giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω με το διορατικός της @Pak γιατί η Pak ξέρει...
Καλά ένας ένας εδώ μέσα με έχετε πετύχει 100%... Κοινωνικός και με ακριβά γούστα στην ένδυση. Τι σκατά τον διαχειρίζεται και άλλος τον λογαριασμό μου;
Παραμένει η ερώτηση
Καλά ένας ένας εδώ μέσα με έχετε πετύχει 100%... Κοινωνικός και με ακριβά γούστα στην ένδυση. Τι σκατά τον διαχειρίζεται και άλλος τον λογαριασμό μου;
Παραμένει η ερώτηση
Ποιο μέλος θα έκανε πολλά ορθογραφικά χωρίς autocorrect ?
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,905 μηνύματα.
Άμα πω ειλικρινά ποιον έχω στο μυαλό μου για αυτή την ερώτηση πολύ φοβάμαι ότι θα χαλάσω μια φιλία.
Οπότε @nearos χάρηκα που σε γνώρισα και είχα την τιμή να είμαι φίλη σου
Ίδια ερώτηση γιατί δεν έχω κάτι κατά νου
Οπότε @nearos χάρηκα που σε γνώρισα και είχα την τιμή να είμαι φίλη σου
Ίδια ερώτηση γιατί δεν έχω κάτι κατά νου
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,640 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,727 μηνύματα.
ΙΟΥΔΑΙΣ ΚΕ Η ΔΙΟ
Θα ελεγα τζακ. Ειχε πει οτι εχει βαλιτσακι με bdsm αν θυμαμαι καλά
Ποιο μελος εχει το πιο ηλιθιο στυλ
Θα ελεγα τζακ. Ειχε πει οτι εχει βαλιτσακι με bdsm αν θυμαμαι καλά
Ποιο μελος εχει το πιο ηλιθιο στυλ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
Καλά με τέτοιες διατυπώσεις σίγουρα θα νεκρώσει το θρεντ γιατί όποιον και να ταγκάρεις όσο φιλικά και να το κάνεις θα είναι ξεκάθαρο πως του λες ότι έχει ηλίθιο στυλ
Οπότε θα πω Εγώ μιας που όντως ντύνομαι απαίσια. Αλλά όλα θα αλλάξουν. Μετά τον στρατό θα βγω ανανεωμένος. Ήδη σε μία έξοδο φόρεσα και τζινάκι και έπαθαν σοκ κάτι φίλες με την κοσμοϊστορική αυτή εξέλιξη .
Ποιος/α θεωρείς πως θα κλείσει σύντομα τον λογαριασμό του/της;
Οπότε θα πω Εγώ μιας που όντως ντύνομαι απαίσια. Αλλά όλα θα αλλάξουν. Μετά τον στρατό θα βγω ανανεωμένος. Ήδη σε μία έξοδο φόρεσα και τζινάκι και έπαθαν σοκ κάτι φίλες με την κοσμοϊστορική αυτή εξέλιξη .
Ποιος/α θεωρείς πως θα κλείσει σύντομα τον λογαριασμό του/της;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,588 μηνύματα.
Ίσως εγώΠοιος/α θεωρείς πως θα κλείσει σύντομα τον λογαριασμό του/της;
Ποιο μέλος πιστεύετε ότι νευριάζει πολυ εύκολα ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,374 μηνύματα.
Η Πούπη (δεν την ταγκάρω, γιατί τρέχει και δε φτάνει η γυναίκα...). Όμως έχει πολύ καλή καρδιά (αυτό το έχω πει πολλές φορές και το πιστεύω...)...Ίσως εγώ
Ποιο μέλος πιστεύετε ότι νευριάζει πολυ εύκολα ;
Ποιό μέλος θεωρείτε ότι δεν αρέσκεται σε μεγάλα λόγια, αλλά είναι πιο προσγειωμένο ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Memetchi
- nearos
- Reader
- Kate1914
- giannhs2001
- charmander
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist