Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:34 Η Darkness έγραψε: #5.081 11-09-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κοιτα χαρα η παρδαλω !!εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται!!(με το συμπαθειο) Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:35 Ο ledzeppelinick: #5.082 11-09-09 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: χμμμ, κοίτα αυτό που λες, ναί, ήταν, χμχμμμ η πρώτη μου σκέψη. Click για ανάπτυξη... αλλα μετα το μετανιωσες μπας και ειναι λυσσαρες???? αν παιζει καψουρα στη μεση δεν ειναι ευκολα τα πραγματα...:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Η Darkness έγραψε: #5.083 11-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει?? Click για ανάπτυξη... :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο thanous18: #5.084 11-09-09 04:37 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι..... Click για ανάπτυξη... πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχαν πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο Mefistofelis: #5.085 11-09-09 04:37 πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κοιτα χαρα η παρδαλω !!εδω ο κοσμος καιγεται και το μνι χτενιζεται!!(με το συμπαθειο) Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:35 Ο ledzeppelinick: #5.082 11-09-09 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: χμμμ, κοίτα αυτό που λες, ναί, ήταν, χμχμμμ η πρώτη μου σκέψη. Click για ανάπτυξη... αλλα μετα το μετανιωσες μπας και ειναι λυσσαρες???? αν παιζει καψουρα στη μεση δεν ειναι ευκολα τα πραγματα...:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Η Darkness έγραψε: #5.083 11-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει?? Click για ανάπτυξη... :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο thanous18: #5.084 11-09-09 04:37 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι..... Click για ανάπτυξη... πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχαν πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο Mefistofelis: #5.085 11-09-09 04:37 πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: χμμμ, κοίτα αυτό που λες, ναί, ήταν, χμχμμμ η πρώτη μου σκέψη. Click για ανάπτυξη... αλλα μετα το μετανιωσες μπας και ειναι λυσσαρες???? αν παιζει καψουρα στη μεση δεν ειναι ευκολα τα πραγματα...:s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:36 Η Darkness έγραψε: #5.083 11-09-09 04:36 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει?? Click για ανάπτυξη... :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο thanous18: #5.084 11-09-09 04:37 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι..... Click για ανάπτυξη... πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχαν πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο Mefistofelis: #5.085 11-09-09 04:37 πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: μα αφου ανοιξε ειδικο τοπικ δεν το ειδες στα απο-δω-και-κει?? Click για ανάπτυξη... :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο thanous18: #5.084 11-09-09 04:37 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι..... Click για ανάπτυξη... πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχαν πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο Mefistofelis: #5.085 11-09-09 04:37 πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σεμναααααααααααα......:nono::nono:!!! Μιλαμε για ερωτα εδω δηλαδη εεε????? πω φιλε μου μεφ μεγαλο λουκι..... Click για ανάπτυξη... πλυ δυσκολο αυτο για μενα .εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη!! βλαχος αγαπησε βλαχαν πανω σε μια μηχανη γιαμαχαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:37 Ο Mefistofelis: #5.085 11-09-09 04:37 πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο thanous18: #5.086 11-09-09 04:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!: τωρα το βρηκα και εγω.. Και αυτο μου το προτειναν... Αλλα εχει κλειδωθει ρε συ...... Θα το διαβασω πριν κοιμηθω για να γελασω.. Click για ανάπτυξη... αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:43 Η Darkness έγραψε: #5.087 11-09-09 04:43 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτο με το κλειδωμα δεν το καταλαβαινωουουστ!!!!γελας με τον πονο των αλλων!!!! Click για ανάπτυξη... :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο Mefistofelis: #5.088 11-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσα.