confusius
Δραστήριο μέλος
Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβΕγώ έφτιαξα ένα με ηλίθιο όνομα, μια μέρα που σκότωνα το χρόνο μου, και λυσσάξανε να με κάνουν όλοι αντ. Ε και μετά κόλλησα κι εγώ :zilia:
Αν και μεγάλο κόλλημα είναι τα παιχνιδάκια του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα???Είναι αργαααα γμτττ τώρρρα! Και πρέπει να διαβάσω γιατί το πρωί είχα μάθημα και το μεσημέρι είχαμε τραπέζι (μας μένουν οι καρέκλες τώρα), οπότε πάλι τίποτα δεν έχω κάνει σήμερα...
Και δεν βρεχειιιιι κιολαααας
Πως πάτε εσείς?
Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ολοι βοριοι?
confusius
Δραστήριο μέλος
Τι να διαβασεις βρε φοιτητρια?? Μαθημα κυριακατικα???
Εμεις μια χαρα!! ουτε εδω βρεχει!!
Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!!
που μενετε παιδια?
ολοι βοριοι?
Πόσο βόριοι δηλαδή? Εξαρτάται από ποια μεριά κοιτάς!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!!Μη με πατάς στον κάλο κι εσύ χρυσό μουυυυ!!!
ξαναδίνω πανελλήνιες
-----------------------------------------
Σαλονικα!!που μενετε παιδια?
ολοι βοριοι?
confusius
Δραστήριο μέλος
αααα!!! Καλο κουραγιο βρε πουλακι μου!!! Και χαρα στη μαγκια σου που το πηρες αποφαση:no1::no1:!!!
που μενετε παιδια?
ολοι βοριοι?
Κι εγώ Βόρεια είμαι, αλλά Βόρεια Προάστεια.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστο αλλα τωρα να τρεχουμε εκει που μενεις (οπου ειναι αυτο για να λες βοριοι..) ειναι λιγο δυσκολο!!εγω ειμαι της αποψεις οτι οποιος θελει να με βρει με βρισκει δεν ειναι αναγκη να εχω φβ
Που στοχευεις αν επιτρεπεται???
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα.Που το είδες το ωραίο;
confusius
Δραστήριο μέλος
Που στοχευεις αν επιτρεπεται???
Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!!
Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα ναι!! Πω εχω μια με κατι φιλους που πινουν 1λιτρο βαρελισια..!! Σε ενα ροκ μπαρ ειμαστε.. οταν πηρα τετοια την ειχα αγκαλια ολη την ωρα.. (την τελειωσα και πολυ γρηγορα βεβαια).. Ειναι τοοοοοοοοοοοσο απολαυστικη!!!Εκεί έχει κι άλλες που πίνεις μπεκρούλιακα.
Σ αυτο εχει ενα δικιο.. βρηκα μεχρι και γνωστους απ το δημοτικο!!!Εχει πολλα ωραια...κανεις γνωριμιες κρατας επαφη με τους γνωστους σου και αλλα.
Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what:Ααααα, έχεις βαλθεί να με καταστρέψεις εσύ σήμερα!!
Ιατρική... :zilia: :zilia: Δεν μπορούσα αλλιώς! :zilia:
Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...???
confusius
Δραστήριο μέλος
Τι εννοεις δεν μπορουσες αλλιως??:what::what:
Καλο κουραγιο λοιπον και αν εισαι προσηλωμενη και χαλαρη θα πετυχεις τον στοχο σου!!:no1::no1:
Εννοώ ότι η ιατρική είναι μεγάλος κάλος, δεν ξεφεύγεις εύκολα!
Σ ευχαριστώ ξανά!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα.σε δεχθηκα....:zilia:
καλα μονο εγω εχω τοσες πολλες φωτογραφιες...???
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε?????? πότε??????Μωρή ΒΑΜ, εσένα πότε θα σε δούμε;
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλα βρε Αρη...Σοφια δε μπορεις να δεχτεις αλλα πμ,πρεπει να σβησεις μερικα.
μη βαρας....
εχω βαρεθει να σβυνω πμ...
Vampi δεν ξερω... :fss:
:xixi::xixi::xixi:
-.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry ....Ε?????? πότε??????
μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi:
δεν χανετε και κατι :fss:
δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε ....
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωωωωωω λες οντως πολλες βλακειες...καλα βρε Αρη...
μη βαρας....
εχω βαρεθει να σβυνω πμ...
Vampi δεν ξερω... :fss:
:xixi::xixi::xixi:
-.-' καποτε θα δειτε και εμενα don't worry ....
μεχρι τοτε σας θαυμαζω εγω...:xixi:
δεν χανετε και κατι :fss:
δεν θελω να σας χασω απο φιλους μου με το να με δειτε ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.