11-09-09

04:34
κοιτα χαρα η παρδαλω !!εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται!!(με το συμπαθειο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.431 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.650 μηνύματα σε 105.942 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 304 άτομα.
κοιτα χαρα η παρδαλω !!εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται!!(με το συμπαθειο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλα μετα το μετανιωσες μπας και ειναι λυσσαρες????χμμμ, κοίτα αυτό που λες, ναί, ήταν, χμχμμμ
η πρώτη μου σκέψη.
:!: τωρα το βρηκα και εγω..μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει??
πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχανΣεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι.....
αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινω:!: τωρα το βρηκα και εγω..
Και αυτο μου το προτειναν...
Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ......
Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω..![]()
Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο
τζάμπα από μένα
https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!!
Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?
Και εσυ πας για υπνο ??
-----------------------------------------
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?
Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι??
:!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ???
να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θεςπωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο
τζάμπα από μένα
https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related
μπον νουίναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα.
μπουένος νότσες.
αυτα να το κοψεις..:fss:να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες)
εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?
Και εσυ πας για υπνο ??
Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως...
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?
Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι??
:!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow:
κι αν ειναι και οι δυο καλες??αυτα να το κοψεις..:fss:
Μια και καλη...![]()
Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what:
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:κι αν ειναι και οι δυο καλες??
μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει
παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι.....
οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:
κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω...
Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες..
Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα![]()
ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι)
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:
κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω...
Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες..
Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα![]()
οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε.....
...... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote]
υπαρχει κατι τετοιο?![]()
Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!!ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι)
Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου..οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε.....
...... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!!