
Εστω οτι θελεις ξυρισμα, αν εισαι αγοράκι στο πρόσωπο, αν εισαι γυναικα στα πόδια. Ποιον/α διαλέγεις να σε ξυρίσει ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,066 μηνύματα.
Έχω την εντύπωση για κάποιο λόγο ότι εσύ ξέρεις να τη χειρίζεσαι καλά, άρα εσένα (για παν ενδεχόμενο θα έκανα την προσευχή μου πρώτα βέβαια, μπορεί να σου ξέφευγε και μετά να είχαμε Κέιτ).
Με ποιο μέλος θα πηγαίνατε σε καλοκαιρινή συναυλία έντεχνου;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,042 μηνύματα.
Με την @Pak γιατί θα πήγαινα παντού μαζί τηςΜε ποιο μέλος θα πηγαίνατε σε καλοκαιρινή συναυλία έντεχνου;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Με τον νεαρό για να γνωρισουμε ελαφίνες!Έχω την εντύπωση για κάποιο λόγο ότι εσύ ξέρεις να τη χειρίζεσαι καλά, άρα εσένα (για παν ενδεχόμενο θα έκανα την προσευχή μου πρώτα βέβαια, μπορεί να σου ξέφευγε και μετά να είχαμε Κέιτ).
Αυτος την κόρη, κι εγω τη μαμά ελαφίνα. Ή και το αντιθετο, I don't judge.
Ποιό μέλος πιστευεις πως μπορει να ανοιξει καλύτερα φύλλο πίτας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Kate1914
- Joji
- Reader
- nearos
- rafaela11
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren