Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιον θα θυσίαζες ως προσφορά στον Cthulhu και γιατί? (@Dreamweaver για σένα είναι η ερώτηση μη με απογοητεύσεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
@Aura @Λένω
@Gate4 @*Serena*
@Valder @Devil @Himela
@Placebo!
Ποιος θα ήταν κ αγαπημενος του αφεντικου σε μια δουλειά κατά τη γνώμη σας ; και θα τα είχε καλά με όλους ; σχεδόν.... Εκτός από αυτους που δεν θα τα είχαν καλά με τους περισσοτερους ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
Ποτέ δεν πλατινιάζω παιχνίδια. :p.Τον @akikos επειδή συνέχεια έπρηζε τα άλλα παιδάκια για το καινούριο high score του στο mario 64.
O @DevilΠοιος πιστεύεις ότι κατά βάθος είναι πολύ πιο ευαίσθητος απ' ό,τι δείχνει;
Με ποιον θα παρακολουθούσες ταινία;
Guest 209912
Επισκέπτης
Πιο είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό καμάκι στο forum.
Με ποιον θεωρείς ότι ταιριάζεις ηθικά ;
Guest 875331
Επισκέπτης
Ποιος έχει τις πολιτικές απόψεις που είναι περισσότερο αντίθετες με τις δικές σου;
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ποιος πιστευεις θα πηγαινε στο μπατσελορ? ή μπατσελορετ οταν βγει
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιον θα ψήφιζες για prom king/queen?
Gate4
Επιφανές μέλος
Ποιος θα ήθελες να σου μαγειρέψει; (θα το έλεγα "σε μαγειρέψει" αλά Θεσσαλονίκη αλλά μη με ταράξετε στο δούλεμα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Με ποιον θα ήθελες να μοιάζει το παιδί σου (αν είχες παιδί);
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή η Ομάδα Διαχείρισης έχει σβήσει πολλά μηνύματα στο παρόν θέμα, που είναι άσχετα με το παιχνίδι, θα θέλαμε να σας διευκρινήσουμε τα εξής:
- Στο section του chat 'n' fun εξακολουθούν να ισχύουν οι όροι χρήσης του forum, πράγμα που σημαίνει ότι οφείλουμε να σεβόμαστε και να μην προσβάλλουμε τον συνομιλητή μας.
- Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν οριστεί από την θεματοθέτρια και είναι ξεκάθαροι. Ο καθένας απαντά στην ερώτηση του αμέσως προηγούμενου και θέτει με τη σειρά του μία νέα ερώτηση προς απάντηση από τον επόμενο. Αν επιθυμείτε να απαντήσετε επί προσωπικού σε μία αναφορά του ονόματός σας, φροντίστε πρώτα να απαντήσετε στην ερώτηση του αμέσως προηγουμένου σας και να θέσετε την δική σας, έτσι ώστε να υπάρχει συνοχή.
- Είναι ευνόητο ότι το section του chat 'n' fun είναι ένα χαλαρό σημείο του forum μας, όπου μπορούμε να χαλαρώνουμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας ή/και να παίζουμε τα παιχνίδια μας. Η κοινότητα του e-steki και του iSchool έχει αποδειχθεί αρκετά ευρηματική στη (διαδικτυακή) διασκέδαση και όλοι μας, πιστεύω, το επικροτούμε αυτό. Όμως, καλό είναι να μην εκτροχιάζονται οι θεματικές του κάθε θέματος.
tl;dr Μην απαντάτε σε όποια ερώτηση του θέματος γουστάρετε και κρατήστε ένα επίπεδο στη συζήτησή σας!

Με ποιον θα ήθελες να πάτε εκδρομή τα Χριστούγεννα;
Guest 875331
Επισκέπτης
Ποιος/α πιστεύεις ότι ντύνεται πολύ ωραία;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιο μέλος δίνει ως δώρα παλιότερα δώρα που του είχαν κάνει και δεν του άρεσαν;
Guest 699855
Επισκέπτης
Και επειδή έχω καταλάβει ότι μετά από κάποιο σημείο σας αρέσει ν΄ανάβουν τα αίματα, κάνω την παρακάτω ερώτηση στις κυρίες του φόρουμ:
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας πορνοστάρ; Ε;

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Εμπνευσμένη απ την ερώτηση της Λενως,
Ποιος πιστεύεις ότι θα δεχόταν ευκολότερα να γυρίσει πορνο ταινία;
Guest 875331
Επισκέπτης
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ντροπαλός στα κλαμπ;
[automerge]1607173605[/automerge]
Το πορνό καταστρέφει τον άνθρωπο και για να σου κάνω δώρο κάτι παλιό που δεν θέλω σημαίνει πως δε θα μ' ένοιαζε αν ας πούμε πέθαινες αύριο Λενώ!!!΄Εχω την εντύπωση ότι ο @Fast θα μπορούσε άνετα να το κάνει αυτό. Από τη μια θα ήθελε να τα ξεφορτωθεί οπωσδήποτε επειδή του την έδιναν από την άλλη θα λυπόταν να τα πετάξει οπότε η λύση να τα ξαναδωρίσει, θα ήταν η ιδανική γι΄αυτόν!
