Darkness
Περιβόητο μέλος
πολυ καλο!!!κοιτα χαρα η παρδαλω !!εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται!!(με το συμπαθειο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα μετα το μετανιωσες μπας και ειναι λυσσαρες???? αν παιζει καψουρα στη μεση δεν ειναι ευκολα τα πραγματα...:s:sχμμμ, κοίτα αυτό που λες, ναί, ήταν, χμχμμμ
η πρώτη μου σκέψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!: τωρα το βρηκα και εγω..μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει??
Και αυτο μου το προτειναν...
Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ......
Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω..
thanous18
Περιβόητο μέλος
πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχανΣεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι.....
πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
τζάμπα από μένα
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame]
thanous18
Περιβόητο μέλος
αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!!:!: τωρα το βρηκα και εγω..
Και αυτο μου το προτειναν...
Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ......
Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω..
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο
τζάμπα από μένα
https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related
Και εσυ πας για υπνο ??
Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως...
-----------------------------------------
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!!
Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι??
:!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow:
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?
Και εσυ πας για υπνο ??
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?
:!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ???
ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα.
μπουένος νότσες.
thanous18
Περιβόητο μέλος
να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες)πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο
τζάμπα από μένα
https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
μπον νουίναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα.
μπουένος νότσες.
Darkness
Περιβόητο μέλος
αυτα να το κοψεις..:fss:να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες)
Μια και καλη...
thanous18
Περιβόητο μέλος
εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what:Ρε θα μας αφησεις και εσυ ?
Και εσυ πας για υπνο ??
Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως...
:what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων?
:!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
κι αν ειναι και οι δυο καλες??αυτα να το κοψεις..:fss:
Μια και καλη...
μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει
παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what:
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:κι αν ειναι και οι δυο καλες??
μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει
παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι.....
κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω...
Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες..
Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!!
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:
Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες..
thanous18
Περιβόητο μέλος
ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι)
Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi:
οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote]
υπαρχει κατι τετοιο?
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμοως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι)
Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου..οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!!
Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε..
Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες..
Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.