confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η confusius: #6.781 20-09-09 18:13 Εγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia: Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:14 Ο Pure_Seduction: #6.782 20-09-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia: Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο ledzeppelinick: #6.783 20-09-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Είναι αργαααα γμτττ τώρρρα! Και πρέπει να διαβάσω γιατί το πρωί είχα μάθημα και το μεσημέρι είχαμε τραπέζι (μας μένουν οι καρέκλες τώρα), οπότε πάλι τίποτα δεν έχω κάνει σήμερα... Και δεν βρεχειιιιι κιολαααας Πως πάτε εσείς? Click για ανάπτυξη... Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο Pure_Seduction: #6.784 20-09-09 18:16 που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:18 Η confusius: #6.785 20-09-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia: Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:14 Ο Pure_Seduction: #6.782 20-09-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia: Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο ledzeppelinick: #6.783 20-09-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Είναι αργαααα γμτττ τώρρρα! Και πρέπει να διαβάσω γιατί το πρωί είχα μάθημα και το μεσημέρι είχαμε τραπέζι (μας μένουν οι καρέκλες τώρα), οπότε πάλι τίποτα δεν έχω κάνει σήμερα... Και δεν βρεχειιιιι κιολαααας Πως πάτε εσείς? Click για ανάπτυξη... Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο Pure_Seduction: #6.784 20-09-09 18:16 που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:18 Η confusius: #6.785 20-09-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Εγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia: Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο ledzeppelinick: #6.783 20-09-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Είναι αργαααα γμτττ τώρρρα! Και πρέπει να διαβάσω γιατί το πρωί είχα μάθημα και το μεσημέρι είχαμε τραπέζι (μας μένουν οι καρέκλες τώρα), οπότε πάλι τίποτα δεν έχω κάνει σήμερα... Και δεν βρεχειιιιι κιολαααας Πως πάτε εσείς? Click για ανάπτυξη... Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο Pure_Seduction: #6.784 20-09-09 18:16 που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:18 Η confusius: #6.785 20-09-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Είναι αργαααα γμτττ τώρρρα! Και πρέπει να διαβάσω γιατί το πρωί είχα μάθημα και το μεσημέρι είχαμε τραπέζι (μας μένουν οι καρέκλες τώρα), οπότε πάλι τίποτα δεν έχω κάνει σήμερα... Και δεν βρεχειιιιι κιολαααας Πως πάτε εσείς? Click για ανάπτυξη... Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο Pure_Seduction: #6.784 20-09-09 18:16 που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:18 Η confusius: #6.785 20-09-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:18 Η confusius: #6.785 20-09-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα??? Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!! Click για ανάπτυξη... Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο ledzeppelinick: #6.786 20-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!! Spoiler ξαναδίνω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Σαλονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η confusius: #6.787 20-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η Vampi έγραψε: #6.788 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: που μενετε παιδια? ολοι βοριοι? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο ledzeppelinick: #6.789 20-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ Click για ανάπτυξη... Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Click για ανάπτυξη... Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #6.790 20-09-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Που το είδες το ωραίο; Click για ανάπτυξη... Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Η confusius: #6.791 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Που στοχευεις αν επιτρεπεται??? Click για ανάπτυξη... Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο ledzeppelinick: #6.792 20-09-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα. Click για ανάπτυξη... Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!! Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia: Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Darkness έγραψε: #6.793 20-09-09 18:35 σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η confusius: #6.794 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what: Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα! Σ ευχαριστώ ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο don_aris91: #6.795 20-09-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σε δεχθηκα....:zilia: καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...??? Click για ανάπτυξη... Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Vampi έγραψε: #6.796 20-09-09 18:38 Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Ο ledzeppelinick: #6.797 20-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε; Click για ανάπτυξη... Ε?????? πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η Darkness έγραψε: #6.798 20-09-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα. Click για ανάπτυξη... καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε?????? πότε?????? Click για ανάπτυξη... -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:50 Ο ledzeppelinick: #6.799 20-09-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καλα βρε Αρη... μη βαρας.... εχω βαρεθει να σβυνω πμ... Vampi δεν ξερω... :fss: :xixi::xixi::xixi: ----------------------------------------- -.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry .... μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi: δεν χανετε και κατι :fss: δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε .... Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η Darkness έγραψε: #6.800 20-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να το λες για πλακα ε ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.