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? Click για ανάπτυξη... ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο thanous18: #5.089 11-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: πωωω πάρτε μια τραγουδάρα πριν πέσω για ύπνο τζάμπα από μένα https://www.youtube.com/watch?v=e3pbntEh6-4&feature=related Click για ανάπτυξη... να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο ledzeppelinick: #5.090 11-09-09 04:48 Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ρε μεφ και η τσουπρα, ηρθε τοσο γρηγορα σε επαφη με τον ''στολο'' σου?? (για το ''υποβρυχιο'' μιλαμε παντα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο thanous18: #5.091 11-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: ναί αύριο είναι δύσκλολη μέρα. μπουένος νότσες. Click για ανάπτυξη... μπον νουί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #5.092 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: να σαι καλα μεφ και με ενα καλο κοριτσι(και δυο αν θες) Click για ανάπτυξη... αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Ο thanous18: #5.093 11-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε θα μας αφησεις και εσυ ? Και εσυ πας για υπνο ?? Ευχαριστουμε για το κερασμα παντως... ----------------------------------------- :what: ρε εγω γελω με τον πονο των αλλων? Αφου για πλακα δεν ηταν το θεματακι?? :!: Μα αφου το κλειδωσαν.. Λαθος ειδαν τα τσακιρικα ματια μου ??? :wow: Click για ανάπτυξη... εγω δεν καταλαβα γιατι το κλειδωσαν??:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:51 Ο ledzeppelinick: #5.094 11-09-09 04:51 Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:52 Ο thanous18: #5.095 11-09-09 04:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αυτα να το κοψεις..:fss: Μια και καλη... Click για ανάπτυξη... κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:54 Η Darkness έγραψε: #5.096 11-09-09 04:54 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Μα καλα ειδατε???? πολυ ''βιαστικο'' το φροσακι..... ρε μεφ οταν της ειπες οτι παει γρηγορα μηπως πιστεψε πως το μαστιγωνεις το δελφινι???:what::what: Click για ανάπτυξη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: κι αν ειναι και οι δυο καλες?? μπα...κατι αλλο προσπαθω να κοψω .....αντε ενα τσιγαρακι τωρα 5 κοντευει παλι εμεινα μονος σαν το λεμονι..... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:02 Ο ledzeppelinick: #5.097 11-09-09 05:02 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #5.098 11-09-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ----------------------------------------- Οχι βρε.. υπαρχει και αλλο λεμονι εδω..:xixi::xixi: κανε ενα τσιγαρο και για εμας αν και δεν καπνιζω... Πως ηταν χτες το βραδυ σας εδω μεσα ??? Δεν ημουν και βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες.. Τι να σου πω, αν θες παρε και 5 και καλες..Γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!![/quote] υπαρχει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:07 Ο ledzeppelinick: #5.099 11-09-09 05:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ως τωρα δυο λεμονια....χθες βαλαμε την βαμπι και τη μαιρη να μας αποδειξουν ποσο καλες νοικοκυρες ειναι,,, α εφαγε και ο γρηγορης κατι τακουνια να!!! στο κεφαλι απο τη βαμπι και μετα οπου φυγει φυγει....εφυγαν ολοι και εκλεισα εγω (παντως εχει βαρυ παπουτσι η βαμπι) Click για ανάπτυξη... Ειναι κ ενα 3ο εδω!!!!!!!! ανετα φτιαχνουμε χυμο ----------------------------------------- Αν ψαξεις καλα θα το βρεις!!!!! Φετος έδινες??? Και απ οτι βλεπω ερχεσαι Σαλονικα!!!! Εχει πολυυυυυυυ πραγμα μην ανησυχεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Η Darkness έγραψε: #5.100 11-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: οντως κανε και για μας!! ουτε εγω, δε μ αρεσει διολου!! (ο ναργιλες που εκανα προσφατα τα σπαει και δεν αφηνει και καπνιλα!!:no1:)!! και μια καλη ειναι βρε θανε........... αλλα μια που να τα εχει ολα αυτα που θες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις τελειος και κανεις που να εχει ολα τα καλα του κοσμου.. Για ολους υπαρχει καποιος, το αλλο μας μισο που λενε καποιοι, απλα δεν τον εχουμε βρει και ισως και να μην τον βρουμε και ποτε.. Μπορεις να βρεις καποια/καποιον που εχει τα περισσοτερα απο αυτα που θες.. Αν δεν μπορει να συμβιβαστει καποιος με αυτο μπορει πολυ απλα ή να τις εχει πεντε πεντε ή να δεχθει την μοναξια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.