Και επειδή έχω καταλάβει ότι μετά από κάποιο σημείο σας αρέσει ν΄ανάβουν τα αίματα, κάνω την παρακάτω ερώτηση στις κυρίες του φόρουμ:
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας πορνοστάρ; Ε;![]()
Guest 699855
Επισκέπτης
Ποιος πιστεύεις ότι είναι ντροπαλός στα κλαμπ;
[automerge]1607173605[/automerge]
Το πορνό καταστρέφει τον άνθρωπο και για να σου κάνω δώρο κάτι παλιό που δεν θέλω σημαίνει πως δε θα μ' ένοιαζε αν ας πούμε πέθαινες αύριο Λενώ!!!
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά έχω την αίσθηση ότι ο @Memetchi είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και είναι ντροπαλός στα κλαμπ.
Για σένα έχω την εντύπωση ότι είσαι άνθρωπος με γούστο. Επειδή όμοιος ομοίω αεί πελάζει, θεωρώ ότι και οι φίλοι σου είναι άνθρωποι με γούστο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σου έκαναν δώρο κάτι εντελώς ξένο με την αισθητική σου αλλά πιθανόν κάτι που δεν θα σε ικανοποιούσε απόλυτα άρα θα σου την έδινε, θα το είχες σε αχρησία και θα ήθελες να το ξεφορτωθείς (αλλά όχι να το πετάξεις). Αυτό λοιπόν το δώρο (που όπως είπαμε δεν το χρησιμοποιούσες αλλά δεν ήταν εντελώς ξένο με την αισθητική σου), πιστεύω ότι θα μπορούσες κάλλιστα να το δωρίσεις σε κάποιον άλλο.
Το πορνό "καταστρέφει" (βαριά λέξη γι΄αυτό την έβαλα σε εισαγωγικά) τον νέο άνθρωπο που δεν έχει ξεκινήσει την ερωτική του ζωή δίνοντάς του, λάθος εικόνα για τη ρομαντική και γεμάτη συναισθηματισμό ερωτική πράξη με την κοπέλα που έχει ερωτευθεί.
Σε ενήλικες, ώριμους ανθρώπους δεν θεωρώ ότι είναι καταστροφικό.
Επαναδιατυπώνω την παραπάνω ερώτησή μου προκειμένου να ταιριάζει περισσότερο με το θέμα:
Ποιος είναι κυρίες μου ο αγαπημένος σας πορνοστάρ και με ποιον/α θα θέλατε να δείτε μαζί και να σχολιάσετε μία ταινία του;
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιανού τις απόψεις επί παντός επιστητού αντιπαθείς περισσότερο.
Valder
Επιφανές μέλος
Emma hix. Με κανέναν.
Ποιανού τις απόψεις επί παντός επιστητού αντιπαθείς περισσότερο.
Κανενός. Όλες οι απόψεις έχουν λίγο μαύρο και λίγο άσπρο στο μυαλό μου. Μπορεί κάποιος να είναι υπέρμαχος του διεθνισμού αλλά να ειναι φιλάνθρωπος. Μπορεί κάποιος να αγαπάει την πατρίδα αλλά να είναι σκαλωμένος σε αναχρονιστικές απόψεις στις σχέσεις των δυο φύλων, κ.ο.κ.
Μπροστά σε ποιό μέλος δε θα ντρεπόσουν να κλάσεις βροντερά;
Guest 699855
Επισκέπτης
Ποιος είναι κυρίες μου ο αγαπημένος σας πορνοστάρ και με ποιον/α θα θέλατε να δείτε μαζί και να σχολιάσετε μία ταινία του;Emma hix. Με κανέναν.
Κυρία είσαι;;;
Παρακαλώ ν΄απαντηθεί πρώτα η δική μου ερώτηση και μετά του Hack.
[automerge]1607184828[/automerge]
Κανενός. Όλες οι απόψεις έχουν λίγο μαύρο και λίγο άσπρο στο μυαλό μου. Μπορεί κάποιος να είναι υπέρμαχος του διεθνισμού αλλά να ειναι φιλάνθρωπος. Μπορεί κάποιος να αγαπάει την πατρίδα αλλά να είναι σκαλωμένος σε αναχρονιστικές απόψεις στις σχέσεις των δυο φύλων, κ.ο.κ.
Μπροστά σε ποιό μέλος δε θα ντρεπόσουν να κλάσεις βροντερά;
Συγγνώμη Valder, έγγραφα την ώρα που αναρτούσες. Ας απαντηθούν με τη σειρά οι ερωτήσεις λοιπόν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Hased Babis
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Joji
- Palermo Player
- charmander
- Jack of Spades
- Palermo Player
- A350
- Palermo Player
- jellojina
- chester20080
- Palermo Player
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool